Tuesday 29 May 2012

Dannelsen af ​​Torino ligklædet

 Det følgende er kapitel 14 i en ny bog med titlen 'Og gjorde de fødder' udgivet af Matador ISBN 978-1-78088-300-7
Den "Duo Fassula 'omtales af Melkin som findes i Tomb Josef af Arimatæa er virkelig en' Duplico Fasciola« eller en fordoblet svøb klud eller begravelse ligklæde af Jesus.
 
Kapitel 14Gralen Stories bekræfte, hvad Melkin informerer os om, at Jesu legeme er i Avalon, men det er tempelridderne rolle i afskaffelsen af ​​Torino ligklædet, der forklarer det manglende proveniens.

Den 12 Oktober 1307, blev tre Templar skattekister skibe fortøjet i La Rochelle havn, den næste dag, de var forsvundet. Det meste af mystik om Tempelridderne i dag skyldes, at de besatte Tempelbjerget i Jerusalem og er rygter om at have hentet fra det, "Den Pagtens Ark 'og andre Temple skatte såsom Menorah. Den Hellige Gral hurtigt blev forbundet med Tempelridderne, selv i det tolvte århundrede, Evalak skjold blive Templar emblem, som Røde Kors. En af de første Grail romancer, blev 'Le Conte du Graal ", skrevet omkring 1180 af Chrétien de Troyes. Måske tyve år senere Parzival, Wolfram von Eschenbach version af historien, henviser til riddere kaldet 'Templeisen' eller i det franske »Les Templiere ', som blev bevogtede gral Kongerige. Det bliver tydeligere, at Tempelherrerne eller en hemmelighedsfuld hierarki legemliggjort i orden, besad mystisk viden, og var ansvarlig for at der kommer gral historier og tempelridderne med tilslutninger såsom Eleanor af Aqitaine blive indvævet i romancer som en form for smiger af troubadourer som romancer tilvækst.Relikvier af Tempelridderne og hvad andre syntes var deres religiøse overbevisning spillede en stor rolle i deres undergang, men den vigtigste årsag til deres død var, at andre institutioner efter deres rigdom og misundelige på deres magt. På Templar Inkvisitionen, af kongen af ​​Frankrig iværksat, blev de anklaget for kætteri, sodomi og tilbede skæggede hoveder, Baphomet (en muslim Gnosis), og andre sådanne mærkelige praksis, som kan være blevet opfundet af deres anklagere til at lægge vægt på afgifter af kætteri. Tempelridderne var i besiddelse af visse levn fra templet i Jerusalem, der synes at være blevet genopdaget i det andet korstog på grund af oplysninger fra Joseph, der endte med Eleanor af Aquitaine. Lederen af ​​Johannes Døberen kunne have været bevaret fra kong Herodes 'dage og ligeledes holdt udskilles under templet. Herodes 's datter Herodias havde danset for sine gæster og krævede John hoved. Dette kunne have været hentet, og udskilles i templet af dem, der indså John rolle i den guddommelige plan (en plan, som var blevet fortalt af profeterne). John hoved ville være blevet betragtet som hellige, og derfor bevaret til ærefrygt og derpå igen findes i den samme cache som Templet skat.Den Templar principale påstand til en hellig religiøs relikvie var at besidde et stykke af den oprindelige korset fra Cavalry, men som vi allerede har set, de var så produktiv, at et stykke eksisteret i Montacute. I al den betydelige dokumentation involverer forsøg med Tempelridderne, er intet fundet om Gralen, så selvom historierne blev udbredt af Templar organisation, begrebet Gralen, som noget, Josef havde bragt til England, var i den offentlige domæne og blev langsomt formet til et objekt ved association med Melkin s misforstået beskrivelse.
Det virker meget sandsynligt, at den holder af Walter Kort og Chrétien de Troyes, og andre "trouvere" før dem, blev vist en gammel tekst, skrevet på latin, og det ser ud til, at en fransk kopi kunne have været lavet af hele gral bogen. Hvis dette var tilfældet, ville det helt sikkert tegne sig for grov misforståelse af essensen af ​​Gralen, hvis den første oversætteren foretaget betydelige fejl. Men hvis dette var tilfældet, er det co-eksisteret med den latinske bog, som indeholdt mystiske oplysninger på hebraisk bragt til England af Joseph. De troubadourer blev enten bedt om eller betalt for at skrive historier, der hentydes til historiske kendsgerning i allegorisk prosa, og dette i første omgang iværksat det synes, at Eleanor 's eller hendes fars domstol. Med denne gradvise spredning, tegnene nogle, som vi har set fra korstog periode, blev blandet i forbindelse med de første regnskaber fra en Cornish kongelige linje, der føres sin arv tilbage til Josef og Jesus.
Selv objekterne i Gralen historierne er så indbyrdes forbundne, og gennemgå transformationer, at det er svært at fastslå, hvad der var i Melkin bog. Joseph, Nikodemus og Vespasian blev blandet sammen med Arthur fra den saksiske periode. Folk, der historisk har levet hundrede års mellemrum er forbundet med fortællinger med genstande fra korsfæstelsen. Gralen selv, objektiviseret fra denne tekst, henviser direkte til de gradvise grader, "Graal" af oplysning af mennesket, og dette er hentydet til som en del af jagten. Jesu rolle i disse begivenheder spiller en væsentlig rolle i oplysningen af ​​mennesket og historien involverer hans relikvier blev anlagt af Joseph til England har resulteret i forskellige perspektiver og grader af allegori. De forskellige Grail forfattere hentydede til i større eller mindre grad, visse passager eller afsnit taget fra Melkin oprindelige bog Gralen.

Det er som vi har set med hensyn til Camelot, det navn, der stammer fra en hebraisk pilgrimsrejse i sidste ende gennemfører sig til en smuk by. Vi ved, at Tintagel var Arthur base i Cornwall, og der er ingen mytiske by, der er forsvundet siden de seks hundrede. Vi kan se det samme med Excalibur stammer fra det aramæiske "kvalifi 'betyder' smedet '(hvorfra vi udlede det moderne ord' kaliber '), hvilket gør' smedet længe siden ', der er udskiftelige som Salomon sværd (redskabet truet på den omstridte baby), iconized som dom. Denne dom var en del af den oprindelige historie fortalt af Melkin i bogen af ​​Gralen om "gradvis" oplysning af mennesket. Tilfældigvis Geoffrey af Monmouth s 'Historia' også, at Avalon er her Arthurs sværd Caliburn (Excalibur) blev »forfalskede«.Kort fortalt skal vi se på en alliterative digt siges at være skrevet omkring år 1330-50 om Joseph, der indeholder meget af det, Gralen bogen hentydet til, men som synes at være blevet forbigået i en del af andre Grail forfattere, der er koncentreret på Arthur ridderspil eskapader, snarere end for os, de vigtigste fakta om, hvad det var, at Joseph faktisk bragte med sig. Selv om det ikke er en del af bestræbelserne på at undersøge de forskellige perspektiver, der udgør gral romancer, denne særlige romantik, som kan relateres til andre lignende kildemateriale såsom 'The Lyfe af Joseph' eller 'De Sancto Joseph Abarimathia', specielt afledt af eller tilsyneladende kondenseret, den samme tidlige kilde som hr. Furnivalls 'Seynt Graal ", en prosa version fra et manuskript i British Museum. Dette vil vise os, hvordan Melkin var i stand til at tale om hans "dobbelt foldet grav klud", som beskrevet i hans profeti og oprindelse og fremstillingsmetode i Torino ligklædet.Denne "Alliterative digt", som synes at have en meget tidlig kilde fra sin manglende udsmykning, er fra en unik kopi i Vernon Redaktionen på Oxford og dens indhold, viser, at det er af langt ældre dato end er meningen af ​​eksperter, og det skal være taget fra en langt tidligere version. Emnet for historien skildrer eventyr af Josef af Arimatæa ved Retten i Evalak, konge af Sarras, med den episode af kongens Evalak skjold delvis medtaget. Historien om Evalak skjold er relateret til Galahad af »White Knight", i Romance af "Quest for Saint Graal ', og derfra blev indsat ved Malory i hans" Morte d'Arthur'. Formålet med digteren var at gøre kendt og oversætte meget af legenden om Josef, som var kommet fra Bog Gralen, og vi kan kun gætte på, hvad den oprindelige franske ekstrakt har muligvis valgt at udelade fra den oprindelige gral bogen. Dette digt fremlægger bevis for en meget tidlig kilde grund af dens ikke-ødelæggelse af væsentlige oplysninger, der oprindeligt var forbundet af den oprindelige gral bogen. En nedbrydning af historien følger tæt, som vi allerede har citeret fra John af Glastonbury og fortæller, at:
