Tuesday 29 May 2012

Dannelsen av Torino Shroud

Følgende er kapittel 14 i en ny bok kalt "Og gjorde de føtter" utgitt av Matador ISBN 978-1-78088-300-7  http://www.amazon.co.uk/And-Did-Those-Feet-ebook/dp/B00864NTWI/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1338297703&sr=8-13
The 'Duo Fassula' nevnt Melkin som eksisterer i Tomb of Josef av Arimatea er egentlig en "Duplico Fasciola 'eller en doblet bleie eller begravelse likkledet Jesus.

Kapittel 14Gralen Stories bekrefte hva Melkin forteller oss at Jesu kropp er i Avalon, men det er Templars rolle i fjerningen av den Torino Shroud som forklarer det mangler opprinnelsesenheten.

12. oktober 1307 ble tre TEMPELRIDDERSKATTEN skip fortøyd i La Rochelle havn, neste dag hadde de forsvunnet. Mesteparten av mystikk om tempelriddere i dag stammer fra det faktum at de okkuperte Tempelhøyden i Jerusalem og er ryktet å ha hentet fra det, «The Ark of the Covenant" og andre tempelet skatter som Menorah. Den hellige gral raskt ble assosiert med tempelridderne, selv i det tolvte århundre, Evalak skjold bli den Templar emblemet som det røde korset. En av de første Grail romanser, ble «Le Conte du Graal», skrevet rundt 1180 av Chrétien de Troyes. Kanskje tjue år senere Parzival, refererer Wolfram von Eschenbach sin versjon av historien, til riddere kalt 'Templeisen "eller i den franske" Les Templiere' som var vokter gralen Kingdom. Det blir tydeligere at tempelridderne eller en hemmelighetsfull hierarkiet er nedfelt i orden, hadde arcane kunnskap, og var ansvarlig for utstråler gralen historier og tempelridderne med tilkoblinger som Eleanor av Aqitaine bli vevd i romanser som en form for smiger av trubadurene som romanser proliferated.Levningene av tempelridderne og hva andre trodde var deres religiøse tro spilte en stor rolle i undergang sin, men den viktigste årsaken til bortfallet deres var at andre institusjoner var etter deres rikdom og misunnelig på deres makt. På Templar inkvisisjonen, igangsatt av Kongen av Frankrike, ble de anklaget for kjetteri, sodomi og tilbe skjeggete hoder, Baphomet (en muslimsk Gnosis) og andre slike underlige praksis, som kan ha blitt oppfunnet av sine anklagere å legge vekt på kostnader av kjetteri. Tempelridderne var i besittelse av visse relikvier fra tempelet i Jerusalem som synes å ha blitt re-oppdaget ved andre korstog på grunn av opplysninger gitt av Joseph som endte opp med Eleanor av Aquitaine. Leder av døperen Johannes kunne ha blitt bevart fra King Herodes dager, og også holdt skilles under tempelet. Herodes datter Herodias hadde danset for sine gjester, og krevde John hode. Dette kunne vært hentet og utskilles i tempelet av dem som forsto John rolle i den guddommelige plan, (en plan som hadde blitt fortalt av profetene). John hode ville ha blitt ansett som hellig og dermed bevart for ærbødighet og deretter etterfølgende funnet i samme cache som Temple skatten.Den Templars hovedkravet til en hellig religiøs relikvie var å eie en bit av den opprinnelige korset fra Cavalry, men som vi har sett allerede, disse var så fruktbar at et stykke eksisterte i Montacute. I all vesentlig dokumentasjon involvere utprøving av tempelridderne, og ingenting har blitt funnet om gralen, var så selv om historiene ble fremmet av Templar organisasjonen, begrepet Gralen, som noe som Josef hadde brakt til Storbritannia i det offentlige domene og ble langsomt formes til et objekt ved tilknytning Melkin misforståtte beskrivelse.
Det virker svært sannsynlig at slike som Walter Kart og Chrétien de Troyes, og andre "trouvere 'før dem, ble vist en eldgammel tekst skrevet på latin, og det ville se ut til at en fransk kopi kan ha blitt laget av hele gralen boken. Hvis dette var tilfelle, ville det sikkert redegjøre for grov misforståelse av essensen av gralen hvis den opprinnelige oversetteren gjort betydelige feil. Men hvis dette var tilfellet, det co-eksisterte med det latinske bok som inneholdt arcane informasjonen i hebraisk brakt til Storbritannia av Josef. De trubadurene ble enten spurt eller betalt for å skrive historier som hentydet til historiske fakta i allegorisk prosa, dette vesenet utgangspunktet tilskyndet det ville virke, på Eleanor-eller hennes fars gård. Med denne gradvise spredning, tegnene, noen, som vi har sett fra korstog perioden, ble blandet inn med tidlige kontoer fra en Cornish kongelig linje som spores sin arv tilbake til Josef og Jesus.
Selv objekter innenfor gralen historiene er så sammen og gjennomgår transformasjoner som det er vanskelig å etablere hva som var i Melkin bok. Joseph, Nikodemus og Vespasian ble blandet sammen med Arthur fra Saxon perioden. Folk som historisk levde hundre års mellomrom henger sammen i fortellinger med objekter fra korsfestelsen. Gralen selv, objectivised fra denne teksten, refererer direkte til den gradvise grader, det 'Graal »av opplysning av mannen, og dette er antydet som en del av søken. Jesu rolle i disse hendelsene spiller en stor rolle i opplysningen av mannen og historien involverer hans relikvier ble brakt av Joseph til England har resultert i varierende perspektiver og grader av allegori. De ulike Grail forfattere hentydet til en større eller mindre grad, visse avsnitt eller seksjoner tatt fra Melkin opprinnelige bok av gralen.

Dette er som vi har sett i forhold til Camelot, navnet som ble avledet fra et hebraisk pilegrimsreise, etter hvert innarbeide seg i en vakker by. Vi vet at Tintagel var Arthur base i Cornwall, og det er ingen mytisk by som har forsvunnet siden de seks hundre. Vi ser det samme med Excalibur avledet fra det arameiske «quali 'betyr' forfalsket '(som vi utlede det moderne ordet' kaliber '), rendering' smidd for lenge siden ', være utskiftbare som Salomos sverd (den implementere truet på den omstridte baby), ikoner som dom. Denne dommen var en del av den opprinnelige historien fortalt av Melkin i boken om gralen om "gradvis" opplysning av mannen. Tilfeldigvis Geoffrey av Monmouth 's' Historia 'sier også at Avalon er der Arthurs sverd Caliburn (Excalibur) ble «forfalsket».Kort, bør vi se på en bokstavrim dikt sies å være skrevet om AD 1330-1350 om Josef som inneholder mye av hva gralen boken hentydet til, men som synes å ha blitt forbigått i noen del av andre Grail forfattere som konsentrert på Arthurian ridderlig eskapader, snarere enn for oss, de viktigste fakta om hva det var, at Josef faktisk brakte med seg. Selv om det ikke er en del av arbeidet med å undersøke de ulike perspektivene som utgjør gralen romanser, denne romantikk, noe som kan relateres til tilsvarende kildemateriale som 'The Lyfe av Joseph' eller 'De Sancto Joseph Abarimathia', spesielt avledet fra eller tilsynelatende kondensert, det samme tidlig kilde som Mr Furnivalls 'Seynt Graal », en prosa versjon fra et manuskript i British Museum. Dette vil vise oss hvordan Melkin var i stand til å snakke om sin "dobbel falset grav klut ', som beskrevet i hans profeti og proveniens og metode for fabrikasjon av Torino Shroud.Denne "bokstavrim diktet" som synes å ha en veldig tidlig kilde fra sin mangel på utsmykningen, er fra et unikt eksemplar i Vernon Manuscript ved Oxford og ved dens innhold, viser at det er av en mye eldre dato enn det som er antatt av eksperter, og det må ha blitt tatt fra en mye tidligere versjon. Temaet for historien skildrer eventyrene til Josef av Arimatea ved hoffet Evalak, konge av Sarras, med episode av kongens Evalak skjold delvis, inkludert. Historien om Evalak skjold er relatert til Galahad av «White Knight», i Romance av "Quest of Saint Graal», og derfra det ble satt inn av Malory i sin "Morte d'Arthur '. Formålet med poeten var å gjøre kjent og oversette mye av legenden om Josef som hadde kommet fra boken om gralen, og vi kan bare gjette på hva den opprinnelige franske ekstraktet kan ha valgt å utelate fra den opprinnelige gralen boken. Dette diktet gir bevis for et svært tidlig kilde på grunn av sin ikke-korrupsjon av essensiell informasjon som ble opprinnelig fortalt av den opprinnelige gralen boken. En bryte ned av historien følger nøye det som vi allerede har sitert fra John of Glastonbury og forteller at:
Etter Jesu Gravlegging, var Josef av Arimatea beslaglagt av jødene, og fengslet i et fangehull, uten vindu, hvor han ble holdt i førti-to år, inntil utgitt av Vespasian. Dette virker usannsynlig hvis Jesus var cirka 35 da han døde og Josef, som hans onkel, ville ha vært omtrent 25 år eldre. Dette ville ha gjort Joseph ca 102 år gammel før hans ankomst i Storbritannia. Dette som vi vil vise om kort tid, er knyttet informasjon om essensen av karakterene eller grader av Graal som forfatteren av diktet er inkludert som en del av historien, som også korrelerer med profeten Daniels tre og et halvt år. De førti to årene har blitt ekstrapolert fra det latinske gralen teksten som alluding allegorisk til de førti to måneder (og kan faktisk ha hatt ordet 'måneder') som nevnt i Johannes åpenbaring, som også korrelerer med tre og en halv dager nevnt i Åpenbaringen og sett i Daniel 9:27 "Og han vil gjøre en fast pakt med mange for en uke, men i midten av uken ...... gi den samme tidsperioden av tre og en halv dag", men dette vil bli forklart når vi takle bibelsk tid.Etter løslatelsen, forteller Joseph da Vespasian at tiden for fengsling hans virket, men tre dager, som også bekrefter at forfatteren er uskyldig avsløre okkult opplysninger som var i den opprinnelige teksten, men har utelatt den halve dagen på grunn av ikke å forstå dens betydning.Teksten fortsetter deretter med å si at Joseph, har bare blitt døpt seg selv, deretter fortsetter å døpe Vespasian og femti andre, hvoretter Vespasian herjer hevn på jødene som hadde fengslet Joseph.I lydighet til en guddommelig stemme, Joseph, med sin kone, sin sønn Josephes og et selskap av femti mennesker, (muligens den samme som Rabanus gruppe før avstigning kvinnene i Frankrike), forlot Jerusalem, og ankom Sarras, tok med seg den Hellige Graal, inneholder Kristi blod som gjennomføres innenfor en ark eller boks. I andre Grail historier gruppen sies å ankomme på Josaphes skjorte som er sikkert inkluderingen av en feiloversettelse av det opprinnelige ordet for klut, vestment, eller dekker i referanse til den doblet over graven klut eller 'duo fassula'.La oss anta for øyeblikket, at Sarras er Belerion av Pytheas og Belerion er oppkalt etter guden Bel ved Zarah avkom. Sarras hvor Zara avkom migrert til, har en i oldtiden kjent øy innenfor sine rammer der den tingen som kalles gralen holdes. Dette Island i Sarras, blir i oversettelse forvirret av den opprinnelige franske gralen forfatter, og er betegnet «The Island of Sarras 'fordi de fleste sikkert Melkin visste at gralen forble på en øy.The Island of Sarras kan ha alternativt blitt navngitt og beskrevet av Melkin grunn av sin tilknytning til Zara eller Serah i sin latinske bok gralen som dukket opp i Frankrike. Dette virker usannsynlig som "daler Avaron i Vesten" (Devon) er omtalt av Robert de Boron og det ville også synes som om gralen forfatteren mente at øya Sarras er i Egypt. Vi har en linje Kings of viktigste bibelske arv som har et navn som en fransk oversetter eller tidlig trubadur ville uttale som "Sarra" og senere bli skrevet som Sarras. Imidlertid er det omtale av Egypt (eller kommer ut av det) rent som vi skal se, en av de grader til åndelig opplysning forutsagt av de bibelske profetene sammen med Babylon, hvor tilfeldigvis Tholomer kom fra. Den komplette sammenblanding av informasjon ved gralen forfattere er utrolig når Melkin om i åndelige termer om Tholomer som er synonymt med Ptolemaios konge i Egypt, blir konge av Babylon. Men som vi skal dekke i detalj senere både som kommer ut av Eygypt og Returing fra Babylon er åndelige stadier passere som Grades til opplysning og har skrevet historien som extaneaous detalj tatt ut av sammenheng fra den opprinnelige gralen boken.
Men dette rakner utseendet til en øy fra franske kilder, ha navnet Zara (oversetter som Sarras), som tilfeldigvis bare skjer for å være der gralen er, akkurat det samme som det sies å være i Island of Avalon med Joseph. Så denne øya omtalt av Robert de Boron som har Josefs familie bringe gralen til den, den "vaus d'Avaron ', dalene Avaron i vest (Devon være det fylket av Vales), kan blitt kåret som" Avalon " også i den første oversettelsen fra Melkin sin gral bok. Dette fører imidlertid oss ​​tilbake til den samme gåten av scribal endringer på Glastonbury. Hadde Glastonbury forandring "Avaron 'til' Avalon 'for å matche den" Aval "etymologi Somerset og epler.
Konsentrasjonen på visse detaljer ved de tidlige Grail forfattere var rent individuelle valg. Enkelte forfattere, som i «bokstavrim diktet" vi ser på, konsentrert om hans personlige interesse av kampen beskrivelse, mens andre kan velge å plukke ut bare ett ord, som vi har sett med Camelot og pynte det ordet før sin opprinnelse var ugjenkjennelig. Gralen forfattere ikke forstått at Melkin hadde brukt bibelsk metaforisk språk som en del av gralen materiale som i essnce forteller de åndelige stadier av man.This lett kan bekreftes ved å lese de bibelske profetene når en transliterates fra en historisk til en individuell kontekst. Dette er grunnen til at vi har inkluderingen av kongene i Egypt og Babylon i gralen historier som opprinnelig stadfestet sin delene spilt i stigning av menneskets bevissthet. Dette var før gralen forfattere skapte en komplett "salat" av det som var en sammenhengende konto som kunne vært underbygget av en forståelse av de bibelske profetene.Joseph prøvde å konvertere Evalak, kongen av Sarras, hvis rike var synonymt med Kongeriket Belerion, Dumnonia eller Devon og Cornwall. Joseph, samtidig erklærte treenighetslæren til kongen. Denne læren var essensen i det okkulte informasjon som Josef hadde tatt med seg og knyttet til de tre åndelige trinn eller progresjoner menneskehetens mot opplysning, den "kommer ut av Egypt", den "tilbake fra Babylon" og "Tidsrom for fred» som ble stadig gjentatt fra alle perspektiv av de bibelske profetene. Kongen av Sarras gitt for ønsker av Josefs selskap, men har sine tvil om sannheten av læren. Følgende natt ble kongen omvendt av to visjoner.I den første så han tre stengler vokser fra en trunk og vises til koaliserer inn en kanskje illustrerende for treenigheten, men kan også tolkes som fortetting av de tre Abrahams religioner som en visjon av fremtiden, da dette er i realiteten utfallet av å finne gralen. I den andre visjonen Kongen fikk et barn går gjennom en solid mur uten skade på vegg og gralen forfatter skjøt at det var et symbol på Kristi plettfrie inkarnasjonen. Men hva er mer sannsynlig er at det var en del av det okkulte hensyn åndelig progresjon gjennom de 'grader' uten skader på sjelen. Barnet er synonymt med mann fødselen dvs. Menneskesønnen utledet fra fusjon av sjel og ånd, fødsel Gnosis.Josaphes, sønn av Josef, så også et syn da han kikket inn gralen-Ark. Han skuet Kristus på korset og fem engler med instrumenter av Passion, med elleve flere engler vises etterpå, mens Kristus syntes å stige ned fra korset, og om å stå ved et alter, på den ene enden som var Lance og Tre Nails, og på den andre det oppvask med blodet (den hellige gral).Det er der kontoen blir interessant hvis vi forstår at den franske forfatteren var bygging et komplott fra Melkin sin unnvikende eller uforståelige okkult informasjon, samtidig huske at Melkin konto er konstruert fra en øyenvitne konto.La oss anta at gralen arken eller boksen som det ble beskrevet var faktisk en kiste slags container som inneholdt liket av Jesus innpakket i graven klut som ble senket i Cedar olje, eventuelt blandet med andre essensielle oljer som Juniper. Dette er ikke for langt å strekke vurderer Jesus er gralen og gralen i hver konto innehar eller inneholder noe relatert til ham. I den forseglede kiste var lanse, tre negler og muligens en usannsynlig 'forseglet kalk "og mer sannsynlig en eukaristiske kopp. Dette ville være de fem elementene oppregnet, ikke som historien forteller, at det var fem engler, mens nummer elleve ville være en referanse til hans disipler vevd inn i historien. De Whangers som har utført mange eksperimenter på blomsterdekorasjoner avtrykk på Torino Shroud, oppdaget svake bilder av andre objekter på likkledet, inkludert en spiker, en hammer, en kost (sannsynligvis forvekslet med spydet, et stykke tau og en rund krans av torner, de merker som kan ses på Jesu er panne, et rør, og en svamp. Reed og svampen bevitnet av Mark 15:36 «En mann løp, fylte en svamp med eddik, satte den på en siv, og tilbød det til Jesus for å drikke ". Det er også bemerkes at i klarlegging av High historie gralen som vi kom over tidligere ble spydet holdt med kroppen, en forglemmelse av evangeliet kontoer som synes å stemme overens med bevis funnet av Whangers at det forble med kroppen, men også gir troverdighet til en eyesight redegjørelse for innholdet i gralen Ark hvis erstattes ordene hellige gravs. », men hedret kroppen mest han kanskje heller la det langs i Den hellige gravs og oppbevares trygt lansen hvorav han ble slått i siden ".
Oljen som Josaphes ble innviet ble holdt i gralen-ark, og etterpå diktet sier at det ble brukt ved innvielsen av alle konger av Storbritannia ned til Uther-Pendragon. Det samme Ark som Josef og Josephes sies å "trekke seg tilbake til og Be over" ved flere anledninger i diktet og som ble sett Kristi legeme, selv blir beskrevet som "like han var på tidspunktet for hans Gravlegging '. Den opprinnelige graven klut fra Jerusalem ble surret rundt Jesus i denne oljen gjennomvåt gral Ark og hans legeme ble sagt å være pakket inn i "en clothe heter Sendony ', som man ville anta er en forvanskning av det gamle franske" Cedre' for Cedar fra ' Cedra 'eller' cedrinus "gir" av sedertre 'og som Plinius har for Cedrus .... salvet med juice eller olje i en sedertre og så bevarer fra rotteness. Tilfeldigvis ordet 'sindon "fra det greske σινδών er nettopp ordet valgt i Markusevangeliet å beskrive begravelse duken av Jesus og i dag begrepet" sindonology' brukes for å referere til den formelle studiet av Likkledet. Faktisk The Orvieto Worldwide Conference merket"Sindone 2000", er diskusjoner om Likkledet henviser til samme bit av kluten nevnt i gralen historien brakt til England av Joseph av Arimatea, men inntil nå har det ikke blitt koblet til kluten som ble bekreftet av Melkin sett på Jesu grav på Avalon

La oss ta en kort digresjon her for å prøve å korrelere all denne unødvendig informasjon. Cedar olje er vanskelig å trekke ut og noen egyptologer har hevdet at Plinius tok feil da han skrev i det første århundre e.Kr., om "Cedar juice" blir brukt som en metode balsamering av egypterne. Nylige funn støtter skrifter Plinius den eldre (AD23-79), som vi kom over tidligere, beskrev metoden for hvordan den dyrebare oljen ble utvunnet ved å sette sedertre i et kammer oppvarmet fra utsiden, men kan bare forstås som destillasjon. "Den første flytende som utstråler flyter som vann ned en pipe; i Syria dette kalles 'sedertre-juice», og det er så sterk at i Egypt det brukes balsamering kroppene til de døde ".
Herodot, fem århundrer tidligere, hadde også skrevet en lignende beskrivelse av en væske sedertre for å bevare kjøtt. Nylig på Tysklands Tuebingen Universitetet bar de ut tester skille balsamering materiale av 'gasskromatografi', funnet i nærheten av en 3500 år gammel mumie kalt "Saankh-Kåre», avdekket på et sted i Deir al-Behari i Egypt. Blant disse kjemikaliene var sequiterpenoids og guaiacols som er organiske forbindelser som finnes i tjære og olje fra bartrær som sedertre. Disse forbindelsene utgjør en fargeløs aromatisk olje og vil bli funnet å eksistere blant poly-sakkarider funnet i gjengene på Torino Shroud. Forskere har en tendens til å bekrefte en teori når de har en teori med å matche sine data, men det har lenge vært kjent at Cedar olje ble brukt som en balsamering væske. Man kan se waviness av suspendert stoff i datamaskinen imaging, men de vitenskapelige sensorene ble i hovedsak styrt i sammenheng med hvordan de anmeldt sine resultater ved evangeliet grunn av en tørr begravelse.Gjerne egypterne ville ha gnidd dyrebare sedertreharpiks på kroppen og inn i kroppens hulrom som en del av balsamering prosessen til å fungere som et insektmiddel og antimikrobiell i en tørr begravelse. Joseph imidlertid var velstående og kunne få nok av dette svært dyrt oljen til å dukke Jesu legeme. The Cedar olje omtales av Herodot og Plinius kalles "Cedri Succus ', Cedrium lik navnet på kluten i bokstavrim dikt.De potente eteriske oljer som finnes i de mange unguents brukes i mumifisering prosessen inneholdt myrra, Attar av roser, sedertre og sandeltre og var effektive anti-aerobic bakterielle midler, og er hovedansvarlige for det bevarte staten mumiene rundt i dag.Mange egyptologer trodde nøkkelen ingrediens i balsamering var einer oljen, men nylig med forbedret vitenskapelig analyse det har vist seg å være, sedertre olje i stedet. De bemerkelsesverdige egenskaper sedertre å motstå nedbrytning, ble verdsatt av egypterne. De selv brukt den til å bygge sine templer, kister, kister, idoler og båter, i tillegg bruker den dyrebare sedertre olje i Balsamerings og mange kosmetiske preparater.Salomos tempel ble selv bygget helt av libanesiske sedertre fra de libanesiske sedertre skogen, men akk, ble de kuttet og til slutt tømt på grunn av etterspørselen etter trevirke deres. Det bør ikke glemmes at Joseph ville ha blitt godt kjent med denne oljen, reiser fra Tyrus og Sidon i Libanon på sine merkantile turer til Storbritannia.Komme tilbake til vår bokstavrim dikt, fortsetter historien så at Kristus ordains Joseph en biskop, og budene ham gå til Evalak palass. Kongene Chamberlain som ble utnevnt av Kongen Evalak til tvist med Josef, ble mirakuløst stum, mens samtidig øynene fløy ut av hodet. Denne delen av diktet tilsynelatende å fortelle at på Evalak sin vantro på den nye og utenlandske religiøse hensyn, han deretter ansatt en taler eller sofist å motvirke den gnostiske åpenbaring brakt av Joseph og mens i debatt, ble taleren slått blind og stum.Evalak deretter bega seg til et tempel av avguder, i håp om å sikre Chamberlains utvinning, men idolene var maktesløse. Like etter kom en budbringer for å fortelle Evalak at hans land har blitt invadert av Tholomer, konge av Babylon, hvorpå Evalak forbereder seg på krig. Denne delen er særlig knyttet som profetene hadde gjort, sammenhengen mellom vantro og fornektelse og invasjonen av den babylonske hæren ved Jerusalem. Dette igjen vil bli klart når vi dekker temaet Time og profetene.Før han la ut, Joseph og Josaphes ha en privat audiens med Evalak, forteller hvor Joseph kongen at han er kjent med alle hans tidligere historie. (Dette er igjen boken om gralen fortelle at Josef fortalte Judas etterkommere i Sarras av deres historiske tilknytning til Davids linje). Etter dette ga Josaphe Evalak et skjold med et rødt kors på det, fortelle ham å be til Kristus i timen fare. Essensen i dette avsnittet er at Jesus blir (eller er synonymt med) den endelige skjold, som forklart i gralen bok som den tredje "grad" av Gnosis.I det første møtet, var Tholomer menn vellykket, men mistet sine telt. Evalak deretter samlet flere menn, og fikk selskap av sin kones bror, Seraphe, med fem hundre mann. Denne siste gangen og følgende avsnitt er direkte bundet opp med okkulte betydningen av gralen som menneskets åndelige progresjon og oppnåelse i bibelsk tid som hvis klarlagt her, vil føre til ytterligere digresjon, men kort, de fem hundre år (menn) er en interpolering representant fra jødene tilbake fra Babylon til Jesu gjenkomst.I den neste kampen, utført kong Evalak og Duke Seraphe underverker, men til sist Seraphe ble såret sårt, og Evalak gjort fange. Som Evalak ble ført til døden, husket han Josaphe råd, han avdekker skjold med rødt kors, og ber til Kristus. En engel kom til unnsetning, i ytre form av en 'White Knight », som slayed Tholomer, helbredet Seraphe, montert Evalak på Tholomer hest, og hjelper ham å oppnå en fullstendig seier, etter som han forsvant. Dette er igjen knyttet okkult informasjon om de grader til fred beseiret babylonerne gjennom troen på Jesus (skjoldet) til den enkelte i hans åndelige bestrebelse arver babylonerkongen hesten (makt av kongen).
Den Sceptic vil bli vaklende her, men denne kontoen er det nærmeste vi vil få til hva Melkin ble knyttet som en redegjørelse for den guddommelige plan, og dette vil bli klarere etter hvert som vi fremgang.
Hvis vi tenker på at Josef, etter hans innvielse hadde forstått denne historien om den guddommelige plan satt i 'Time', så spilte dette, med ulike referanser i et volum som må ha vært i en blanding av latin, arameisk og hebraisk. Deretter Melkin, transkribere alt dette okkulte eller gnostiske opplysninger i tillegg til den historiske Arthur og genealogisk materiale, konglomerater dette bevis i den latinske bok gralen. Fra dette på ulike måter, kommer vi til våre franske kilder ble dermed svært tidlige kilder tredje hånd kontoer beste, som gjennomgikk minst to oversettelser som dekket en endring i språk over en periode på tusen år. Det er ikke rart at kontoen har kommet ned til oss i en rotete og ødelagt form.I mellomtiden hadde Josef en intervju med Evalak dronning, som var på hjerte en kristen, og hvis tidlige historie var også relatert. Dette er igjen pepret med gnostisk mening om forholdet mellom kristendommen til Gralen hensyn Serah.Evalak kom hjem, og ble døpt, etter å ha blitt kåret Mordreins (tilbake fra de døde). Seraphe ble også døpt, med navnet Naciens (gjenfødt). Joseph ytterligere døpt femtusen av Evalak undersåtter, og etterleves ved Sarras, i mellomtiden Josaphes og Naciens lagt ut på en misjonsreise mens den hellige gral ble etterlatt på Sarras-(øya Avalon) i ansvaret for to av Josefs selskap. Igjen er det ikke tilfeldig at hele denne kontoen om Joseph har skjedd i fem tusen år av de syv tusen totalt bibelsk tid, viser igjen diktene og den originale gralen bokens okkulte forhold til hva profetene forholder i bibelsk tid.
Diktet sluttet her, med en kort henvisning til den påfølgende fengslingen av Joseph av kongen av Nord-Wales, og hans fremtid utgivelse fra fangenskap av Mordreins (Evalak).Galahad, Josef yngste sønn, var (ifølge den franske)den "stamfar av de berømte menn som så økte den kjente of Britain». Men i dette diktet, synes vår oversetter å tenke på at Galahad, var sønn av Lancelot og Elaine. Nå hvis Lancelot er, som vi har nevnt tidligere, en utdypet navn for Jesus, er Elaine en sammensatt versjon av Magd'elaine? Er 'Mag », eller den gamle franske roten" Mage "(som betyr høvding eller rektor) europeisk derivat. Bortsett fra å være en generell rot etter ord som er knyttet til 'great', med franske og engelske etymologiske røtter, kan det også være tilsvarende eller en sammensetning av noen arameisk eller hebraisk ord som 'Magdiy'el' mening dyrebare Gud, eller Migdal-'El, tårn av Gud; Migdal-El.
Navnet Maria derimot, kan ha så mange etymologiske røtter, men det synes å ha vært en populær betegnelse på Jesu tid og kunne ha vært så populær på grunn av sin betydning av kvinnelig aspirasjon til skjønnhet. Opprinnelig navnet Mary er basert på dens avledning fra den egyptiske Mer eller Mar, å elske og Miriam Moses 'søster er den eneste personen i det gamle testamente med dette navnet og som Moses ble navngitt av Faraos datter, ville Miriam synes å ha en egyptisk opprinnelse som Aron hennes bror har dessuten ingen etymologiske røtter i hebraisk. Maryam med det hebraiske Guds navn Yam eller Jahve betegner «en kjærlig Jahve" eller "en elsket av Herren". Mariam og Maria er de senere former av den hebraiske Miryam. Den eneste grunnen for å nevne dette er oddness av å ha den populære navnet Maria og den engelske eller franske betegnelsen av Elaine eller Helen som en sammensetning av navnet hennes. Vi skal undersøke når vi dekker betegnelsen av Tombelaine eller Tumbelena (Tomb av Elaine) som vedrørende Øya Avallon, hvor det ble overført som om Mont-Saint-Michel i Frankrike.
Vi vet nå at Avallon inneholder Jesu legeme og at Maria Magdaleine, om hun ledsaget Joseph med Jesu legeme til England, ville ikke bare kjenner til stedet, men ville ønsket å bli gravlagt på samme sted. Derfor dette stedet ble kjent som "Mons Tumba" festet av graven, men så gjennom noen merkelige innfall ble assosiert med en annen St. Michael skrin at av Mont St. Michel. Den franske tradisjonen har Mary ble opprinnelig gravlagt i Aix en Provence og hennes relikvier å ha blitt senere fjernet til Vézelay. Det tar ikke men en overflatisk lese av "The Little Book of Vézelay om relikvier og oversettelse av den salige Maria Magdalena" for å innse at Glastonbury historien om Arthur oppdagelse og gjenbegravelsen gjenspeiles i denne altfor omstendelige og contrived konto med samme formål å tiltrekke pilegrimer som motiv.