Efter Jesu Gravlæggelsen, var Josef af Arimatæa beslaglagt af jøderne, og fængslet i et fangehul, uden et vindue, hvor han forblev i 40-to år, indtil udgivet af Vespasian. Det forekommer usandsynligt, hvis Jesus var cirka 35, da han døde og Joseph, som er hans onkel, ville have været omkring 25 år ældre. Det ville have gjort Joseph ca 102 år gammel, før hans ankomst i Storbritannien. Det som vi vil vise om kort tid, er vedrørende oplysninger om essensen af ​​de risikogrupper eller grader af Graal, som forfatteren af ​​digtet er også som en del af historien, som også korrelerer med profeten Daniels tre og et halvt år. De fyrre to år er blevet ekstrapoleret fra det latinske gral tekst, der hentyder allegorisk til de fyrre to måneder (og kan faktisk have haft ordet »måneder«), som nævnt i Åbenbaringens bog, som også korrelerer med tre og en halv dag, der er nævnt i Johannes 'Åbenbaring, og som det ses i Daniel 9:27 "Og han vil lave en fast pagt med de mange i en uge, men i midten af ​​ugen ...... giver den samme periode af de tre og en halv dag', men dette vil blive forklaret, når vi beskæftiger os med bibelsk tid.Efter sin løsladelse, derefter Joseph fortæller Vespasian, at tidspunktet for hans fængsling var, men tre dage, hvilket også bekræfter, at forfatteren uskyldigt er røbe okkulte oplysninger, der var i den oprindelige tekst, men har undladt det halve dag på grund af ikke at forstå dens betydning.Teksten fortsætter derefter med at sige, at Joseph, havde netop blevet døbt sig selv, fortsætter derefter at døbe Vespasian og 50 andre, hvorefter Vespasian forvolder hævn over jøderne, der havde fængslet Joseph.I lydighed til en guddommelig stemme, Joseph, med sin kone, sin søn Josephes og en virksomhed af halvtreds mennesker, (muligvis det samme som Rabanus gruppe før udskibning af kvinderne i Frankrig), forlod Jerusalem, og ankom til Sarras, at tage med ham Hellige Graal, med Kristi blod, som bæres inde i en ark eller boks. I andre Grail historier gruppen siges at ankomme på Josaphes shirt, der er helt sikkert at medtage en fejloversættelse af den oprindelige ord betyder klud, investering, eller dækning i forhold til den fordoblet i løbet af graven klud eller 'duo fassula'.Lad os antage, for øjeblikket, at Sarras er Belerion af Pytheas og Belerion er opkaldt efter den Guds Bel ved Zarah afkom. Sarras hvor Zara afkom migreret til, har en fordums berømt Island inden for sine begrænset, hvor ting kaldet Gralen holdes. Dette Island i Sarras, bliver i oversættelse forvirret af den oprindelige franske gral forfatter, og betegnes "Øen Sarras ', fordi de fleste sikkert Melkin vidste, at gral forblev på en ø.Øen Sarras kan være alternativt blevet navngivet og bemærket af Melkin på grund af dens forbindelse med Zara eller Zeras i sin latinske bog Gralen, der dukkede op i Frankrig. Dette synes usandsynligt som 'dale Avaron i Vesten "(Devon) er talt om ved Robert de Boron, og det synes endda, at Gralen forfatteren mente, at øen Sarras er i Egypten. Vi har en linje af Kings af de vigtigste bibelske kulturarv, der har et navn, en fransk oversætter eller tidligt troubadour ville udtale sig som "Sarra" og senere skrives som Sarras. Men omtalen af ​​Egypten (eller kommer ud af det) er rent, som vi skal se, en af ​​de grader til åndelig oplysning forudsagt af de bibelske profeter sammen med Babylon, hvor tilfældigvis Tholomer kom fra. Den komplette mix-up af oplysninger Gralen forfattere er forbløffende, når Melkin om i spirituelle vendinger om Tholomer, der er synonymt med Ptolemæus konge af egypterne, bliver konge af Babylon. Men som vi skal dække i detaljer senere både kommer ud af Eygypt og Returing fra Babylon er åndelige trin at passere som Karakterer til oplysning og har indtastet historien som extaneaous detaljer taget ud af kontekst fra den oprindelige gral bogen.
Men dette optrevler udseendet af en ø fra franske kilder, der har navnet Zara (oversættelse som Sarras), der tilfældigvis bare sker for at være der, hvor Gralen er, bare det samme som det siges at være på øen Avalon med Joseph. Så denne ø nævnt af Robert de Boron som værende Josefs familie bringe gral til det, "vaus d'Avaron ', dalene Avaron i vest (Devon er Amt Vales), kan have blevet kåret som" Avalon " også i den første oversættelse fra Melkin s gral bog. Dette er dog fører os tilbage til den samme gåde af scribal ændringer på Glastonbury. Har Glastonbury forandring 'Avaron' til 'Avalon' at matche 'Aval "etymologi Somerset og æbler.
Koncentrationen på visse detaljer ved de tidlige Grail forfattere var et rent individuelt valg. Nogle forfattere, som i "Alliterative digtet 'vi ser på, koncentreret om hans personlige interesse for beskrivelse af slaget, mens andre kan vælge at hente bare et ord, som vi har set med Camelot og forskønne det ord, indtil dens oprindelse var uigenkendelig. Gralen forfattere har ikke forstået, at Melkin havde brugt bibelske metaforisk sprog som en del af Gralen materiale, som i essnce fortæller de åndelige stadier af man.This let kan bekræftes ved at læse de bibelske profeter, når man transliterates fra en historisk til en individuel sammenhæng. Dette er årsagen til at vi har inddragelsen af ​​konger af Egypten og Babylon i Gralen historier, der oprindeligt genbekræftet deres dele spillet i skærpelse af menneskets bevidsthed. Det var før gral forfattere skabt en komplet 'salat' af, hvad der var en sammenhængende redegørelse, der kunne have været underbygget af en forståelse af de bibelske profeter.Joseph prøvede at konvertere Evalak, kongen af ​​Sarras, hvis rige var synonymt med Kongeriget Belerion, Dumnonia eller Devon og Cornwall. Joseph, samtidig erklærede treenighedslæren til kongen. Denne doktrin var essensen af ​​det okkulte oplysninger, som Josef havde bragt med sig, og i forbindelse med de tre åndelige stadier eller progressioner af menneskeheden mod oplysthed, det 'der kommer ud af Egypten', af 'tilbagevenden fra Babylon' og 'periode med fred' som til stadighed gentaget fra hver perspektiv ved de bibelske profeter. Kongen af ​​Sarras i henhold til de ønsker af Joseph selskab, men har sine tvivl om sandheden af ​​læren. Den følgende nat blev kongen konverteret fra to visioner.I det første han så tre stilke er vokset fra en kuffert og ser ud til at smelte sammen i en måske symbol på Treenigheden, men kan også opfattes som sammenflydningsmidlet af de tre abrahamitiske Religioner som en vision for fremtiden, da dette er i realiteten resultatet af at finde Gralen. I den anden vision kongen så et barn passerer gennem en solid væg uden nogen skade til væggen og Gralen forfatteren indskød, at det var et symbol på Kristi pletfri inkarnation. Men hvad er mere sandsynligt, at det var en del af det okkulte hensyn til åndelig fremgang gennem de 'graders uden skade på sjælen. Barnet var synonymt med mand fødslen dvs Menneskesønnen stammer fra sammensmeltning af sjæl og ånd, fødsel Gnosis.Josaphes, søn af Josef, så også et syn, da han kiggede ind i Gral-Ark. Han saae Kristus på korset og fem engle med instrumenter Passion, med elleve flere engle optræder bagefter, syntes mens Kristus ned fra korset, og at stå ved siden af ​​et alter, på den ene ende var Lance og tre Kløerne, og på den anden parabol med Blood (den hellige gral).Dette er, hvor kontoen bliver interessant, hvis vi forstår, at den franske forfatter, var at konstruere et plot fra Melkin har undvigende eller uforståelige okkulte oplysninger, mens huske på, at Melkin konto er konstrueret af en øjenvidneberetning.Lad os antage, at gral arken eller boks, som det blev beskrevet i virkeligheden var en kiste slags beholder, der indeholdt liget af Jesus indpakket i graven klæde, som blev nedsænket i Cedar olie, eventuelt blandet med andre essentielle olier såsom Juniper. Dette er ikke for langt til at strække overvejer Jesus er gral og gral i hver konto ejer eller indeholder noget i forbindelse med ham. I den lukkede kisten var lanse, tre negle og muligvis en usandsynlig 'lukket bæger "og mere sandsynligt en eukaristiske kop. Dette ville være de fem opregnede poster, ikke som historien vedrører, at der var fem engle, mens antallet elleve ville være en henvisning til sine disciple vævet ind i historien. De Whangers, der har udført mange eksperimenter på blomster aftryk på Torino ligklædet, opdagede svage billeder af andre objekter på skærmen, herunder et søm, en hammer, en kost (sandsynligvis forveksles med spyd, et stykke reb og en rund krans af torne, de varemærker, som kan ses på Jesu er panden, et rør, og en svamp. af Reed og svampen overværet af Mark 15:36 "En mand løb, fyldte en svamp med vineddike, satte den på en Reed, og tilbød det til Jesus for at drikke ". Det skal også bemærkes, at i Belysning af den højtstående historie gral, som vi stødte på tidligere, blev spyd holdt med kroppen, en forglemmelse af de evangelier, der synes at tilslutte med de beviser fundet af Whangers, at det forblev med kroppen, men også giver tiltro til en synsevne hensyn til indholdet af gral Ark, hvis erstattes ordene Hellige Grav. ", men snarere beæret kroppen mest han kunne, i stedet lagde den sammen i den hellige Gravs og opbevares sikkert lansen hvoraf han blev forelsket i siden '.