La oss gå tilbake til vår undersøkelse til tempelridderne etter mange digresjoner. Korstogene ble foretatt av europeiske stater og også av britiske kong tallet, angivelig for å gjenerobre det hellige land og spesielt Jerusalem, fra den ikke-kristne Mohammedan tallet. Hver bestrebelse ble gjennomført med god samvittighet og religiøs glød i navnet kristenheten og politisk gevinst. Den første korstoget fant sted i 1095 og den niende korstoget endte i 1272 og i samme periode på 200 år, ble Templar institusjonen blir stadig styrket av ridderlige gjerninger for kristenheten og ha konsolidert mye makt i Europa, organisasjonen utad kom til en slutt fredag ​​den 13. 1307. Som vi har sett i byggingen av St. Michael kirker, den makt, rikdom og kunnskap samlet seg og utøvet av dem i denne perioden var likevel å bli sett i full drift, manipulere hendelser i stor skala.
Siden Jesu legeme aldri har blitt hentet og den grunnleggende trosbekjennelse av kristen tro underbygges av det faktum at kroppen hans aldri har blitt gjenopprettet, ville det ikke være hensiktsmessig av Melkin å rapportere før 'avtalt tid ", at Jesu legeme eksistert eller at bevisene crucifiction hans eksisterte på en trykt grav klut. Ikke ønsker å bli anklaget for kjetteri, men sikkert i den gnostiske kunnskap han hadde fått (angivelig av angel men mer sannsynlig med et besøk til øya for å begrave Arthur), valgte Melkin å skjule det faktum at Jesu legeme ble gravlagt i Storbritannia, men gjorde sikker på at vi visste kluten som ga bevis på hvem han var, hvilte i graven med dem begge. Så vi har en mann som kjente av kluten eksistens gi en ledetråd i profeti hans og også etterlater bevis på sin eksistens i boken om gralen.Under kroppens reise fra Jerusalem med Joseph til Isle of Avalon det ville ha vært dekket med en klut, det samme stoff som ble rapportert i evangeliene, mens kroppen lå i gralen arken eller boksen. Dette understreker polemikk spesifikt sentrert på duken fra evangeliene og de ulike kontoene rundt. For sårene å være så klart definert i blod og omrisset på Torino Shroud å bli dannet, er det sikkert må vise at kluten omtales av evangeliets forfattere aldri vært i graven i Jerusalem, men forble pakket rundt den krenkede og led liket Jesu for svært lang tid mens de har vært nedsenket i olje.Kontroversen har sikkert omringet Shroud grunn av karbon dating systemet brukes til å teste sin alder. Dette tøystykket, kjent som likkledet i Torino, er en av de viktigste kristne relikviene i verden. Det viser en full-skala avtrykk av kroppen av en korsfestet mann bevise i bildet arr og sår som er registrert i regnskapet på Jesu død. Betydningen av begravelse klut bør ikke undervurderes da duken er nevnt flere ganger i evangeliene. Bortsett fra Melkin forklaring og at de evangeliets forfattere, ikke bare en begravelse klut eksisterer, men det spiller en viktig rolle som hver av evangeliene beskriver Jesu kropp ble pakket inn i denne lin klut etter å ha blitt gjenfunnet av Joseph fra korset. Liksvøpet sett i dag viser alle de riktige funksjonene som sammenfallende med de korsfestelse beretning om Jesus ned til de minste detaljene. Faktisk den sikreste måten å vite at Likkledet er faktisk begravelsen duken av Jesus og ble dannet over lang tid i olje gralen Ark er å se på 3-d avbildning fra mange eksperter. Alle av dem viser ganske tydelig av duken å ha blitt delvis suspendert i olje, Ringvirkninger i 3-d bildebehandling på Visage av Jesus.
Likkledet i Torino ble først hørt i 1357 da den ble vist i en kirke i Lirey, Frankrike. Den ble angivelig oppdaget i hvelvene av en eiendom som tilhører Geoffrey de Charny en Templar som døde i slaget ved Poitiers i 1356. Han og hans kone Jeanne de Vergy er visstnok den første registrerte eierne av Torino Shroud. Det er ofte føre til forvirring at en Geoffroi De Charney ble brent på bålet med Jack de Molay den siste Grand Master of tempelridderne i 1314. Dette senere Geoffroi De Charny ble sagt å ha deltatt i et mislykket korstog i henhold Humbert II av Viennois i slutten 1340s og er kjent for å ha besøkt de britiske øyer to ganger rundt 1350. I 1453 en Margaret de Charney angivelig den Templars barnebarn, deeded likkledet til House of Savoy og i 1578 likkledet ble overført til Torino.Den Torino Shroud måler 4,4 med 1,1 meter. Det bærer den svake foran og bak, føtter til hode og hode til fot avtrykk av en naken mann. Det kunne ikke passe beskrivelsen av en doblet bleie beskrevet av Melkin mer nøyaktig. Bildet viser spikeren sår korsfestelsen av Jesus som beskrevet i Det nye Testamentet. Liksvøpet ble lagret i en sølv kiste i et kapell i Chambery, Frankrike og i 1532 en brann raste gjennom kapellet. En del av brystet smeltet og dråper av smeltet sølv brent gjennom likkledet. Heldigvis har de fleste av skadene ikke forstyrre med omrisset av figuren, men forlot en symmetrisk mønster på grunn av måten det ble foldet i brystet. Senere brenningsinnstillingene hullene ble lappet.Bildet på likkledet er mye klarere i svart-hvitt negativ enn i sin naturlige sepia farge. Den negative Bildet ble først sett i 1898, på baksiden fotografiske plate av en amatørfotograf, oppkalt Secondo Pia, som fikk lov til å fotografere den mens den var på utstilling i Torino katedralen. Da Pia utviklet sin negative, forventet han å se et bilde på det negative som var mer svimmel eller ghost-aktig i utseende enn den opprinnelige positive bildet av fotograferte sepia farget klut, bildet blir positiv bare når lyset verdiene er reversert i en fotografisk negativ. De lyse områdene observert normalt fremstått som mørk, og det mørke som lys og den negative bildet av Shroud fremstått som en veldefinert bilde av en korsfestet mann stedt til hvile.
Siden selve bildet på Likkledet var spøkelsesaktig å begynne med og vanskelig å få ut, ble Pia først sjokkert på resultatet i sin utvikling panne når bildet ble krystallklart. Hva han hadde gjort i virkeligheten var å skape et positivt bilde som opprinnelig hadde blitt formulert i negativ. En utrolig kunstnerisk bragd for en falskner, men da må man spørre: "Hvorfor dikte noe som er knapt gjenkjennelig og ingen kan vite om sin kunstneriske fag-eller skjønnheten til advent of Photography"? Mange eksperter tror fremdeles at likkledet er en forseggjort spøk og at stillingen er rett og slett basert på en logisk sett av skylapper. For de fleste er den laterale bevis for å bli dannet i en væske avskåret av foreningen med vantene evangeliet assosiasjoner med graven i Jerusalem. Selv for den skeptiske sensor bøyd over beviser likkledet en spøk, er det ingen presedens for en slik kunstverk blir dannet i en væske.I 1978 en detaljert undersøkelse ble utført av et team av amerikanske forskere (STURP). De fant ingen bevis for dokumentfalsk og ble forbløffet, men kunne ikke gi et endelig svar på hvordan bildet ble til, eller til og med noen forslag. Mange påfølgende vitenskapelige undersøkelser har fulgt alle med noe svar med hensyn til ektheten av likkledet som gjelder direkte til Jesus. Den Shroud representerer nøyaktig en overflod av tredimensjonal informasjon. Når moderne bildeanalyse begynte i 1974, ble bildet av likkledet funnet å inneholde en imponerende mengde nøyaktig tredimensjonal romlig informasjon.
Ved ankomsten av Pias fotografi, ikke lenger var der et spøkelse som bilde og manglende definisjon mellom lyse og mørke områder, men i stedet opplevde Pia et bilde som var så livaktig at det ikke kunne ha vært et maleri, men mer beslektet til en faktisk fotografi. Bildet på likkledet opprinnelig opprettet eller dannet i negative, ledet forskerne til å tro at likkledet ble komponert som om man normalt ville konstruere en kunstnerisk bilde, bortsett fra i revers. Med bevis gralen historier og det faktum at vi nå vet Jesu kropp ble nedsenket i olje, er det vanlig å se hvordan rester fra Cedar oljen i seg selv ga samlet sett rester på kluten som det fordampet og er ansvarlig for sin sepia kvalitet . Dette i forbindelse med bygge opp fra anaerobe mikroorganismer impregnere duken internt danner en tettere bygge opp der kroppen var rørende kluten og begrense den frie bevegelighet. Dette er nettopp hvordan det negative bildet ble dannet. Den Torino Shroud har blitt undersøkt med synlig og ultrafiolett spektrometri, infrarød spektrometri, x-ray fluorescens spektrometri, termografi, pyrolyse-masse-spektrometri, laser-¬ mikrosonde Raman analyser, og mikro-kjemisk testing, men interessant nok ikke en forsker har hevdet at bildet ble dannet av partikkel bevegelse i væske. Det har aldri vært bevis av pigmenter (maling, fargestoff eller flekker) som noen har hevdet, og heller har det vært tegn på en kunstners intensjon finnes overalt på Likkledet i Torino.Med en vanlig optisk mikroskop, kan det sees at de fleste av tråden fiber har uvedkommende forekomster som dekker deres overflate. Disse belegg kan være sammensatt av mikroorganismer (bakterier og sopp) og ikke-cellulære heterogene materialer. Det synes som det coloring som dannet bildet er for det meste økologisk i naturen og ble avsatt som ekso-polymerer av fordampet sedertre olje og av bakterier som invaderte de tekstilfibrer over tid ved å være i løsningen i minimum seks hundre år, og sannsynligvis noen av disse fibrene ble senere påvirket av Sopp som det ble fjernet fra kroppen og sett til side i graven.Grunnen til at denne datoen når 'doblet fasciola "kan ha blitt fjernet fra Jesu legeme, skyldes Melkin beskrivelse av Likkledet. Med mindre den ble pakket opp fra Jesu legeme, ville han ikke vite at det var en skisse under kroppen og dette resinous Malingen må ha hatt tid til å tørke før flekker skjedde. Det synes som Melkin kunne ha vært ansvarlig for å fjerne det og forlate den foldet i hvelvet er fremdeles dekket av olje som det stadig fordampet. Dette ville forklare den svake avtrykk av ansiktet på baksiden av likkledet som det ville ha blitt brettet slik den var da dekker kroppen. Den første fold tydelig i midten og som resinous oljen fordampet, forlot forlaget i mikrobielle detritus motsatte, en svak inntrykk. Dette avtrykk ville selvfølgelig være mer uttalt om den første fold som doblet kluten ble til slutt plassert på bunnen av resten av brettet likkledet. Dette ville ha betydd at dette området ville ha forblitt gjennomvåt lenger være under, som over årene oljen gradvis fordampet og tørket denne bunnlaget var gjennomvåt og vektet gir opphav til den svake ansikts forlaget. Det er også grunn til Melkin fjerne likkledet som det ble bemerket at nesen og kne-området viser tegn til skitt og dette kan ha vært forårsaket av gradvis fordamping fra gralen arken over seks århundrer mens støv fra boksen hvelvet gradvis skittent utsatt utstikkende områder. Alternativt skjønt, kan disse to områdene har stakk til tider over overflaten av oljen der det kan ha vært flytende rusk i starten.
Den Shroud har blitt ekspertmessig anmeldt av mange forskere og siden 1988 har produsert karbon 14 resultater som avslutter likkledet å være fra det fjortende århundre, men de har ikke tatt hensyn til mikrobiell rester som gjennomsyrer mye av tekstil struktur og hvordan den kom dit . Det er disse bakterielle infeksjoner som danner en del av de overfladiske belegg, og det er tettheten av innskudd som faktisk definerer bildet.Det er ikke bare forskere, men arkeologer og forskere, som er naturlig skeptisk til enhver relikvie påstås å være eldre enn de kan etablere uten en historisk fotavtrykk. I middelalderens Europa, florerte falske relikvier, men ingen som kan trosse moderne vitenskap og tåle slik granskning som likkledet har gjennomgått. Forskere har slitt med hvordan bildet på Shroud ble dannet, og hvor gammel linkledet er, for de siste førti årene. Det synes at deres svar avhenge mer av fordommer av forskere enn de gjør på vitenskapelige data selv, hvis modusen for produksjon er priset inn de resulterende konklusjonene.Den offisielle uttalelsen fra Likkledet i Torino Research Project (SRuRP) på slutten av sin omfattende analyse sier: "Vi kan konkludere for nå som Shroud bildet er at av en ekte menneskelig form av en tuktet, korsfestet mann Det er ikke. produkt av en artist. De blodflekker er sammensatt av hemoglobin og også gi en positiv test for serum albumin. Bildet er en pågående mysterium og inntil videre kjemiske studier er gjort, kanskje med denne gruppen av forskere, eller kanskje av noen forskere i fremtiden , forblir problemet uløst. "
Vel disse futuristiske forskerne uttalte at kluten er middelaldersk, fordi de ikke kunne isolere en fibril av liksvøpet uten impregnering av mikrobielle karbon avleiringer som gir en feilaktig C14 dato for klut.Torino Shroud er ikke et produkt av en kunstner og stiller ingen åpenbare penselstrøk, og det viser ingen tegn på lagdeling som viser at bildet ble dannet som en del av en prosess. I de senere tester på prøver, fant de mikro-koloniale sorte sopp og bakterier. Noen av disse dannet trådformede strukturene som omgir fibrene, eller gjennomsyret deres interne struktur. de enkelte fibrene i duken er omgitt av en bioplast belegg og dette bioplast belegget skal ha blitt dannet fra 'terpener' som utgjør resinous sedertre olje.Det er viktig å merke seg at biopolymer belegg kan i enkelte prøver få opp mest vesentlig del av fibril blir testet og hvis en flytende medium hadde blitt ansett som dette ville ha gitt et godt utgangspunkt for å drive vitenskapelig analyse. Gjennomtrengningskraft en nå fordampet fin olje som har formet til en resinous film over og gjennom fibriller er årsaken til vantene opak farge. Oljer kapasitet når som en væske, ville overføre mikro-bakteriell materiale til kjernen av lin prøven ganske sikkert endre noen Karbon 14 data, selv med den strengeste renseprosessen. Renseprosessen brukes av radiokarbondatering labs ble duplisert av en rekke eksperter selv øke styrken på vanlig rengjøringsmiddel. Denne prosessen hadde absolutt ingen effekt på bio-polymer belegg, men i stedet oppløste noen av lin cellulose som går til viser og motstandskraft i denne resinous rester og hvordan duken i seg selv kan ikke være nøyaktig datert etter denne metoden. Dette resulterte i mindre C14 blir hentet fra likkledet selv og enda mer fra den forurenser bio-plast lakk, og dermed egentlig ikke måle alderen på duken. Partikler av gjenværende bakterier som ble suspendert i løsningen har vært årsak til den mørke farge som danner omriss bildet slik det avgjort på plass, og ble en del av bio-plast lakk som det encrusted med ulike mengder av rester som danner skyggelegging av bildet.De anaerobe bakterier innskudd i belegget fått noen av næring deres fra karbondioksid og de ville ha innført ekstra karbon 14 til kluten gi en feilaktig dato for fibriller. Science trenger å bevise endelig den C.14 dato av kluten alene uten forurensning å bevise Shroud er 2000 år gammel. Tross alt med mindre man kan isolere en ren fibril man ikke kommer til å få en nøyaktig Carbon 14 resultat for det fibril. Som alle fibriller er forurenset med plast rester fra oljen som også har låst i mikrobiell rester kan man forkaste de C. 14 resultater som ubestemmelig for kluter dato.Den største hindring for noen vitenskapelig analyse er en forestilling og siden Shroud har ingen historie som en religiøs relikvie før 1357AD dette kan ha en betydning for de resultater som har blitt produsert så langt. Hvordan testene er utført eller hvordan resultatene kan sees er alltid mer konkluderende gitt en levedyktig forklaring. Resultatene av Shroud testing ville selvfølgelig være mer nøyaktig hvis en troverdig teori ble lagt fram som resultatene kunne være gift. Som vi nå vet proveniens av liksvøpet og det faktum at det ble nedsenket i olje i en mørk sarkofag i minst 600 år, og muligens hvilte der før i desember 25. 1307 før den så dagslys, vi kan være sikker på at neste analyse vil være mer forsiktige.Hvis man var fortsatt å tro at Shroud ikke hadde kommet fra hvelvet på Burgh Island og negativt bilde av Jesus ikke hadde blitt dannet over tid i en løsning, det ville ta en utrolig flinke kunstner for å lage lokk med mengden av gransking som har blitt råd til det. Bortsett fra det faktum at Shroud har ingen historisk fotavtrykk før 1350, satte den andre hovedårsaken fremover for det å være en falsk er at noen kritikere sier at man ikke kan drapere et tredimensjonalt objekt med et stykke tøy og få de samme proporsjonene. Dette er ganske opplagt, men likkledet ikke utgjør oss med en innpakket bilde, men bildet er skyggelagt for å gi tredimensjonal representasjon. Håret hver side av ansiktet er akkurat slik man ville forvente av en klut forsiktig suspendert i olje over toppen av kroppen. Det gir korrekt representasjon på baksiden som representive av en rygg og ben der deler av kroppen ikke berører duken. Den viktigste påstand er at 7-8 "målt fra øre til øre over ansiktet blir 11-12" som måles på klut pakket rundt ansiktet fra øre til øre. Bortsett fra håret som volumet var av en ukjent mengde, er det tredimensjonale kvalitet gitt av skyggelegging og argumentet om at likkledet hvis det var ekte, kunne bare ha blitt dannet som en innpakket klut er feilaktig. Dette argumentet forutsetter det var rørende alle deler av kroppen som vi vet var det ikke, så det ble dannet i en væske som samtidig er suspendert.
Den smarte måten at likkledet sies å ha blitt dannet ved kjemisk reaksjon av en "camera obscura" ville forlate kjemiske rester som ikke er oppdaget. Dette er en ganske latterlig teori som bildet består av fargen av partikler som er encrusted i tørket Cedar oljerester og dette innkapslet blod partiklene under dette ytre laget av fibril. Et vanskelig resultat å matche fra en "camera obscura"-metoden! Det faktum at Leonardo da Vinci er innblandet som svindler er også ganske absurd som han ikke var født da den først ble vist, og ikke engang han ville tenke på å innlemme pollenkorn fra Dødehavet området og med preg av blomster. Hva trenger å bli forstått om Leonardo er han avskydde religion og de som peddled det, men han forsto Jesu guddommelighet og dette er eksemplifisert i sine malerier, men han ville ikke nedlate oss til å smi et slikt hellig objekt. Den falskner teorien fortsatt vedvarer basert på de datoene for C.14 resultater, men det er denne datoen parameteren for 1260-1390 gitt av vitenskapen som har tvunget denne konklusjonen.
En løgner må ha kunnskap for å male blodflekker før påføring av bildematerialet fordi på mikroskopisk nivå, sedertre rester og anaerob mikro-bakteriell rester at det går, dekke blodflekker i fibrene. Den åpenbare grunnen til dette er at blodet gjennomvåt i likkledet ved kapillærkraft før den mikrobielle innskudd og encrustation av harpiks skjedde. Forskning har vist at det ikke er underliggende bildet til stede under blodflekker og blod viser under UV lys en serum-separasjon som er synlig som en glorie. Denne består av en serum tilbaketrekking ring av albumin rundt solide delene av blod, og dette er typisk for post-mortem blod. Dette glorie er ikke synlig med det blotte øye, og denne reaksjonen ble ikke kjent før nylig, så en falskner ville måtte bruke en død kropp.
En hoaxer ville ha en utrolig talent for å gi tredimensjonal effekt og har også evnen til å tenke i negative. Liksvøpet ble åpenbart dannet i gralen Ark ved fastsettelse av detritus fanget i fibrene i likkledet som det ble suspendert i Cedar olje. Vantene fjæring som det la seg over ansiktet kan tydelig sees på en 'VP 8 Analizer' datamaskin bilde. Ikke bare ville vår flink artist skal male dette bildet med noen ukjente mikro-bakteriell medium med en ukjent teknikk, ville han måtte stå tilbake 20 eller 30 meter bort for å sjekke sitt arbeid for å konstruere spøkelset som bildet som knapt er merkbar i den positive på elfenben farget klut. Ikke bare måtte han overvinne jobbe på avstand hvis du arbeider i det konvensjonelle kunstnerisk tilnærming, men han måtte matche anatomisk begge sider nøyaktig. De som contest at kroppen ikke er anatomisk korrekt bør forstå Jesu legeme gjennomgikk mest forferdelige overgrep som ville ha forårsaket hevelse. Hvem unntatt Melkin noensinne hadde uttalt at Jesu likklede ble doblet over hodet i ett stykke, fordi å dikte denne kampen er vanskelig uten en kropp, men den forfalsker ville vite av Melkin beskrivelse. Dette utgangspunktet ville trenge en korsfestet offer å utføre handlingen og ville virke litt overdreven til en av spøk og hvis dette var intensjonen hvorfor konstruere det i knapt merkbar negativ og på en "doblet fasciola ', hvis ingen andre visste av denne beskrivelsen.
Fotografi av G. Enrie, 1933Figure48 Viser på venstresiden er Sepia farget likkledet impregnert med Cedar oljerester gi et negativt bilde som en positiv produktet og på høyre den fotografiske bildet, den positive av naturlig dannet negative.

Ikke bare ville dette skulle kunstnerisk geni må ha rettsmedisinsk kunnskap om blod strømningsmønster å matche blodstrømmen fra håndleddene ved 65 ° fra vertikalt, som er enig med korsfestelsen posisjon av armene, men vi måtte akseptere at vår kunstneriske falskner er en patolog og tok hensyn til mindre sekundære mindre blodstrøm vinkel som ville ha blitt opprettet som Jesus prøvde å dra seg opp til å lindre hans pustevansker.
Noen som er i stand til å rekonstruere plasseringen av armene på en slik måte som å plassere dem der de ville ha å gjøre rede for gravitasjon og retning av blodstrøm som blir sett på likkledet, ville ha en ekte korsfestet offer. Vår forfalsker ville også måtte vise blodet flyter med ekte gruppe AB blod bekreftes av tilstedeværelse av porfyriner, galle pigmenter og serum albumin. Dette er åpenbart en latterlig antagelse som en kunstnerisk bestrebelse, som kunstneren ville ha måttet benekte rettsmedisin evne til å avdekke hans metode, som er grunnen til at ingen kunstneriske metode er funnet. Realistisk om Melkin er den eneste personen som har nevnt dette doblet klut og ingen har noensinne forstått meningen av "Duo fassula", ville det ikke være enklere å gjøre en ensidig bilde hvis man nettopp sikte på kunstnerisk intensjon. I utgangspunktet ville det være meningsløst å matche en ukjent beskrivelse av en doblet shroud og derfor tilfører troverdighet til Shroud som ekte. Liksvøpet er ganske enkelt ikke en falsk, men den virkelige begravelse duken av Jesus og ikke noen middelalderske skikken korsfestelsen på grunn av en bløff. Hvordan kunne en hoaxer vet å matche Melkin beskrivelse av noe som faktisk eksisterte og ble spilt inn i en obskur britisk puslespillet.For skeptiker vil Shroud forbli en falsk inntil vitenskapen kan bekrefte vår foreslåtte metoden for produksjon og deretter utvilsomt concurring karbon 14 resultater vil følge. Beviset på at det er den ekte død likkledet Jesus vil bare komme når den tidligere ukjente historie er etablert på avdukingen av graven.
Hvordan kan noen artist har framsyn å duplisere slitasje merker på kne og kompresjon merker på skuldrene til å falle sammen med bæring av korset til kavaleriet. Har han virkelig gå inn i slike "minutae" for å overvinne 21. århundre gransking, for å vurdere duping enhver etterforsker til å tro at mannen fremstilles hadde båret en tung vekt etter pisking? Fra bildet på Shroud kan vi se tegn til å slå om i ansiktet, hevelse under øyet og klumper av skjegget hans ha blitt revet fra Jesu ansikt, som viser utrolig øye for detaljer for noen middelaldersk løgner.I alle middelalderske fremstillinger av Jesus på korset, naglene går gjennom hendene, men i Shroud går de gjennom håndleddene som slutter med moderne arkeologiske funn av korsfestet ofre fra dette området, i løpet av den romerske perioden. Selv om uredelig kunstneren ikke hadde sin egen korsfestet offer, ville han selv ha å ha kunnskap om at Jesu tommelen for å rotere innover, fordi spikeren hadde gått gjennom median nerve og på grunn av dette er det det som synes å være en tommel skygge på likkledet som har ledet noen forskere til å tro at bildet må formidle noen x-ray qualities.This nettopp viser at det ikke var detritus i løsning der tommelen under palmen hvilte. Det er for mye detaljer for den antatte kunstneren å vurdere uten å bli avslørt hvis dette var i alle fall en uredelig forsøke. Sjansen for en artist ikke bare å skape, men matchende en anatomisk korrekt omriss av en mann på et likklede uten udekket kunstneriske metode er altfor usannsynlig etter moderne vitenskapelig gransking. Det faktum at samme stykke tøy sies å ha eksistert ved Melkin i den mørke middelalderen med liket av den samme mannen som vitenskapen tilsier at det later til å skildre og ble vitne til å være i en grav som ingen visste eksisterte, synes mer enn litt tilfeldig. De mange forskere vil stemme at dette er liksvøpet når kroppen som dannet bildet avduket og matcher anatomisk, men ikke å ha en vitenskapsmann foreslår at det ble dannet i en væske virker forbløffende for det meste undersøkt artikkelen på jorden. Hvordan ellers kunne man få fibrillene dekket med encrusted rester å gi generelle sepia farge.
Det har vært betydelig spekulasjoner om at bildet av den Shroud ble liksom malt på grunn av spor av jernoksid brukt i mange kunstneriske pigmenter, men det synes å være noen sammenheng mellom konsentrasjoner av jernoksid partikler og de varierende tettheter av bildet og ville mer sannsynlig forklares med oksidering av spydspiss eller korsfestelse negler som kan ha vært omsluttet av gralen Ark Hva egentlig negated pigmentet teori var at under vitenskapelig kjemisk analyse, ble det oppdaget at i motsetning til kunstnerens pigment som inneholder jernoksid ofte blandet med nikkel, kobolt og mangan var jernoksid undersøkt på likkledet nesten ren og utbredt over prøvene i motsetning til å være mer konsentrert på bildet. Dette har en tendens til å indikere den ble oppløst mens i løsningen fra metallgjenstander innenfor gralen Ark
Igjen dersom dette var en falsk, synes den antatte kunstner som har hatt utrolig palynological kunnskap å matche plante sporer og mikroskopiske pollen, men å innarbeide ikke bare blomster inn i likkledet som er bare urfolk til regionen av Dødehavet, virker for full av framsyn å ligge i forkant av vitenskapelig analyse. Blomstene som ble plassert inn i gralen Ark av dem nærmest Jesus som har satt sitt preg på likkledet, synes å være et dristig trekk ved den kunstneriske hoaxer avvik fra den ortodokse manus av Gospel regnskapet.
Zygophyllum dumosum Boiss, en identifisert plante preg på likkledet vokser bare i Israel, Jordan, og Sinai, dens utseende bidrar til å definitivt begrense likkledet plass av opprinnelse som disse blomstene ville ha blitt plassert i gralen arken før oljen og før Ark ble forseglet før sin reise vestover. Pollenkorn fra Gundelia tournefortii også funnet på Shroud særlig finnes i de tørre områdene i Syria, Palestina og Jordan synes endelig å bevis sitt område av opprinnelse, og dette locale var sikkert ikke kjent for sin vitenskapelig etterprøvbar fabrikasjon av religiøse relikvier.
Svake avtrykk av stedegne blomster ble funnet rundt hodet området på duken og ble plassert over Jesu legeme med Maria Magdalena og andre som elsket ham og hadde vært vitne til hans grusomme mord. Liksvøpet er en fysisk registrering av de mest avskyelige parodi på rettferdighet og de som elsket ham skulle ikke vitne ytterligere misbruk av denne uskyldige mannen og så fjernet kroppen fra Jerusalem.
The Flowers forble innenfor olje til slutt forlate sine avtrykk og mikroskopiske pollenkorn funnet innebygd i kluten ble fra planter endemiske til regionene rundt Dødehavet. Mange av luft-fødte pollenkorn ville blitt deponert før oljen ble lagt til Ark er det usannsynlig at en falskner ville vite at dette kan alle være vitenskapelig oppdaget 700 år etter den antatte hoax. Liksvøpet inneholder pollenkorn fra 58 arter av planter, 17 innfødte til Europa hvor gjenstanden har vært i 7 århundrer siden Geoffrey De Charney fjernet Likkledet fra hvelvet. Flertallet er stedegne planter til det Hellige Land litt eksklusivt, til området av Dødehavet, inkludert, Artemisia Herba-alba, Onosma syriacum og Nyoscyamus aureus, men når pollen er funnet fra plantene urfolk til Devon at vi kan se i figur 40 , 37 og 34 som blomstrer rundt juni når gralen arken ble trolig levert, så skeptiker vil ha sin bevis for proveniens av Likkledet.Vår kunstneriske geni malt en anatomisk og fotografisk presis menneskelig bilde i fotografisk negativ og alt dette, århundrer før vitenskapen om fotografering ble utviklet og bare for å komplisere saken besluttet å skildre begge sider anatomisk perfekt. Han ville ha måttet bruke mikro bakterielle innskudd med riktige mengder til å skapeskyggelegging i de aktuelle områdene i et medium kombinert med en poly-saccharide karamell å uttrykke seg.
Liksvøpet er begravelsen duken av Jesus og med alle funn fra moderne tredimensjonale datamaskin analyserer, biokjemi, medisin, rettsmedisinske patologi, anatomi og botanikk, en potensiell fabricator måtte vite nok om effekten av korsfestelse på kroppen for å unngå å bli oppdaget av alle innsatsen til moderne vitenskap. Man kan knapt forestille seg tidlig på 1300-tallet en artist som ville overveie å vente til advent av fotografering før den fulle effekten av hans kunstneriske briljans ville bli oppdaget som dette vil være beskjedenhet i det ekstreme.
Den kunstneriske fabricator tok også sjanser angivelig male Jesus som en naken. Medieval malerier aldri fremstiller en naken Jesus som det ble redegjort helligbrøde og selv i dag, ville bildet av en helt naken Kristus være uakseptabel for meget markedet den antatte svindel sikter mot. På den annen side, i overensstemmelse en naken kropp Jesus ekte romerske korsfestelser som arkeologiske bevis har vist.
Vår Genius svindler måtte vite at Gundelia tournefortii blomstrer i Israel fra februar til mai i Jerusalem for å sammenfalle med disse være til stede ved påsketider når plantene ble plassert på Shroud like før Jesu gral Ark ble transportert mot havnen i ombordstigning i Tyrus eller Sidon. Påske, når Jesus er registrert å ha blitt myrdet er en bevegelig festdag, og datoen for påsken er det første søndag etter fullmåne dvs. Paschal Full Moon, etter den nordlige halvkule er vårjevndøgn. Dette antas å være den 21. mars, selv om vårjevndøgn inntreffer, astronomisk den 20. mars i de fleste år, og "Full Moon" ikke nødvendigvis er det astronomisk riktig dato. Så datoen for påsken skiller seg en hel syklus mellom mars 22 og 25. april.
Derfor ville glansen av vår fiktive artist må bli kjent med de blomstrende datoene for de 30 artene han har tatt med for å innlemme i Shroud, i total motsetning til evangeliet forfattere konto der Myrr ble sagt å ha blitt brukt på Jesus.Enhver middelaldersk artist ville ha plassert spikeren merkene på hendene hvis han ble fabrikkere et bilde av den korsfestede Jesus bare å være enig med populær framstilling. Denne plasseringen av spiker i håndleddet avbildet på Shroud går mot middelaldersk kunstnerisk konvensjonen, som neglene ble avbildet av annenhver artist som piercing hendene. I stedet Shroud representerer den faktiske praktiske posisjon der negler må settes inn for at en kropp til å henge på et kors uten ripping gjennom fingrene. En håndleddet bærer en stor runde sår fra spissen, den andre håndleddet såret å omfattes av den øverste hånden, men vi kan anta at jo lavere en er identisk. Det er et tegn på et sår i samsvar med en oppadgående riv i siden trenge inn i brysthula. Dette Medieval falskner evne til å følge evangeliet kontoen nådeløs da han også angivelig imiterer små punkteringer rundt pannen og hodebunnen fra tornekronen og score til lineære sår fra en romersk 'flagrum "på overkroppen og beina. Også er det bevis på Shroud of hevelse rundt ansiktet fra alvorlige slag og store sår etter i føttene som om gjennomboret av én stor pigg. Hva et offer å bevisst tåle slike grusomheter på grunn av menneskeheten! Jesus visste den dype betydningen av påskelammet som skulle sikre jødenes Kommer ut av Egypt ".
Åpenbart er det mer fantastisk å tenke at Shroud kunne være en falsk enn å akseptere at det er den ekte graven klut fra Jesu legeme. Hvis man kommer til denne konklusjonen, er det interessant å merke seg, hvor nøyaktig Gospel regnskapet av hendelser utholdt ved lidenskap av Jesus, sammenfaller med sår som har satt sitt preg på Shroud. Man kan virkelig se hvordan brutal behandling av Jesus var og alt fordi han hadde forstått loven og hevder de profetene mer perfekt enn de religiøse lederne på den tiden. Man kan knapt tenke St. Paul forfølge Jesu etterfølgere og være en del av de samme overgrepene, alle i religionens navn. Hva en mirakuløs konvertering han hadde, men det triste utfallet av disse var en annen religion på grunn av contrived Eskatologi. Formalisert religion må opphøre, men profetene må forstås i riktig sammenheng før Abrahams religioner ikke lenger finne støtende den sanne meningen med den guddommelige plan. I fremtiden vil vitner få lov til å bli behandlet med en slik brutalitet, som presten klasse av religiøse lærere tolerert slik vold mot Jesus? -Yppersteprestene selv bekjennende ledere fra alle de døde religioner, som hindrer deres tilhenger inngang til Himmelen og fra oppfatte sannheten bak den guddommelige plan, som er tydelig fremsatt av profetene.
Den Torino liksvøpet er "duoen fassula" fra en ekte begravelse skrin som inneholder sedertre olje som inneholdt hundrevis av blomster, for det meste etterlot inntrykk i nærheten av Jesu hode. Disse må ha satt sitt preg som de hvilte på likkledet som de ble forsiktig suspendert i olje gjennom århundrene. Det virker sannsynlig at Brownske bevegelser kan ha hatt en effekt innen olje i distribusjon organisk detritus som utgjør skyggelegging av bildet. Der liksvøpet tatt kontakt med hud eller hår av Jesus var det mer innskudd over lang tid span da detritus ble begrenset. Bildet på likkledet varierer omvendt med likkledet-til-kroppen-distanse som det fløt i løsningen, dvs. bildet tetthet eller 'pixilation' Choice tilsvarer en matematisk gradient direkte i forhold til avstand mellom kroppen og kluten, som fremhever at Likkledet dekket en virkelig kropp i den tiden av bildet formasjon. Jo mørkere bildet i original, jo nærmere denne delen av likkledet var til kroppen, de mørkeste delene faktisk berøre. Jo lysere bildet jo lenger unna disse delene av kroppen var fra Shroud og dermed mindre sjanse for entrapment og bygge opp. Dette gir inntrykk av at Likkledet er på en måte pixelated ved skyggelegging med et forhold av mørke jo nærmere det er til kroppen. Så vi kan se også, at saken er sterkt for mikro-bakteriell anaerob aktivitet som varierte gratis, suspendert i løsning og dermed deponering seg mer tungt der kluten ble hemmet av kontakt og fikk en større rest bygge opp ved en kombinasjon av to krefter innenfor løsningen, Brownske bevegelser og mikrobiell bevegelse.
Den foreslåtte periode på seks hundre år for utformingen av bildet er bare et reflektert gjette basert på Melkin påstand om likkledet bli kastet blant andre faktorer som svak ansikts forlaget på baksiden, men henvisningen til folding (Pleta), kan være bare en re-iterasjon eller klarere definisjon av "doblet". Hvis vi har forstått at Melkin mening var at det hadde blitt fjernet og likkledet ble avsatt fra kroppen og kastet seg før han forlot graven dette ville selvsagt tillate tørking og caramelising av oljen før den ble fjernet av Templars.
Det synes da at mikroskopiske rester fra anaerob aktivitet jobbet sammen med Brownske bevegelser. Denne prosessen i kraft avsatt mer materiale i mellomrommene uhindret av hud og hår av Jesus, noe som vil medføre en nær perfekt negativt bilde.
Dette ble svakere, men tillatte gang fjernet fra boksen under størkning av lakken som rester som oljen sakte fordampet. Hele liksvøpet er en sepia farget klut med et svakt avtrykk som ble brakt til liv under ankomsten av fotografering, produsere den perfekte positive bildet av mannen som forandret verden. Det faktum at Likkledet var dekket i olje som er impregnert hver fiber, forklarer sikkert den kluter forlaget gjenlevende gjennom århundrene, som under normale omstendigheter linet ville ha råtnet over en to tusen år periode.Det er ikke vanskelig å si at, til tross for tilsynelatende definitive tester kliner likkledet å være en svindel utelukkende på grunnlag av dato, status for Likkledet i Torino er så gjørmete som før på grunn av feilaktige vitenskapelige resultater. Det er ikke så mye at resultatene er galt men, men gitt informasjon om de foregående 1300 år før det ble vist, kunne tas hensyn til Carbon 14 måling og nye tester uttenkte.Den Shroud klut er vevd i en tre-til-en fiskebein twill, sammensatt av lin fibriller, som i sin tid var en kvalitet tøystykke og kunne ha blitt vevd til lengden spesielt for formålet det ble brukt til. Kluten synes å være av en pre 12. århundre veve og produksjon indikerer en Midtøsten opprinnelse. De to disposisjon utsikt foran og bak er justert langs midtplan av kroppen og er orientert i motsatt retning, i samsvar med en doblet alt i en grav klut og bildet formasjonen som vi har foreslått. Foran og bak over hodet nesten møtes på midten av kluten og bevis kluten en gang var drapert over Jesu legeme som vist nedenfor.