Olien, som Josaphes blev indviet blev holdt i den gral-arken, og bagefter digtet siger, at den blev brugt ved indvielsen af ​​alle konger i Storbritannien ned til Uther-Pendragon. Det samme Ark, som Josef og Josephes siges at 'trække sig tilbage til og bede over "flere gange i digtet, og som blev set Kristi legeme, selv bliver beskrevet som" netop som han var på tidspunktet for hans Gravlæggelsen ". Den oprindelige grav klud fra Jerusalem blev svøbt over Jesus i denne olie gennemblødt gral Ark og hans krop var siges at være pakket ind i 'en tøj hedder Sendony ", som man ville påtage sig, er en forvanskning af det gamle franske» Cedre' for Cedar fra " Cedra 'eller' cedrinus 'giver' af cedertræ "og som Plinius har for Cedrus .... salvet med saft eller olie af cedertræ træ og så bevarer fra rotteness. Tilfældigvis ordet "sindon 'fra det græske σινδών er netop det ord, valgt i Markusevangeliet at beskrive begravelsen klud af Jesus og i dag udtrykket» sindonology' bruges til at henvise til den formelle undersøgelse af ligklædet. I Fakta The Orvieto Worldwide Conference mærket"Sindone 2000", er diskussioner om ligklædet med henvisning til den samme smule klud, der er nævnt i Gralen historien bragt til England af Josef af Arimatæa, men indtil nu har det ikke været forbundet med klud, der var attesteret af Melkin som ses på Jesus 'grav på Avalon

Lad os tage et kort sidespring her for at forsøge at korrelere alle disse uvedkommende oplysninger. Cedar olie er vanskelig at udvinde, og nogle egyptologer har fremført, at Plinius var fejl, da han skrev i det 1. århundrede e.Kr., om "cedertræ juice" blev ansat som en balsamering metode egyptere. Nylige opdagelser støtte skrifter Plinius den Ældre (AD23-79), som vi kom på tværs af tidligere beskrev metoden for, hvordan den dyrebare olie blev udvundet ved at sætte cedertræ i et kammer opvarmet udefra, men kan simpelthen forstås som destillation. "Den første væske, der emmer af strømme som vand ned i et rør, i Syrien dette kaldes 'cedertræ-juice", og det er så stærk, at i Egypten den anvendes til balsamering ligene af de døde ".
Herodot, fem århundreder tidligere, havde også skrevet en lignende beskrivelse af en væske, cedertræ for at bevare kød. For nylig på Tysklands Tuebingen Universitet de udførte test adskiller balsamering materiale ved "gaskromatografi", fundet i nærheden af ​​en 3500-årig mor kaldet "Saankh-Kare ', udgravet på et sted i Deir al-Behari i Egypten. Blandt disse kemikalier var sequiterpenoids og guaiacols som er organiske forbindelser, der findes i tjære og olie fra nåletræer som cedertræ. Disse forbindelser udgør en farveløs aromatisk olie og vil blive fundet at eksistere blandt poly-saccharider findes i gevind Torino svøbet. Forskere har tendens til at bekræfte en teori, når de har en teori med til at matche de data, men det har længe været kendt, at cederolie blev anvendt som en balsameringen fluid. Man kan se bølgethed af suspenderet stof i computeren, billedbehandling, men de videnskabelige censorerne blev hovedsageligt styret i forbindelse med, hvordan de gennemgået deres resultater ved evangeliet hensyn til en tør begravelse.Bestemt egypterne ville have gnedet den dyrebare cedertræ harpiks på kroppen og ind i kroppen hulrum som en del af balsamering processen til at fungere som en insekticid og antimikrobiel i en tør begravelse. Joseph var imidlertid rig og kunne få nok af denne meget dyr olie at oversvømme Jesu legeme. Den cederolie talt ved Herodot og Plinius kaldes 'Cedri Succus', Cedrium ligner navnet på den klud i alliterative digtet.De stærke æteriske olier findes i mange salver anvendes i mumifikation processen indeholdt myrra, Attar af roser, cedertræ og sandeltræ og var effektive anti-aerobe bakterielle midler, og er for det meste ansvarlige for konserveret stand af mumierne rundt i dag.Mange Egyptologer troede, den vigtigste ingrediens i balsamering var enebær olie, men for nylig med forbedret videnskabelig analyse har det vist sig at være, cedertræ olie i stedet. De bemærkelsesværdige egenskaber af cedertræ til at modstå forfald, blev værdsat af egypterne. De har endda brugt det til at bygge deres templer, kister, kister, idoler og både, udover at bruge dyrebare cederolie i Balsamerings og mange kosmetiske præparater.Salomos tempel blev endda bygget udelukkende af libanesisk cedertræ fra de libanesiske cedertræskove, men ak, blev de skåret og efterhånden tømt på grund af efterspørgslen efter deres træ. Det bør ikke glemmes, at Josef ville have været godt bekendt med denne olie, der rejser fra Tyrus og Sidon i Libanon på hans merkantile rejser til Storbritannien.Kom tilbage til vores Alliterative digt, historien fortsætter derefter, at Kristus ordinerer Joseph en biskop, og bud ham gå til Evalak palads. Kongerne kammerherre, der blev udnævnt af kong Evalak at striden med Joseph, blev mirakuløst stum, mens samtidig hans øjne fløj ud af hans hoved. Denne del af digtet synes at forholde sig, at der på Evalak sin vantro på den nye og udenlandske religiøse hensyn, han så ansat en taler eller en sofist til at modvirke den gnostiske åbenbaring anlagt af Josef og mens der i debatten, var taleren ramt blind og stum.Evalak repareres så til et tempel af idoler, i håb om at sikre Kammerherre helbredelse, men de idoler var magtesløse. Kort efter, en budbringer kom for at fortælle Evalak, at hans land er blevet invaderet af Tholomer, konge af Babylon, hvorefter Evalak forbereder sig på krig. Dette afsnit er navnlig vedrørende ligesom profeterne havde gjort, forbindelsen mellem vantro og benægtelse og invasionen af ​​det babyloniske hær ved Jerusalem. Dette vil igen blive klart, når vi dækker emnet Tid og profeterne.Før han satte sig, Joseph og Josaphes har en privat audiens med Evalak, hvor Joseph fortæller kongen, at han er bekendt med al sin forhistorie. (Denne gang er bogen om Gralen beretter, at Joseph fortalte efterkommerne af Judas i Sarras af deres historiske tilknytning til Davids linje). Efter dette gav Josaphe Evalak et skjold med et rødt kors på, fortæller ham at bede til Kristus i timen i fare. Essensen af ​​denne passage er, at Jesus bliver (eller er synonymt med) eventuel skjold, som forklaret i gral bogen som den tredje "graden" af Gnosis.I det første møde, var Tholomer mænd succesfulde, men mistede deres telte. Evalak derefter opsamles flere mænd, og fik følgeskab af sin kones bror, Seraphe, med fem hundrede mand. Denne sidste passage, og det følgende afsnit er direkte bundet op med den okkulte betydning af Gralen som menneskets åndelige progression og opnåelse i bibelsk tid som, hvis belyst her, vil forårsage yderligere sidespring, men kort, de fem hundrede år (mænd) er en interpolation repræsentant fra jøderne tilbage fra Babylon til Jesu komme.I den næste kamp, ​​udført Kong Evalak og Duke Seraphe undere, men til sidst Seraphe blev såret hårdt, og Evalak taget til Fange. Som Evalak blev ført til døden, han huskede Josaphe råd, han afdækker skjold med det røde kryds, og beder til Kristus. En engel kom til undsætning, i den ydre form af en "White Knight ', der slayed Tholomer, helede Seraphe, monteret Evalak på Tholomer hest, og hjælper ham med at opnå en fuldstændig sejr, hvorefter han forsvandt. Dette er igen i forbindelse okkulte oplysninger om de grader til fred besejre babylonierne gennem troen på Jesus (skjoldet), indtil den enkelte i hans åndelige bestræbelse arver Babels Konge hest (effekten af ​​kongen).