Siden Shroud er laget av materialer som en gang ble levende planter, bør radiokarbondatering dating være nøyaktig, men av alle de teoriene som brukes til å forklare det overskytende karbon 14 i denne gamle relikvien, ingen tar hensyn til levende mikroorganismer, for eksempel anaerobe bakterier som var tilstede på likkledet i minst seks hundre år under sin uforstyrret spell i løsningen av Cedar olje. Ettersom disse mikro-organismer levde og multipliseres etterlot detritus deres, ville de ha innarbeidet nye karbon i seg selv, og til deres organisk avfall som ville ganske sikkert endre nøyaktigheten av enhver Carbon 14 resultater. En kunne posit at under skipstransport, agitasjon delvis var ansvarlig for distribusjon av bildet, men dette ville ikke gi feilaktige C14 resultatene vi blir vitne til venstre ved rester deres. Den unlikelihood av anaerobe Sopp også eksisterer i løsningen synes å indikere at disse filamenter gjennomsyret duken etter at det ble tatt ut av løsningen og forlot foldet i graven.De ytterste fibrene i kluten er belagt med et lag av stivelse fraksjoner og ulike sakkarider fra harpiksen olje. Utbredt over hele duken, har belegget forvandlet til en karamell-lignende stoff, og dermed danner mediet og fikse agent for bildets skyggelegging partikler mens opptre som en "fixant 'for den varige bildet. Der det ikke er innkapslet mørkere som danner bildene, er det en ellers klar stivelse og polysakkarid belegg på de fleste av liksvøpet sine fibre og lakken aktig film er nettopp hva man ville forvente fra fordampet og tørket resinous sedertre olje. Spektral og kjemisk analyse viser at de 'chromophores' i Shroud of Turin bilder er komplekse, konjugert karbon obligasjoner som ikke støtter påstanden om at de har blitt avsatt av en blanding av fordampet resinous olje blandet med mikro-bakteriell detritus. Den endelige bekreftelsen på at dannelsen av bildet ble faktisk konstituert i løsningen er vist ved datamaskinen analyse som plukker opp den bølgen av likkledet som det ble suspendert i væsken.

Før 1988 hadde Shroud allerede gjennomgått flere rettsmedisinske tester gjort av mange eksperter på feltet, hvert funn, støttet troen på at denne duken var ca 2000 år gammel, og at det stammer fra Israel. Det virker som vitenskapen har blitt styrt av det faktum at Shroud ikke har en dokumentert historie vises mistenkte. En hellig relikvie knyttet til en slik en bestemt hendelse i global historie vises 1300 år etter at den først ble spilt inn har svertet sin troverdighet rent for mangelen av sin kjente opprinnelse. Vi bør se til Melkin for bekreftelse på at han så denne samme objektet circa 600AD.Habet enim secum Ioseph i sarcophago duoen fassula alba & argentea, cruore prophete Jhesu & sudore perimpleta: Josef har med seg i sarkofagen en doblet hvit bleie dekket med blod og svette av profeten Jesus som ble kastet rundt ham.Det er vanskelig å få mer presis enn dette beskrivelsen av Melkin spesielt siden han er mannen som gir redegjørelse for hvordan disse hendelsene utfoldet. Dette i seg selv bekrefter at «duoen fassula 'er ikke den gral populære unnfangelsen, men nå fokuserer vår oppmerksomhet på de andre tingene som gralen har hatt knyttet til den. Den opprinnelige Graal var forenlig med en "prosesjonskorset" hvor det dukket opp mens gralen questor var på kjøtt, som var en indikasjon på en tretrinns progresjon over tid. Karakterer eller grader som navnet antyder er stadier av åndelig progresjon og indikerer et nivå på oppnåelse. Det er kun ved forsiktig forståelse av nødvendigvis av profetene at man kan realisere sammenhengen av hva som menes med Melkin sin klarlegging i gralen boken. Endelig en søken, reise, eller begge, er det stempel eller essensen av gralen og på en individuell basis er livet saga av alle dødelige, men for menneskeheten som helhet gralen er Guds verk som kan vitne innenfor de rammer av "bibelske Time 'som er å heve bevisstheten gjennom den guddommelige gnist eller Hellige Ånd. Alle disse attributtene gralen har blitt innarbeidet i Romanser men deres substans er noe misforstås. Gralen Quest har blitt åndelige søk av sjelen for guddommelig union, satt i en kontekst av ridderlig sysler kyskhet, dyd, og bønn, men som vi nå vet Gralen selv, i personen Jesus, er blitt innarbeidet gjennom misforståelse til et fysisk objekt skal søkes etter.

Så vi nå kan fjerne oss fra et forsøk på å finne en objektiv håndgripelig Gral, til oppdagelsen av en mer verdifull besittelse som finnes eller kommer til å realiseres ut av tid og som den virkelige meningen med av gralen henspiller og som er født vitne til av profetene. Dette er i realiteten et konsept av potensial for å bli forstått, og dette er essensen av Gral, noe som aldri kan oppnås ved bevisst vilje, men av Guds Ånd. Noe som ikke kan finnes, men bare oppnås gjennom økt bevissthet og forståelse for at denne bevisstheten blir hevet innenfor rammen av en guddommelig plan, over en forhåndsbestemt tidsrom som vi skal kalle "Biblical Time '.
Da Shroud ble definitivt fjernet fra Josefs grav er uklart, men hvis vår påstand at «duoen fassula 'er likkledet, hvorfor skulle Melkin opplyse at han forventet at det skulle bli funnet i det som skulle være en" uforstyrret "grav, hvis han er ansvarlig for å ta det til Frankrike sammen med boken om gralen. Den eneste grunnen til postulerte et slikt forslag er fordi det er en mulig sak der vi hører om likkledet før sin første godtatt utseende, men bevisene er ikke sterk. Fra alle bevisene produseres her, synes Melkin å ha fjernet Shroud og brettet det overlater det til sakte tørk i graven kammeret. Av sin egen konto trodde han kammeret ikke ville bli åpnet før avtalt tid i «bibelsk tid" og visste ikke Templar skulle sette sine skatter i graven og fjern Shroud. Å ha nevnt det i profetien hans tyder på at han visste hvilken betydning likkledet ville ha på verden, fungerer som et bevis på Jesu offer og lidelse, men han aldri tenkt det skulle bli skilt fra gralen Ark som etablerte det som den ekte liksvøpet nevnt i evangeliene. Det er veldig sannsynlig at når Melkin så Shroud bildet (den positive av en negativ formasjon) var mye klarere før den tørket.
Nå vet vi at gralen forfattere har allegorised en kropp av kunnskap i sine egne fantasifulle måter, det kan også kaste lys over den merkelige referanse til Josephes og andres krysser kanalen på en skjorte (som er en merkelig konsept) og bør forstås som et annet eksempel på en referanse til en feiloversettelse eller den forstand blir feiltolket og i dette eksemplet likkledet eller klut fra originalen blir en skjorte i Romance. Dette illustrerer faktisk tilfeldig allegorization som ble begått av Romancers. Dette ville ikke være noen overraskelse, som vi allerede har sett større mutasjoner fra det opprinnelige skjemaet i andre sider av Romanser. Men denne spesielle delen av opplysninger kan tyde på at gralen arken var faktisk transportert opp gjennom Frankrike som noen kontoer har det og deretter femti (sa til følge gralen), deretter gikk til øya Sarras, til den endelige hvilested den Graal.På Inkvisisjonen av tempelridderne Arnaut Sabbatier, en ung franskmann som sluttet seg til Templar orden i 1287, forklarte at som en del av initiering ble han tatt til "et hemmelig sted som bare brødre tempelet hadde tilgang". Der ble han vist "en lang linklede som var imponert figuren av en mann", og han ble så bedt om å ære bildet ved å kysse føttene tre ganger. Hadde Templar lyse, som hadde manuskriptene opptak tidlig britisk historie, også hadde i sin besittelse den Shroud fjernet fra Jesu legeme ved døden av kong Arthur på sin begravelse i Avalon? Hvis så dette setter en tidligere dato enn 1307 for åpningen av graven og utvinning av Likkledet fra det, men vi vil dekke dette snart. Tempelridderne hadde blitt beskyldt for å tilbe avguder, spesielt en "skjeggete figuren" som noen rapportert som en skjeggete hodet, men var dette objektet de hadde i hemmelighet æret, det Shroud som selvfølgelig viser en skjeggete Jesus.Den gamle tinn hvelvet første blir brukt som en grav synes å ha oppstått ved begravelse av Jesus og senere av dem som begravet Joseph. Det er også fortalt at noen eller alle av Kings fra denne tidlige kongelige linjen opp til Arthur er også gravlagt der. 'Galahad dør ved Sarras, sier Hardyng, men sender Percival med sitt hjerte til Arthur, ba kongen om å begrave hjertet ved siden kongen Evalak og hertug Seraphe, som ble gravlagt ved siden av Joseph (i kapellet for Vår Frue på Glastonbury)'. Den siste hakeparentesene setningen er en ettertanke være en bekreftelse og interpolering av en tidligere rekord. Til slutt må Melkin har vært vitne til Arthur begravelsesbyrå å ha sammenheng at "duoen fassula" ble gravlagt på samme sted som Joseph. Så det er bare Sabbatier og The Pray Codex (Den ungarske Pray Manuscript) en samling av middelalderske manuskripter, som tilbyr noen forkunnskaper i liksvøpet før 1350-tallet, så det er ikke klart når eller om det var De Charney som fjernet den.
Den Pray Codex er en gammel håndskrevet ungarsk tekst datert til mellom 1192-1195 viser et lignende bilde av hvile til Jesu trykt på Torino liksvøpet, men ingen ytterligere bevis eller bilde unntatt en overdrevet kunstnerisk inntrykk av twill mønster som kan anses slående men svært overdrevet og noen avbildning helt tilfeldig.