Den Sceptic vil blive vakler her, men denne konto er det nærmeste, vi får til hvad Melkin blev vedrørende en redegørelse for den guddommelige plan og det bliver klarere, som vi fremskridt.
Hvis vi mener, at Josef, efter at hans indvielse havde forstået denne historie om den guddommelige plan sat i 'Time', og derefter indspillet dette, med forskellige referencer i et volumen, der skal have været i en blanding af latin, aramæisk og hebraisk. Så Melkin, omskriver alt dette okkulte eller gnostiske oplysninger ud over den historiske Arthur og genealogiske materiale, konglomerater dette bevismateriale i den latinske Bog gral. Fra denne, med forskellige midler ankommer vi til vores franske kilder reelt gør de meget tidlige kilder tredje hånd konti i bedste fald, som gennemgik mindst to oversættelser, som dækkede en ændring i sprog over en periode på tusind år. Det er ikke underligt, at kontoen er kommet ned til os i en forvansket og beskadiget form.I mellemtiden, Joseph havde et interview med Evalak 's dronning, der var i hjertet en kristen, og hvis tidlige historie var også relateret. Dette er igen fyldt med gnostiske mening om forholdet mellem kristendommen til gral grund af Zeras.Evalak hjem, og blev døbt, er opkaldt Mordreins (tilbage fra de døde). Seraphe blev også døbt, med navn Naciens (genfødt). Joseph yderligere døbt 5000 i Evalak undersåtter, og overholdt på Sarras mellemtiden Josaphes og Naciens, der er fastsat på en missionsrejse, mens den hellige gral blev efterladt på Sarras-(øen Avalon) i ansvaret for to af Josephs selskab. Igen er det ikke tilfældigt, at hele denne konto om Josef, der er sket i 5000. År 7000 i alt bibelsk tid, viser igen de digte, og den oprindelige gral bogens okkulte forhold til, hvad profeterne vedrører bibelsk tid.
Digtet ophørte her med en kort henvisning til den efterfølgende fængsling af Joseph af kongen af ​​Nordwales og hans fremtid løsladelse fra fangenskab af Mordreins (Evalak).Galahad, Joseph yngste søn, var (ifølge den franske)den »forfader til de berømte mænd, der så øgede ry af Storbritanniens. Men i dette digt, synes vi oversætter til at tro, at Galahad, var søn af Lancelot og Elaine. Nu, hvis Lancelot er, som vi har nævnt tidligere, en uddybet navn for Jesus, er Elaine en sammensat version af Magd'elaine? Er "Mag", eller den gamle franske roden "Mage" (betyder høvding eller hoved) af europæisk derivat. Bortset fra at være en generel rod for ord, der relaterer sig til 'store', med franske og engelske etymologiske rødder, kan det også være, der svarer til eller en forbindelse af en aramæisk eller hebraisk ord som 'Magdiy'el', der betyder dyrebare for Gud, eller Migdal-'El, tårn af Gud, Migdal-El.
Navnet Mary kan imidlertid have så mange etymologiske rødder, men det synes at have været en populær betegnelse på Jesu tid og kunne have været så populær på grund af sin betydning kvindelig ønske om at skønhed. Oprindeligt navnet Mary er baseret på dens afledning fra den egyptiske mer eller mar, at elske og Miriam Moses 'søster er den eneste person i det gamle Testamente med dette navn, og som Moses blev navngivet af Faraos datter, ville Miriam synes at have en egyptisk oprindelse som Aaron sin bror har heller ingen etymologiske rødder i hebraisk. Maryam med det hebraiske guddommelige navn Yam eller Jahve betegner "en kærlig Jahve" eller "en elsket af Jahve". Mariam og Maria er de senere former af den hebraiske Miryam. Den eneste grund til at nævne dette er bizarre at have det populære navn Mary og den engelske eller franske appellation af Elaine eller Helen som en forbindelse af hendes navn. Vi skal undersøge, når vi dækker betegnelsen af ​​Tombelaine eller Tumbelena (den Tomb af Elaine), som hørende til øen Avallon, hvordan den er blevet overført som om Mont-Saint-Michel i Frankrig.
Vi ved nu, at Avallon indeholder Jesu legeme, og at Mary Magdaleine, hvis hun ledsaget Joseph med Jesu legeme til England, ville ikke kun vide af sted, men ønsker at blive begravet i samme sted. Derfor dette sted blev kendt som 'Mons Tumba "monteringen af ​​graven, men derefter gennem nogle mærkelige særheder blev forbundet med et andet St. Michael skrin, der i Mont St. Michel. Den franske tradition har Mary blev oprindeligt begravet i Aix en Provence og hendes relikvier at have været senere fjernet ved VEZELAY. Det tager ikke, men en overfladisk læsning af 'The Little Book of Vézelay om relikvier og oversættelse af den salige Maria Magdalene' at indse, at Glastonbury historien om Arthur opdagelse og genbegravelsen afspejles i denne alt for omfattende og konstrueret konto med det samme henblik på at tiltrække pilgrimme som motiv.

Lad os vende tilbage til vores undersøgelse, at Tempelridderne efter mange ekspeditioner. Korstogene blev foretaget af de europæiske stater og også af den britiske King, angiveligt for at generobre Det Hellige Land og især Jerusalem, fra den ikke-kristne muhamedaner s. Hver indsats blev udført med en god samvittighed og religiøs inderlighed i navn af kristenheden, og politiske gevinster. Det første korstog fandt sted i 1095 og den niende korstog endte i 1272 og i samme periode på 200 år, blev Templar institutionen til stadighed bemyndiget af ridderlige gerninger for kristendommen og have konsolideret meget magt i hele Europa, organisationen udadtil kom til en ende fredag ​​den 13. 1307. Som vi har været vidne til i opførelsen af ​​St. Michael kirker, magt, rigdom og viden samles og udøves af dem i denne periode var stadig ses i fuld drift, manipulere begivenhederne i stor skala.