Dette selvfølgelig kan være bare tilfeldigheter og ikke på noen måte bevise en sammenheng med likkledet og selv om det gjorde det kanskje bare viser at tempelridderne avsatt paktens ark i graven før 1195AD som vi hører bare rykter om Ark s fjerning og ingenting i noen Templar dokumentasjon. Den Pray codex gis bare slik troverdighet som representant for likkledet basert på tre likheter. Den hvile av kroppen er den første, brennmerker eller 'poker hull' i den virkelige likkledet som synes å være i en "L"-form og mønster av fire hull representert her i en opp-ned 'L', og til slutt antatte fremstilling av Herringbone Twill 'klut som omfatter Shroud. Det ville synes at poker hullene er bare pynt av kunstneren, den samme funksjon som finnes på det som ser ut til å være beltet av Angel og vingen, men også funnet over brystet av den kvinnelige administrere helgen. Den øverste scene er ganske enkelt Josef og Nikodemus forberede kroppen og den andre er de tre kvinnene vitne til whit klut igjen i graven, både som representant for Gopel kontoer. Det er ikke nevnt i kodeksen av bildet være representant av liksvøpet og den antatte mønster av veven av kluten har blitt ansett som en viktigere funksjon av kunstneren enn representerer bildet av Jesus på duken som er litt overflødig hvis Bildet ble genuint portretterer en kunnskap om Likkledet. Det faktum at Jesus er å ha kremer brukes som evangeliet kontoen synes å indikere at tilfeldigvis den måten kroppen er lagt ut er lik likkledet, men den virkelige hensikten er å vise kroppen får oppmerksomhet etter å ha blitt fjernet fra korset som evangeliet kontoer formidle.Man skulle tro at hvis man var på noen måte prøver å gjenskape bildet avbildet på likkledet som noe kunstneren hadde vært vitne til, er det en mest slående trekk at skjegget ikke er inkludert. Ville det ikke innlede noen kommer over likkledet som Jesus hadde skjegg i stedet la ut funksjonen. I bildet av Likkledet i Torino, er den høyre hånden over bunnen av venstre hånd, mens i Pray codex, armene skjærer over håndleddene. Hvis man forsøkte å skildre de 14 fot lange liksvøpet, betydelig større enn den lille likkledet avbildet her i kodeksen, ville man i det minste portrettere at et bilde eksisterte på Shroud. Det virker som den viktigste grunnen for å vurdere likheter i Pray Codex var å gjendrive dateringen gitt av C14 resultatene av 1260-1390 e.Kr. og etablere Shroud eksisterte på et tidligere tidspunkt. Likhetene er bare skyldes at de formidler ulike skildringer av en historisk hendelse om den samme person gjennom ulike medier.