Da sakserne og de oprindelige Britains blandet, den keltiske Wales, (som i Kelterne af Dumnonia), overarbejde begyndte at tilskrive Arthurs gerninger til sig selv, og korruption af disse konti var baseret sympatisk om den fælles Celtic kæmper mod de saksiske udlændinge og således gradvist de tilranet Arthurs Dumnonian arv. Dette blev simpelthen opnået ved association med den samme kamp, ​​i sidste ende fører til Arthurs walisisk baggrund. Disse gamle foreninger gennem fælles kamp, ​​der forherligede berømte keltiske arv var mere spredt sig gennem den walisiske kloster system, der var mindre udbredt i Dumnonia. William af Malmesbury var ansvarlig for formeringsmateriale denne tradition, mens den på samme tid, ikke skeler til, og dermed mindske Joseph og Nikodemus traditioner. Men disse traditioner blev primært holdt i live i den monastiske systemet ved Glastonbury, adskilt fra enhver tilknytning til Arthur traditionen, indtil det blev nyttigt at gøre det. Disse walisiske traditioner blev yderligere etableret og forskønnet af Geoffrey af Monmouth. Men Arthur materiale, de oprindelige Joseph regnskab, inklusive Nikodemus traditioner, genealogiske og okkulte materiale Bog Gralen, gjort sin vej over til Frankrig, efter den saksiske invasion, og blev kilden til Gralen romancer.Det er denne sammenhæng mellem en kongelig linje etableret i det sydlige England og Davids linje, som vil være en del af vores videre undersøgelse. Joseph er centralt for dette forhold, den ene der bringer tilslutningen af ​​Jesus og Davids linje, konjunktion med opfyldelsen af ​​de profeter, der vil medføre en ny åndelig opvågnen. Joseph vil være sidste ende er ansvarlig for at bevogte de beviser for Jesu lidelse af de beviser, på Torino ligklædet. Han er allerede ansvarlig for bevarelsen over 2000 år periode af mystisk viden, som vil være enige med profeterne (når de er generelt forstås i lyset af bibelsk tid), der, hvis Melkin ikke havde gentaget, ville være blevet tabt. Endelig vil han være ansvarlig for opvågningen af ​​menneskeheden, som forudsagt af Melkin ved at fungere som et forvarsel og en markør af udnævnte Time i en guddommelig plan, der vil ændre verdens religioner for evigt.
Alle fire evangeliet forfattere bekræfter, at Josef af Arimatæa hævdede kroppen af ​​Jesus efter hans død og begravet ham i en grav ejet af Joseph. Regnskaberne for Luke 23:50-56, Matt 27:57-61, Mark 15:42-47 og John 19:38-42, bærer vidne til hans begravelse. Paulus også i 1 Kor 15:04 skriver, at han (Jesus) blev begravet, men uden den konstruerede eskatologi der skulle være et organ. Joseph var en velhavende mand stående, men i løbet af Jesu liv blev han konverteret og var hemmeligt en discipel af Jesus. Joseph ikke blot vidne til hans ord og handlinger i Jerusalem, men havde formentlig tilbragt mange timer sammen med sin nevø på havet passager høre hans oplyste synspunkter om profeterne. Så snart han hørte nyheden om Jesu død, han "gik ind dristigt jer Pilatus, og higede efter Jesu legeme." Mark15: 43. Pilatus, der blev beroliget af en centurion, at Jesus var død, lod Joseph anmodning før sabbatten kom, at fjerne og begrave Jesus. Joseph straks købt fint linned, Mark 15:46 og fortsatte med at tage Jesu legeme ned fra korset. "Så købte Josef nogle lagen, tog ned i kroppen, svøbte det i linned, og placeret den i en grav skåret ud af klippen. Så rullede han en sten mod indgangen til graven ". På graven, bistået af Nikodemus tog Josef Jesu legeme og svøbte det i det fine linned og anvendes myrra og aloe idet disse stoffer, som Nikodemus havde bragt, ifølge John 19:39. Myrr er en gummi, men også en essentiel olie som ceder. Jesu legeme blev derefter transporteret til den grav, som var blevet udarbejdet for Josefs egen krop, en menneskeskabt hule hugget fra rock. Bortset fra de polemisk motiverede variationer af begravelsen, der er tilknyttet i de evangelier, der blev forudsat at underbygge forskellige regnskaber evangeliet forfattere, står vi tilbage med den centrale tema, Joseph overtog ansvaret for Jesu legeme. Til sidst, gennem modstridende rapporter og forsvinden af ​​Jesu legeme, og vi forbliver uden et lig, og kun tre måder at forklare dette dilemma. Det følgende er de tre vigtigste scenarier, som er blevet postuleret at rationalisere dilemma.1) Jesus ', krop og ånd blev genoplivet i himlen og efterlod hans grav klud og resten af ​​salver, der blev anvendt. På et senere tidspunkt, syntes han åndeligt ikke kropslig, men dette ville nødvendighed ophæve konto tvivle Thomas. Jesus så synes at disciplene i hans opstandelse optrædener. Dette scenario vil enig med de fire evangelier, og bekræfte Pauline teologi og apologet hensyn til opstandelse og himmelfart. Det ville imidlertid ophæve enhver antydning af, at Josef bragte Jesu legeme til England. Det ville også bevise Torino ligklædet for at være en falsk, og vi skal diskutere, hvordan det blev dannet kort tid.2) Et andet scenarie er, at Jesus fik en beroligende i svampen videregivet til ham, mens på korset, og syntes at være død. Dette ville være en måde at forklare øjenvidneberetning af positive blodtryk ved indtastning af Longinus 's Lance, men ville være i strid med beviser fundet på Torino ligklædet, der viser dette var en post mortem sår. Han blev derefter lagt i en grav eventuelt i håb om genoplivning, men Josef var i stand til at genoplive ham efter det uventede fingerprikkeren. Joseph udarbejdede herefter sin krop med salver, og udskilles det til transport til Storbritannien med eller uden hjælp fra Nikodemus eller endog akkompagnement af andre nævnes af Rabanus.3) En tredje postuleret scenarie er, at Jesus overlevede prøvelser af korset, blev genoplivet og plejet tilbage til sundhed, syntes at Thomas og resten af ​​de disciple, som opstandelsen tegner vidner og derefter efterladt uden viden om Maria Magdalene, hans mor og Salome. Da hans krop er afsløret beviser for, at enig med markeringerne findes på ligklædet, vil dette tredje scenario naturligvis blive ophævet.Disse scenarier eller en blanding af dem har gennem årene forsøgt at rationalisere eller besvare nogle af de uoverensstemmelser, der findes inden for de evangelier, men nu er vi opmærksomme på, at Melkin s 'Duo Fassula' er i virkeligheden Torino ligklædet, og dermed er vi sikre på, at Jesu krop svøbt i dette ligklæde blev bragt til England.Det undertoner i gral romancer, der i sig selv, som vi har diskuteret, er sandsynligvis stammer fra originale øjet øjenvidneberetninger i England, er nu underbygges af Melkin beskrivelse af 'duoen fassula', som han må have været vidne til begravelse af Arthur. Han skal også have efterladt det der ikke at vide, at senere ville blive fjernet, fordi han faktisk hedder, at graven ville være uberørt på sit afsløringen. Han kunne ikke vide, at en artefakt, som han hedder, er i den grav, vil blive fjernet af en Templar.
Uanset denne nye åbenbaring, Gralen historier forevige en sammenhængende tema, en ankomst eller i det mindste nedgravning af en Jesus levn på en ø efter Jesu korsfæstelse, mens på samme tid har en forbindelse med Josef af Arimatæa resulterer i blodet linje af konger og riddere relateret til Arthur.Gralen nogle gange beskrevet som en Ark eller æske indeholdende olie fra de tidligste unembellished regnskab synes at tegne sig for en bevaret lig ankommer i Storbritannien. Selvom vi får at vide krydderierne var Aloe, og Myrr dette kunne have været et forsøg på tidligt genoplivning eller fungeret som en midlertidig konserveringsmiddel løgnehistorie giver Josef at gå i gang på sin rejse for at få mængden af ​​balsamering olie til at fylde, hvad der var at blive kaldt gral arken . Dette kan være forvirring Gralen forfatterens hensyn Sarras at være i Egypten, hvis det rent faktisk var i Ægypten, at Josef var nødt til at omgå for at få olien. Det forekommer usandsynligt, da Cedar olie ville få mere sandsynligt er fremstillet i Libanon og den egyptiske forvirring er afledt af profeterne forståelsen af ​​en åndelig kommer ud af Egypten. Gralen historier indirekte antydning af en egyptisk forbindelse som følge af den okkulte oplysningerne i gral materiale, der giver indsigt i bibelske henvisning til de stadier af åndelig oplysning, som vi var inde på tidligere. Denne okkulte betydning af Egypten vidne i passagen i Johannes 'Åbenbaring 11:08 "Og deres døde kroppe skal ligge på gaden i den store by, som åndeligt kaldes Sodoma og Ægypten, hvor også vor Herre blev korsfæstet. Dette er i virkeligheden en henvisning til de to vidner. (Jesus var en, den anden er St. Michael), der taler direkte af åndelige Ægypten, der, som vi vil komme til, er en del af forståelsen vedrørende den "Gradatim 'eller grader til åndelig oplysning, der er bundet op i' bibelsk Time '. Så lad os ikke dvæle ved den egyptiske forbindelsen til Sarras for øjeblikket, og lad os se på beviserne for Torino ligklædet er synonym med 'duo fassula', der Melkin siger var i samme grav som Joseph.Siden Jesu legeme er aldrig blevet hentet, og den grundlæggende tro i den kristne tro underbygges af det faktum, at hans krop ikke er blevet inddrevet, ville det ikke være hensigtsmæssigt for Melkin at rapportere før 'aftalte tidspunkt «, at Jesu legeme eksisterede eller at beviserne for hans crucifiction eksisteret på en påtrykt grav klud. Ikke ønsker at blive beskyldt for kætteri, men sikkert i den gnostiske viden, han havde opnået (angiveligt af Angel, men mere sandsynligt ved et besøg på øen for at begrave Arthur), Melkin valgte at skjule det faktum, at Jesu legeme blev begravet i Storbritannien, men gjorde sikre, at vi vidste, klud, der er fastsat bevis for, hvem han var, hvilede i graven med dem begge. Så vi har en mand, der kendte til kluden eksistens giver et fingerpeg i hans profeti og også efterlader bevis for dens eksistens i bogen af ​​Gralen.I løbet af kroppens rejse fra Jerusalem med Joseph til Isle of Avalon det ville have været dækket med en klud, den samme klud, som blev rapporteret i evangelierne, mens kroppen lå i Gralen arken eller boks. Dette understreger den polemiske specifikt centreret på kluden fra evangelierne og de forskellige konti omkring det. For de sår, der så klart defineret i blod og skitse til Torino ligklædet at blive dannet, det må vel vise, at klæde omtalt af evangeliet forfattere aldrig opholdt sig i graven i Jerusalem, men forblev viklet rundt om misbrugte og lidt liget af Jesus i meget lang tid og samtidig være nedsænket i olie.Kontrovers har helt sikkert omgivet af ligklædet på grund af carbon dating system, der anvendes til at teste sin alder. Dette stykke stof, kendt som ligklæde i Torino, er en af ​​de vigtigste kristne relikvier i verden. Det viser en omfattende aftryk af kroppen af ​​en korsfæstet mand, der beviser i billedet ar og sår, der er registreret i regnskaberne for Jesu død. Betydningen af ​​begravelsen klæde bør ikke undervurderes, da dugen er nævnt flere gange i evangelierne. Bortset fra Melkin vidnesbyrd, og at de evangeliske forfattere, ikke kun en begravelse klud eksisterer, men det spiller en vigtig rolle som hver af de evangelier beskriver Jesu legeme bliver pakket ind i denne lagen efter at være blevet inddrevet af Joseph fra korset. Svøbet som ses i dag, viser alle de rigtige funktioner, der er enig med korsfæstelsen hensyn til Jesus ned til de mindste detaljer. Faktisk den sikreste måde at vide, at ligklædet er i virkeligheden begravelsen klud af Jesus og blev dannet over en lang periode i olie af Gralen Ark er at se på den 3-d billedbehandling fra mange eksperter. Alle af dem viser helt tydeligt af kluden er blevet delvist suspenderet i olie, den bølgeeffekt i 3-d imaging på ansigt af Jesus.
Den Ligklædet i Torino blev først hørte i 1357, da den blev vist i en kirke i Lirey, Frankrig. Det blev angiveligt fundet i boks hos en ejendom tilhørende Geoffrey de Charny en Templar, der døde i slaget ved Poitiers i 1356. Han og hans kone Jeanne de Vergy er angiveligt den første registrerede ejere af Torino ligklædet. Det er ofte anledning til forvirring, at en Geoffroi De Charney blev brændt på bålet med Jack de Molay den endelige Grand Master of Tempelridderne i 1314. Denne senere Geoffroi De Charny blev siges at have deltaget i et mislykket korstog under Humbert II Viennois i slutningen af ​​1340'erne og er kendt for at have besøgt de britiske øer, to gange omkring 1350. I 1453 en Margaret de Charney angiveligt Templars barnebarn, deeded at ligklædet til House of Savoy, og i 1578 klædet blev overført til Torino.Den Torino Ligklædet måler 4,4 på 1,1 mio. Det bærer den svage og bagside, fødder til hoved og hoved til fødder aftryk af en nøgen mand. Det kunne ikke passe beskrivelsen af ​​en fordoblet svøb klud beskrevet af Melkin mere præcist. Billedet viser de søm sår korsfæstelsen af ​​Jesus som beskrevet i Det Nye Testamente regnskabet. Svøbet blev opbevaret i en sølv brystet i et kapel i Chambery, Frankrig og i 1532 en brand rasede gennem kapellet. Del af brystet smeltes og dråber af smeltet sølv brændes gennem kappen. Heldigvis meste af skaden interfererede ikke med omridset af figuren, men efterlod et symmetrisk mønster på grund af den måde, det er foldet i brystet. Senere de brændte huller blev lappet.Billedet på skærmen er meget tydeligere i sort-hvid negativ end i dets naturlige sepia farve. Den negative billede blev første gang set i 1898, på bagsiden fotografisk plade af en amatør fotograf, som er opkaldt Secondo Pia, der var tilladt at fotografere den, mens den var på udstilling i Torino Domkirken. Når Pia udviklede sin negative, han forventede at se et billede på det negative, der var mere svag eller spøgelses-lignende udseende end den oprindelige positivt billede af det fotograferede sepia farvede klud, billedet bliver positive, når de lyse værdierne er vendt i en fotografisk negativ. De lyse områder observerede normalt syntes så mørkt, og den mørke som lys og negativt billede af ligklædet optrådte som en veldefineret billede af en korsfæstet mand stedt til hvile.
Da den faktiske billedet på ligklædet var spøgelsesagtige til at begynde med og svært at gøre ud, var Pia i første omgang chokeret over resultatet i sin udvikling panden, da billedet blev krystalklar. Hvad han havde gjort i kraft var at skabe et positivt billede, der oprindeligt var blevet formuleret i negativ. En utrolig kunstnerisk bedrift for en falskner, men så må man spørge, "hvorfor fabrikere noget, der er knapt genkendelig og ingen kan vide af sin kunstneriske håndværk eller skønhed, indtil fremkomsten of Photography"? Mange eksperter mener stadig, at kappen er en omfattende svindelnummer, og denne position er simpelthen baseret på et logisk sæt skyklapper. For de fleste, er den laterale beviser for at blive dannet i en væske til hinder for at samarbejde med de vanter evangeliske foreninger med i graven i Jerusalem. Selv for den skeptiske eksaminator forhippede bevise ligklæde et svindelnummer, er der ingen præcedens for en sådan et kunstværk, der dannes i en væske.I 1978 en detaljeret undersøgelse blev udført af et hold amerikanske forskere (STURP). De fandt ingen beviser for falskneri og blev forbløffet, men kunne ikke give et endeligt svar på, hvordan billedet blev dannet, eller endda nogen udsagn. Mange efterfølgende videnskabelige undersøgelser har fulgt alle med overbevisende resultater med hensyn til ægtheden af ​​svøbet som hørende direkte til Jesus. Den Shroud nøjagtigt repræsenterer en overflod af tre-dimensionelle oplysninger. Når moderne billedanalyse begyndte i 1974, blev billedet af svøbet sig at indeholde en imponerende mængde af præcise tre-dimensionelle geografisk information.