Den siste gang Tomb synes å ha blitt åpnet er den 25. desember 1307, syv år før dødsfallet av De Charney eller femti år før Shroud ble først vist i 1357. Det virker usannsynlig at Likkledet var i kontinental-Europa før like før sin første visning, og hvorfor skulle Melkin si kluten er med Josef hvis han hadde fjernet den til Frankrike.Det er sikkert ikke tilfeldig at samme Templar samfunn som bygde St. Michael kirkene hadde kjennskap til Gral, fysiske bevis for Torino Shroud og kunnskap om oppholdssted på øya Avalon. Dette sikkert ville være det perfekte sted å sette sin skatt.Finne en tom grav i Jerusalem av seg selv beviser ikke en oppstandelse. Men det faktum at graven som Josef hadde satt Jesus var tom, er avgjørende for oppstandelsen sin sannferdighet for fundamentalister. Hvis noen ville ha vært i stand til å produsere Jesu legeme, vil eventuelle oppstandelse krav bli annullert, og kristendommen ville ikke være grunnlagt på prinsippene det besitter i dag. Så her vi blir presentert med to alternativer; Jesus overlevde ildprøven av korset og utførte sine opptredener som ville forklare Thomas ser de to hullene i Jesu hender og Luke har Jesus sier: «Se mine hender og mine føtter, at det er jeg meg selv . Håndter meg og se, for en ånd har ikke kjøtt og bein, som dere ser har jeg, "Or, oppstandelsen regnskapet er unøyaktige, og det var ingen oppstandelse og om det var en opptreden, må det ha vært en åndelig utseende heller enn Luke eller Thomas vitne. Denne formen for utseende er godt attestert ved St. Pauls konvertering fra forfølgeren til advocator og er bevis på Jesus varig som den åndelige lederen av Judas arv som attestert av profetene.Hvis man ikke er en fundamentalist da Jesu oppstandelse er like viktig, men det må forstås på en måte som profetene taler om det og i den forstand at gralen bok forteller som Jesus være en del av den "Guddommelige Plan". Jesus stod opp at alle mennesker som tror på ham, kanskje også oppstå, er dette en åndelig oppstandelse ikke en legemlig, fordi hans jordiske legeme ikke gjennomgå en Elijahs som flytur inn i himmelen. Hvis det hadde, hvordan kunne likkledet har blitt skapt?Det er Jesu legemlige oppstandelse som gir validering av inkarnasjonen hans for det primitive og grunnleggende kristen tanke og for St. Paul. Hele den kristne tro hviler på den sentrale Jesu oppstandelse og håp om et liv etter døden som St.Paul bekrefter her: "Hvis bare for dette livet vi har håp i Kristus, er vi å beklage mer enn alle menn. Men Kristus har virkelig stått opp fra de døde, de første fruktene av dem som er sovnet inn ". St. Paul, som kan trolig sto en av de største mannen som noensinne har levd, var ganske sikkert omgjort til en troende på Jesus som Messias , som omtales av profetene. Bortsett fra Jesu offer, er kristendommens videreutvikling og opprettholdelse hovedsakelig på grunn av innsatsen sin. uten annen substans som grunnlag å bygge sine oppstandelse regnskaper unntatt de som er gitt av evangeliene sin Eskatologi blir noe rasjonalisert på forutsetningen at Jesu kropp steg opp til himmelen Oppstandelsen skjer i dette livet på jorden som fremgår av Jesus -. i åndelig forstand, mens i kroppen og denne forestillingen er bekreftet gjennom profetene Denne åndelige oppstandelse ville ikke skje om det ikke hadde vært. for offeret av Jesus og dette oppstandelse er en del av den enkeltes liv og jødiske arv som extenuates til alle barn av Abraham, ikoniske som den første mannen å ha tro. Ellers hvorfor skulle det være en forsikring om den andre død har ingen makt og er tro alt som mennesket kan etablere. ikke er tro forløperen til sikker kunnskap om Gud? Tro er bare kalles for inntil bevis kan bli etablert ved en høyere bevissthet-'credo UT intelligam'. Paulus talte om hvordan bevissthetstilstand eksistert i sine 'Times' fra Hebreerbrevet 11:01Men tro er substansen av ting en håper, overbevisning om ting en ikke ser, eller mer korrekt som St. Paulus så det,Men tro er å være sikker på hva vi håper på, og enkelte av hva vi ikke ser. Men på grunn av menneskets bevissthet eksisterende og blir formulert i Time, ser vi nå at oppstandelsen er ikke lenger begrenset til tro, men nå blir et bevis.
Hvordan kunne Jesus bli korsfestet i Egypt? Egypt i denne forstand er identifisert som en av de grader av åndelig oppnåelse omtalt av gralen boken og gjennom profetene, speiler som åndelig oppnåelse bibelsk historie. Hvis man ikke oppnår tro på at Jesus levde og døde som en del av en guddommelig plan, og var den Frelseren som kom for å hjelpe hver enkelt, så er det ingen ytterligere Åndelig progresjon, derav den første død. Hvis Jesus ikke hadde kommet, ville de som sovnet ikke bli vekket i løpet av livet i kjødet, da dette er essensen av hans komme, at livet (en åndelig vekket sjel) kan fortsette etter dødsfallet av kjødet, for hadde han ikke kommer, vil de som døde i loven siden han kom, ikke gjenoppstå.
De som tror, ​​men faller bort, gjennomgår de 'troublous tiders omtalt av profetene som er en periode etter den åndelige Jerusalems fall og en syv års periode av åndelig renselse. Hvis de blir renset ved etterlevelse av loven, de da oppnå tilsvarende avkastningen fra fangenskap i Babylon. Dette kan bare bli klar med en god forståelse av de bibelske profetene som gyldig åndelig dag og en forståelse av bibelsk tid som vi skal dekke kort tid. På grunn av fariseisk teologi tolke oppstandelsen som en forventet fysisk kroppslig fufilment basert på profetiske metaforisk språk, kan vi forstå nødvendigheten av etableringen av en oppstandelse scenario å gifte seg med misforstått profetbøker prognostications som Jesaja 26:19 Men din døde skal leve; deres organer vil stige. Du som bor i støvet, våkne opp og juble. Din dugg er som dugg om morgenen, jorden vil gi fødsel til hennes død. Og Esekiel 37:5 'Dette er hva Herren, Israels Gud sier til disse ben: Jeg vil gjøre pusten kommer du inn, og du vil komme til liv. 6 Jeg vil legge sener til deg og lage kjøtt komme over deg og dekke deg med hud, jeg vil sette pusten i deg, og du vil komme til liv. Da vil du kjenne at jeg er Herren. "Men i disse sidene referering av profetene om oppstandelsen er for lang en bedrift å gjennomføre, men som om plassering i tid av avdukingen av graven, skal vi forsøke å belyse denne lille delen av den Guddommelige Plan forstått av profetene som det gjelder den "heving av bevisstheten til menneskeheten».
Teologiske spørsmål til side; scenariet nevnt ovenfor at Jesus dukket opp i ånden til apostlene og evangeliene registrert observasjoner av en Angelic eller åndelig form av Jesus er bare en forklaring. Mer sannsynlig er at evangeliet forfattere polemicised hans utseende å øke troverdigheten til hans oppstandelse prøver å gifte seg sammen hva profetene hadde forutsagt, med hva Jesus hadde også fortalt sine disipler, og deres nåværende syn på hva som bør skje for å oppfylle disse forventningene. Dette ville selvfølgelig blitt gjort enklere hvis Jesu legeme hadde forsvunnet opp til himmelen og ble ikke sett igjen.
Da Joseph fjernet Jesus legeme fra Jerusalem, visste bare den nærmeste av dem som reiste sammen med ham sannheten mens oppstandelsen kontoen fylt tomrommet. Denne rasjonaliseringen ble i hovedsak forstått av kompilatorer av 'Q' kilde og evangeliet unnskyldninger og dette ble da senere utdypet. Takket være Melkin sin betegnelse av 'Abbadare "som et pseudonym for Jesus, har ingen mistanke om at liket av Jesus eksisterte i Storbritannia unntatt belyse fra tempelridderne, som det ville virke, lærte av graven befant fra gralen boken. Dette vil selvfølgelig bety at Josef hadde fjernet kroppen som vi har hevdet, og som gralen boken hevder, å forbli i en kiste av olje som nå ligger på øya Avalon med Joseph.Det merkelige ting om evangeliene er deres evne til å være så saklig og registrere trofast noen hendelser, men på andre tider gi helt uleselige og motstridende kontoer for å rasjonalisere tomrommet etter en Messias og ingen kropp til hedre. Dette er også vitne om forholdet til Magdalena og ekteskap problemet sammen med den savnede mannen av jomfru Maria. Det er ikke gjenstand for denne undersøkelsen til å føre ethvert lovbrudd de troende, men jomfru fødselen av profetene er en realitet og jomfrufødsel Jesus var ikke. Derfor har vi samlet obfuscation om Josef, Jesu far (som kan selvfølgelig være Josef fra Arimatea), basert på Jesaja 7:14 Derfor skal Herren selv gi dere et tegn: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og vil kalle ham Immanuel. I hovedsak Messias måtte være produktet av en Virgin ellers for den grunnleggende forståelsen Jesus kunne ikke være Messias hvis concieved naturlig. Likevel interessant nok hans geneaology spores gjennom Joseph som er meningsløs uten inngang. Jomfrufødsel av en sønn kan bare forstås i åndelige termer og hva språket profetene refererer er fødselen av ånden innenfor man.The profetene ord kan undertood å gjelde åndelig vekst samt taler sannheten relevant i Time .
Ikke ulikt gralen historiene i mange henseender, (men mer lik historiene om Arthur som strømmet ut fra Glastonbury), evangeliene ikke klarer å skjule sannheten bak polemicism og effektivisering. En slik rotete og selvmotsigende konto er begravelsen av Jesus i Jerusalem, der ingen av evangeliene er enige, men utdype 'Q'. Er klut, omtrent som "Wattled 'kirke, overtydelig i de motstridende kontoene til evangeliene. De to fremtredende fakta som Jesus ble gravlagt av Joseph i en grav han eide, og med en hvit duk, synes å indikere en historie bygget på svak detalj og deretter tappet for å matche det som oppfattes Eskatologi. Kan dette begravelse informasjonen og det faktum at det ble en kvistet ut grav der ingen annen person hadde blitt lagt, blandes med ryktet ekko at Jesus skulle begraves i en grav hogg ut. Var denne graven talt hugd ut av Dumnonian gruvearbeidere og ligger andre steder, men fortsatt eid av Joseph? Er den virkelige historien at noen stenger til Jesus, så Jesus i Shroud, hørte han skulle bli begravet i en kvistet ut grav eid av Joseph og han ble aldri sett igjen? Noen nær til Jesus vil ha plassert blomstene i gralen Ark og dette mest sannsynlig, var Maria Magdalena. Hun ville ikke ønsker sin kropp til undergoe ytterligere misbruk og kan også være ansvarlig i en del for ryktet start at Jesus var i Josefs grav. Det kan være at denne informasjonen aldri ble offentlig kjent, fordi alle som vitne Jesus i likkledet og var nær ham dro til England. I så tilfelle så er disse små detaljene ville sikkert gi kompilatorer av 'Q' og evangeliet forfattere, føre å strekke, pynte og bringe til liv, den eneste informasjonen som ble vedtatt på dem, dvs. faktisk informasjon om en hvit klut og en hogg ut gravkammer som tilhører Joseph. De ulike ulike konti, vakter utenfor graven osv., kan bare sees som et forsøk på å forklare uforklarlige med forsøk øyenvitne kontoer som alle motsier hverandre, brukes enkeltvis som en tenke etter hvert Gospel forfatter å underbygge sin versjon av hendelsene.Enten Jesus viste seg for etter korsfestelsen eller ikke, har ingen relevans til sin hellighet som han ble omtalt av profetene og han oppfylte selve formålet som han hadde kommet der han selv vitner om. Dette var for å gi liv eller gjenopplive de israelitter som hadde kommet ut av Egypt (historisk men åndelig symbolske) og som hadde blitt åndelig døde ved deres overse eller fornektelse av samsvar med loven. Hvis Jesus ikke hadde kommet hans stemme og budskap ikke ville ha forandret verden. Det er absolutt ingen tvil om at Jesus er Messias, men det er unødvendige å ta hensyn til hendelser som passer hva profetene spådde men snarere å forstå sammenhengen Profetenes spådommer.
Den graver Funnet vil i kraft negere fundamentalisme av den kroppslige oppstandelse for kristne og tilpasse Abrahams religionene først til en ny og helhetlig forståelse av profetene og senere på en global skala ved inkludering av de andre tro religioner. Til syvende og sist er det bare én Gud, og dette vil bli forstått av rekorden etterlatt av profetene, som forutsier av åndelig høyde som Guds verk, spesielt når den rekorden blir oppfattes som en grunnleggende sannhet og blir forstått som å ha skjedd som en Guddommelig Plan satt i pre-kognitiv Time.I praksis Jesu oppdrag var å bringe alle israelitter (en inkluderende begrep) åndelig "ut av Egypt" som er equatable med en individuell første kunnskap om Gud, loven har vært ikke så mye ufullkommen, men først og fremst en forløper, i å bringe menneskeheten til opplysning.
Dette var på grunn av ikke å feile i loven, men ned til hardhet manns hjerte som en del av prosessen mot Gnosis. Jesus var å være den åndelige frelseren av menneskeheten, og han skulle komme frem til en fastsatt tid. Man kunne motsi denne måte å forstå og si at loven ikke ble mottatt før etter at han kom ut av Egypt. Men svaret ligger i foreshadowing som finner sted i bibelsk tid, og vil bli forstått når begrepet bibelsk tid er allment akseptert. Dette foreshadowing, som vi skal til slutt se, er en del av pre-kognisjon i en guddommelig plan som er satt i tid slik at mennesket kan fatte Guds verk, målet som er rettet mot "Gradvis" heve menneskeheten til full bevissthet. Dette er beviset som St. Paul tenkte vi bare kunne vite ved tro, men to tusen år siden mannen bevissthetsnivå var ikke klar til å akseptere eller faktisk forstå slike sannheter. Dermed praktisering av religion har foreviget kunnskapen om Gud før mannen ble kvalifisert gjennom forhøyet bevissthet til å akseptere at hans åndelige natur har blitt nutured fra en guddommelig gnist implantert i Adam 6000 år siden.
Hvordan kan man komme Gnosis eller selvbevissthet når den eneste legning han har er tid, men han har ingen oppfatning av det, bortsett måling. Jesus var å utfordre verdens syn på "uvitenhet" med de to grunnleggende bud som innkapslet loven og profetene, behandle andre som du ville håpe å bli behandlet av dem og ha kunnskap om og kjærlighet til Gud. Frem til rundt 36 e.Kr., hadde ingen så konsist definert punkt og mye av menneskeheten.Da Jerusalem ble levert fra Mohammedan sin i utgangspunktet, tilbake mesteparten av korsfarerne tilbake til Europa. Under regjeringstiden til Baldwin den andre patriarken av Jerusalem i 1118 og Hugues de Payens og ytterligere åtte riddere lovet å forsvare Jerusalem som et kristent land, og for å beskytte de rutene i Jerusalem tatt av pilegrimer. Baldwin var takknemlig for deres ihuga bistand og ga Knights en plass i hans palass som grenser til Al-Aqsa-moskeen på Tempelhøyden. Fra da av var de kjent som "Pauvres Chevaliers du Temple", og fattige de var i de dager, avhengig av almisser charitably utdeles av pilegrimer på vei til Jerusalem. I sin periode med vekst og utvikling som en organisert kropp ble Templar makt og berømmelse uløselig knyttet til kirken og europeisk imperialisme. Hugues de Payens reiste til Vesten for å karri favør med Kirken og for å få rekrutter fra sønner landet aristokrati av Europa. The Templar kjole på dette stadiet var ikke ensartet før etter kirkemøtet i Troy i 1128 der de vedtok Røde Kors i cistercienserklosteret rekkefølgen av St. Benedikts som bare tilfeldigvis det samme emblemet som på Evalak skjold. Med pavens velsignelse av Templar orden, ble rekruttene funnet fra sønner adel hele Europa pooling mye av Europas rikdom i én organisasjon. I fremtiden disse omfattende økonomiske ressurser ville finansiere et stort antall av arkitektoniske prosjekter i Europa og det Hellige Land.Den Templar organisasjonen ble vokteren av uforståelige kunnskap, ha direkte koblinger til de store katedralen byggere av alder og før det, tegning kunnskap fra klosterlivet tradisjonen, som hadde bygget de Abbeys siden 500 e.Kr.. Omsider Templars kunnskap gitt for en avlegger som ble frimurerne, som omfatter kunnskap fra pyramiden utbyggere, og byggere av Salomos tempel og arkitektene bak Ley systemet. Fra 1600-tallet innlemmet de Templar symboler og ritualer som bevis på den blandet seg og konsolidering av ulike organisasjoner som en del av York Rite. Tempelridderordenen vokste svært raskt over hele Europa i løpet av sin 200 år realiseres, styrket av religiøs glød med drømmene til unge adel forfølge ridderlig bestrebelser, få anerkjennelse for martial dyktighet.Paven legges til deres meteorlignende økning i vekst ved å sikre dem beskyttelse i hele Europa og unnta dem fra alle skatter og jurisdiksjon både sekulære og biskop. Man lurer på hva det var at Tempars hadde, noe som kvalifiserte dem for en pavelig 'Carte Blanche-', hvis det ikke var en opplysning som ville knuse kirken og grunnlaget hvorpå det ble grunnlagt.
Tempelherrene var en kraft å regne med og det røde korset de hadde var et symbol på martyrdom og sikret en ung ridder som kjempet for organisasjonen et sted i himmelen, skaper en dyrkelse av fryktløshet på slagmarken. Ridderne av de Templar orden var forbudt å overgi mindre Templar standarden hadde falt. Den Templars rikdom og den generelle utdanningen av deres tilhenger tallet, ledsaget av iveren deres viste dem til å være elitistisk og lov for topp kvalitet rustning, gode hester og eksemplarisk trening, noe som gjør dem det største ikke-nasjonal kraft i Europa å regne med. Rekkefølgen vokste i makt, som hvert medlem som sluttet frivillig overgitt all sin rikdom og gods, tilhengerne avowing kyskhet, fromhet og lydighet til bestillingen og fra en eller flere av ordrene fagene, informasjon om Tempelhøyden og britene Tomb , falt i hendene på Lys som dannet kjernen i orden.Grunnleggerne Hugues de Payens circa 1118, var offisielt sin leder som Grand Master og siste Grand Master var Jacques de Molay, som ble laget for å tilstå under tortur til kjetteri og senere tilbaketrukket og døde trassig mot Notre Dame-katedralen. Som «Chinon pergament" ble funnet i Vatikanet arkivene i 2001, å ha blitt arkivert på feil sted i det 17. århundre, den avslørte registreringer av rettssaken mot tempelridderne og fortalte at pave Klemens frifunnet tempelridderne av alle partier i 1308 før endelig oppløst den Orden i 1312. Hvorfor, en lurer, etter en slik en heksejakt og ingen overbevisning var kongen av Frankrike og paven så oppsatt på å kvitte seg av Tempelridderne rekkefølge?I de 200 årene av Templar makt herredømme, deres rikdom som ble holdt i sine templer i London og Paris, spesielt i de siste årene der organisasjonen eksisterte ble begjærte av kirken og kongen av Frankrike. Konger og prinser og privatpersoner banked sin rikdom med Templar orden, mens i Paris, ble til og med det kongelige skatten holdt i tempelet. The Order of Hospitallers, en mindre vesentlig organisasjon, etablert mye samtidig som tempelridderne, begynte å hevde sin autoritet over hele Europa ved å forstyrre med Templars 'materiale forretningsimperium. Til slutt, begge organisasjonenes eventuell beseiret av Crusader nemesis Saladin i Jerusalem, svekket mye av sin makt. Til slutt, etter avrunding opp og nedleggelsen av tempelridderne i Europa og ved død av Grand Master Jack de Molay, ble de gjenværende ikke-kompatible Templars rundt om i Europa arrestert og prøvde under pavens etterforskning eller lide døden for sine etterlevelse og innleggelser til kjetteri. Ingen ble dømt, og de fleste som var i live ble så med andre militære ordre som Knights Hospitaller, eller ble pensjonert.Ved pavelig dekret ble tydelig rester av Templars rikdom overført til Order of Hospitallers, og dermed avslutter endelige oppløsningen av Templar ordre ved det pavelige Se, hovedsakelig konstruert og styrt av Kongen av Frankrike. Vatikanet i dag innrømmer at den endelige forfølgelsen av Tempelridderne var uberettiget. Det innrømmer også at det ikke var noe iboende galt med bestilling eller regel. Vatikanet ståsted i dag i ettertid og selv syndsforlatelse er at pave Klemens ble presset til ferdigstilling sin heksejakt, ved Templar økende verdslighet og bank tøylesløshet.Bush og bukket til den enorme påvirkningskraft utøvet av kong Filip IV over pavens See.Ingen nøyaktig oversikt foreligger som til Templar medlemskap, men det er anslått at ordenens toppen var det mellom 15.000 og 20.000 Templars. Mange av disse har samlet et vell av sine eiendommer som de hadde blitt født, som skapte det som trolig kan kalles verdens første multinasjonale konglomerat og sannsynligvis hadde det ikke blitt oppløst, ville ha ført til en eventuell Republic of Europe.Rivaliseringen mellom de militære ordre hadde forverret deres undergang og pavens løsningen var å konsolidere dem alle. Dette konsolidering hadde blitt foreslått to ganger av pave Nicholas IV prøver å unngå krisen som til slutt fulgte. Aldri i realiteten har hatt spørsmålet om korsfarerne blitt mer ivrig adressert enn etter deres fall. På kirkemøtet i Vienne i 1312, utstedte paven en pavelig bulle, som offisielt oppløst ordenen, og fusjonerte det med riddere Hospitaller etter kongens håp om å finne et vell av gull sammen med relikviene utvinnes fra Salomos tempel hadde ikke blitt realisert.Imidlertid bør det viktigste skylden for oppløsningen av Templar orden forbli hos kong Filip IV, som var dypt i gjeld til tempelridderne, og sette opp inkvisitorene, tar det standpunkt at han hadde hørt visse ubekreftede åpenbaringer om deres kjetteri og handlinger sodomi. Han klarte å sende hemmelige ordre i hele Frankrike for å arrestere alle tempelridderne på samme dag, som ble utpekt som den 13 oktober 1307. Kong Philip gjorde det ut til at ordrene kom fra Vatikanet, for brudd på religiøs fromhet og tempelridderne ryktes hengivenhet til ikke-kristne idoler, som beløper seg til kjetteri. Selvfølgelig, med alvorlighetsgraden av tortur som eksisterte på den tiden mange av dem fanget opp til ting som var sikkert ikke sant av ordren. De lange snakker om sammenslåing mellom de to ordrene til tempelridderne og Knights Hospitaller i kraft hadde funnet sted ved oppløsning av tempelridderne, men både kongen og paven gjennom sine egne utspekulerte fantasi hadde savnet sin premie. Kongen klarte ikke å stjele deres rykter skatt og paven stoppet ikke rester av tempelridderne etterlot spor til ettertiden, slik at de kan bli ledet til den eneste objektet som kunne fjerne strøm fra kirken. Kongen og paven kan ha antatt kontroll vicariously gjennom Knights Hospitaller og fikk kontroll over mye av virksomheten imperium, arve en bank imperium som holdt remburser fra adelen, men den sanne essensen at bemyndiget til Templar rekkefølgen hadde rømt dem.Tempelridderne hadde en sterk tilstedeværelse i La Rochelle fra før tidspunktet for Eleanor av Aquitaine, som fritatt dem fra plikter. La Rochelle var et Templar base på Atlanterhavet og derfra utført sin virksomhet med Storbritannia. Det er ikke engang sikkert at tempelridderne eide sin egen flåte eller eventuelt leid skip fra handelsfolk som de trengte dem, men det er en legende at noen Templars brukte havnen i La Rochelle å flykte fra Frankrike med flåten av 18 skip som brakte Jacques de Molay fra Kypros til La Rochelle mye tidligere i år 1307. Dette ryktet synes å ha kommet fra havnen postene som rekord Jack de Molays retur fra Kypros, men i de mellomliggende månedene det er sannsynlig at de fleste av skipene hadde vært ansatt andre steder. Atten skip masse skatt transporteres over Frankrike fra Paris til La Rochelle under tvang virker usannsynlig. Tre skip muligens, men atten ville risikere å miste for mye og at volumet av skatten er sikkert overdrevet, men hvor det er ryktet om skatt, er det vanligvis et korn av sannhet. Skipene angivelig forlot lastet med skatter like før utstedelse av arrestordre for ordenen i oktober 1307På høre av kong Filips plan om å arrestere alle tempelridderne fredag ​​oktober 13th, hadde det meste av Templar rikdom samlet fra europeiske eiendommer og erobringer og valget verdisaker som ble lagret i tempelet i Paris, satt sammen i tre skip som lå på vestkysten av Frankrike i La Rochelle. Den 12 oktober 1307 skipene forlot La Rochelle og ble aldri sett igjen.

No comments:

Post a Comment