Ved fremkomsten af ​​Pias fotografiet, ikke længere var der et spøgelse som image og manglende definition mellem lyse og mørke områder, men i stedet, Pia oplevede et billede, der var så livagtig, at det ikke kunne have været et maleri, men mere beslægtet med en egentlig fotografi. Billedet på ligklædet oprindeligt skabt eller dannet i negative, førte forskerne til at tro, at kappen var sammensat, som om man normalt ville konstruere et kunstnerisk billede, undtagen i bakgear. Med dokumentation for Gralen historier og det faktum, at vi nu kender Jesu legeme blev nedsænket i olie, er det tydeligt at se, hvordan rest fra Cedar olien selv efterlod en samlet rest på kluden, som det fordampet og er ansvarlig for sin sepia kvalitet . Dette i forbindelse med bygge op fra anaerobe mikroorganismer imprægnere dugen indvendigt danner en tættere opbygge, hvor liget blev rører klud og begrænse den frie bevægelighed. Dette er præcist, hvordan det negative billede blev dannet. Den Torino Ligklædet er blevet undersøgt med synligt og ultraviolet spektrometri, infrarød spektrometri, x-ray atomfluorescensspektrometri, termografi, pyrolyse-massespektrometri, laser-¬ Microprobe Raman analyser, og mikro-kemiske test, men interessant nok ikke en videnskabsmand har postuleret, at billedet blev dannet ved partikel bevægelse i væsken. Der har aldrig været tegn på pigmenter (maling, farvestof eller pletter), som nogle har hævdet, har heller ikke været tegn på en kunstners intention findes overalt på ligklædet i Torino.Med en almindelig optisk mikroskop, ses det, at de fleste af tråden fibrene har fremmede aflejringer, der dækker deres overflade. Disse belægninger kan være sammensat af mikroorganismer (bakterier og svampe) og ikke-cellulære heterogene materialer. Det synes at farve, der dannes af billedet for det meste af organisk natur og blev deponeret som exo-polymerer af inddampet cederolie og bakterier, invaderede tekstilfibre over tid ved at være i opløsning i mindst seks hundrede år og sandsynligvis nogle af disse fibre blev senere ramt af svampe, da det blev fjernet fra kroppen og lægge i graven.Grunden til at give denne dato, når 'fordobles Fasciola' kunne have været fjernet fra Jesu legeme, skyldes Melkin beskrivelse af ligklædet. Medmindre det blev pakket ud fra Jesu legeme, ville han ikke vide, at der var en skitse under kroppen, og dette harpiksholdige belægning må have haft tid til at tørre, før udtværing opstod. Det ser ud til, at Melkin kunne have været ansvarlig for at fjerne det og lade det foldet i boksen stadig smurt ind i olie, som det støt fordampet. Dette ville forklare den lille aftryk af ansigtet på bagsiden af ​​skærmen, som det ville have været foldet som da omfatter kroppen. Den første fold ses i midten, og som det harpiksholdige inddampet olie aftrykket fra mikrobielle detritus modsatte efterlod en svag indtryk. Dette aftryk ville naturligvis være mere udtalt, hvis den første fold, der fordoblede klædet sidst blev placeret i bunden af ​​resten af ​​den foldede kappe. Dette ville have betydet, at dette område ville have været gennemblødt længere er under, som over årene olien gradvist inddampes og tørres dette bundlag blev gennemblødt og vægtet giver anledning til svag ansigts aftryk. Der er også grund til Melkin fjerne kappen, da det blev bemærket, at næsen og knæ området viser tegn på snavs og dette kan have været forårsaget af den gradvise fordampning fra gral Arken i løbet af de seks århundreder, mens støvet fra tin hvælving gradvist tilsølede eksponeret fremspringende områder. Alternativt dog kan disse to områder er fremspringende på tidspunkter over overfladen af ​​olien, hvor der kan være flydende affald oprindeligt.
Den Ligklædet er blevet mesterligt gennemgået af mange forskere og siden 1988 har produceret kulstof 14 resultater, der indgår klædet at være fra det fjortende århundrede, men de har ikke taget hensyn til den mikrobielle rest, som gennemsyrer meget af tekstil-struktur, og hvordan det kom der . Det er disse bakterieangreb, der indgår i de overfladiske belægninger, og det er densiteten af ​​deponeringen der faktisk definerer billedet.Det er ikke kun forskere, men arkæologer og forskere, der er naturligt skeptiske over for enhver levn, der påstås at være ældre, end de kan etablere uden en historisk fodaftryk. I middelalderens Europa, vrimlede falske relikvier, men ingen, der kan trodse den moderne videnskab, og at modstå en sådan kontrol, som ligklæde har gennemgået. Forskere har kæmpet med, hvordan billedet på ligklædet blev dannet, og hvor gammel Klædet er, for de sidste fyrre år. Det ser ud til, at deres svar afhænger mere om de fordomme de forskere, end de gør på de videnskabelige data i sig selv, hvis den form for fremstilling er indregnet i de resulterende konklusioner.Den officielle erklæring fra det ligklæde i Torino Research Project (SRuRP) i slutningen af ​​deres omfattende analyse siger: "Vi kan konkludere, for nu at ligklædet billede er, at en ægte menneskelig form af en pisket, korsfæstet mand Det er ikke det. produkt af en kunstner. De blodpletter er sammensat af hæmoglobin og også give en positiv test for serum albumin. Billedet er en igangværende mysterium, og indtil yderligere kemiske undersøgelser er lavet, måske ved denne gruppe af forskere, eller måske af nogle forskere i fremtiden , problemet er stadig uløst. "
Nå de futuristiske forskere, at kluden er middelalderlige, fordi de ikke kunne isolere en fibril af skærmen, uden imprægnering af mikrobielle kulstof aflejringer, der giver en fejlagtig C14 dato for klud.Den Torino Ligklædet er ikke et produkt af en kunstner og udviser ingen tilsyneladende penselstrøg, og det udviser ingen tegn på layering der viser, at billedet blev dannet som en del af en proces. I de seneste forsøg på prøver, fandt de mikro-koloniale sorte svampe og bakterier. Nogle af disse dannede trådformede strukturer, der omgav de fibre, eller gennemsyrede deres interne struktur. de individuelle fibre i klædet er omgivet af en bioplast overtræk og det bioplast coatingen er blevet dannet fra 'terpener', der udgør den harpiksholdige cederolie.Det er væsentligt at bemærke, at biopolymer belægningen kan i visse prøver, udgør den væsentligste del af fibril testes, og hvis et flydende medium, havde overvejet dette ville have givet et godt udgangspunkt for at udføre videnskabelig analyse. Udbredelsen af ​​en nu inddampet fine olie, der er dannet i en harpiksholdig film over og gennem fibriller er årsagen til klæde opak farve. Den olier kapacitet, når som en væske, vil overføre mikro-bakteriel materiale til kernen af ​​hør prøven sikkert ændre nogen Kulstof 14 data, selv med de mest strenge renseprocessen. Renseprocessen anvendes af kulstof Labs blev gentaget ved et parti af eksperter også øge styrken af ​​den almindelige renseopløsning. Denne fremgangsmåde havde absolut ingen virkning på bio-polymere overtræk, men i stedet opløst nogle af hør cellulose, der går til at vise modstandsdygtighed denne harpiks rest og hvordan kluden selv kan ikke nøjagtigt dateret ved denne fremgangsmåde. Dette resulterede i mindre C14 opnås fra kappen selv og endnu mere fra det kontaminerende bio-plastik lak, dermed ikke rigtig måle alder klud. Partiklerne af resterende bakterier, der blev suspenderet i opløsningen har været årsag til den mørke farve, som danner konturen billedet, som det fast på plads og blev en del af bio-plast lak, som det besat med forskellige mængder af rest, som danner skraveringen af billedet.De anaerobe bakterier indskud i belægningen opnåede nogle af deres næring fra kuldioxid, og de ville have medført yderligere kulstof 14 til kluden giver en forkert dato for fibriller. Videnskaben skal bevise, at C.14 datoen for kluden alene uden forurening til at bevise ligklædet er 2000 år gammel. Efter alt, medmindre man kan isolere en ren fibril man ikke kommer til at få en præcis Kulstof 14 resultat for den pågældende fibril. Da alle fibriller er kontamineret med Plastaffald fra den olie, som også har låst i mikrobiel rester man kan afvise de C. 14 resultater, som ubestemt for klude dato.Den største anstødssten for enhver videnskabelig analyse er en fordom og da ligklædet har ingen historie som en religiøs relikvie forud for 1357AD dette kan have indflydelse på de resultater, der er blevet produceret hidtil. Hvordan prøverne gennemføres, eller hvordan resultaterne kan ses er altid mere afgørende givet en levedygtig forklaring. Resultaterne af Shroud test vil selvfølgelig være mere nøjagtig, hvis en troværdig teori blev fremført, som resultaterne kan blive gift. Da vi nu kender oprindelsen af ​​kappen, og at den blev nedsænket i olie i en mørk sarkofag i mindst 600 år, og muligvis hvilede derinde indtil december 25. 1307, før den så dagens lys, vi kan være sikre på den næste analyse vil være mere varsomme.Hvis man var stadig at tro, at ligklædet ikke var kommet fra den boks på Burgh Island og det negative billede af Jesus ikke var blevet dannet over tid i en løsning, det ville tage en utrolig dygtig kunstner til at skabe svøbet med mængden af ​​kontrol der er blevet gives til den. Bortset fra det faktum, at ligklædet har ingen historiske fodaftryk før 1350, den anden vigtigste grund fremsat for det er en falsk, er, at nogle kritikere siger, at man ikke kan drapere et tredimensionelt objekt med et stykke stof og få de samme proportioner. Det er temmelig indlysende, men beklædningen ikke præsentere os med en indpakket billede, men billedet er nedtonet for at give tredimensional repræsentation. Håret hver side af ansigtet er præcis som man ville forvente af en dug forsigtigt suspenderet i olien over toppen af ​​kroppen. Det giver korrekt repræsentation på bagsiden som representive af en frem-og ben, hvor dele af kroppen, ikke rører klud. Den primære påstand er, at 7-8 ", som målt fra øre til øre hen over ansigtet bliver 11-12", som målt på klæde viklet rundt om ansigtet fra øre til øre. Bortset fra håret hvis omfang var af en ukendt størrelse, er den tredimensionelle kvalitet gives af skygge, og argumentet om, at afskærmningen, hvis det var ægte, kunne kun være blevet dannet som en indpakket klæde er fejlagtig. Dette argument forudsætter det var rørende alle dele af kroppen, som vi kender det ikke var, som det blev dannet i en væske, mens blive suspenderet.
Den smarte måde at hylsteret siges at være blevet dannet ved kemisk reaktion med en "camera obscura" ville efterlade kemiske rester, som ikke er opdaget. Dette er en ganske latterligt teori billedet udgøres af farvning af partikler, der er skorpede i tørret cederolie remanens, og denne indkapslet blodet partiklerne under dette ydre lag af fibril. Et vanskeligt resultat at matche fra en "camera obscura 'metode! Det faktum, at Leonardo da Vinci er impliceret som svindler, er også helt absurd, da han ikke var født, da den først blev vist, og heller ikke han ville tænke på at indarbejde pollenkorn fra det Døde Hav og med præg af blomster. Hvad skal forstås om Leonardo er han afskyede religion, og dem, der falbyder det, men han forstod Jesu guddommelighed, og dette er eksemplificeret i hans malerier, men han ville ikke nedlade sig til at skabe sådan et helligt objekt. Forfalskeren Teorien eksisterer stadig baseret på datoerne for de C.14 resultater, men det er denne dato parameter for 1260-1390 givet af videnskaben, der har tvunget denne konklusion.
En falskner vil have viden til at male de blodpletter, før anvendelse af billedmateriale, fordi på det mikroskopiske niveau, cedertræ rester og anaerobe mikro-bakteriel rest, det efterlader, dækker de blodpletter i fibrene. Den indlysende årsag til dette er, at blodet gennemvædet i svøbet ved kapillarvirkning ved mikrobiel deponering og skorpedannelse af harpiksen forekom. Forskning har vist, at der ikke er nogen underliggende billede stede under blodpletterne og blodet viser under UV-lys et serum-adskillelse, som er synlig som et halogen. Denne består af en serum tilbagetrækning ring af albumin omkring de faste dele i blodet, og dette er typisk for post mortem blod. Dette glorie er ikke synlig med det blotte øje, og denne reaktion var ikke kendt indtil for nylig, så en falskner ville have haft til at bruge en død krop.
En fupmager skulle have en fantastisk talent for at give den tredimensionelle effekt og har også evnen til at tænke i negativ. Den Shroud blev naturligvis dannet i gral Arken ved fastsættelse af efterladenskaber indfanget i fibrene af afskærmningen, som det blev suspenderet i Cedar olie. Sidevanter suspensionerne, da det afgøres over ansigtet kan tydeligt ses på en "VP 8 Analizer 'computer billede. Ikke alene vil vores dygtige kunstner kan male dette billede med nogle ukendte mikro-bakteriel medium ved hjælp af en ukendt teknik, ville han have til at stå tilbage 20 eller 30 meter væk for at kontrollere hans arbejde for at konstruere spøgelset lignende billede, der er lige akkurat synlig i den positive på elfenbensfarvet klud. Ikke alene ville han have at overvinde arbejde på afstand, hvis arbejder i den konventionelle kunstneriske tilgang, men han ville have til at matche anatomisk begge sider præcist. De, der bestrider, at kroppen ikke er anatomisk korrekt skal forstå Jesu legeme gennemgik den mest forfærdelige misbrug, der ville have medført hævelse. Hvem undtagen Melkin nogensinde havde udtalt, at Jesu ligklæde blev fordoblet over hans hoved i et stykke, fordi at fremstille denne kamp er vanskeligt uden en krop, men det forfalskeren ville have at vide af Melkin beskrivelse. Denne grundlæggende ville have en korsfæstet offer til at udføre handlingen, og synes lidt urimeligt for en en off svindelnummer, og hvis dette var hensigten, hvorfor konstruere det i knap mærkbar negativ og på en "fordoblet Fasciola ', hvis ingen andre vidste af denne beskrivelse.
Ikke alene vil denne formodede kunstneriske geni at have retsmedicinsk viden om blod strømningsmønstre at matche blodtilførslen fra håndled ved 65 ° fra lodret, deler med korsfæstelsen positionen af ​​armene, men vi ville have til at acceptere, at vores kunstneriske forfalskeren er en patolog og tog hensyn til den mindre sekundære mindre blodgennemstrømning vinkel, som ville være blevet oprettet som Jesus forsøgte at trække sig selv op til at afhjælpe sin åndedrætsbesvær.
Nogen, der er i stand til at rekonstruere den position af armene på en sådan måde, at placere dem, hvor de skulle redegøre for alvor og retningen af ​​blodgennemstrømningen, som ses på skærmen, ville have en ægte korsfæstet offer. Vores forfalskeren ville også nødt til at vise blodet flyder med ægte gruppe AB blod bekræftet ved tilstedeværelsen af ​​porphyriner, galde pigmenter og serum albumin. Dette er selvfølgelig en latterlig antagelse som en kunstnerisk bestræbelse, som kunstneren ville have haft at benægte retsvidenskaben evnen til at afdække hans metode, hvilket er hvorfor ingen kunstneriske metode er fundet. Realistisk hvis Melkin er den eneste person, der har nævnt dette fordoblet klud og ingen har nogensinde forstået hans betydningen af ​​'Duo fassula', ville det ikke være nemmere at gøre en ensidig billedet, hvis man bare var med henblik på kunstnerisk hensigt. Dybest set, ville det være meningsløst at matche en ukendt beskrivelse af en fordoblet svøb, og derfor er dette øger troværdigheden til ligklædet som ægte. Den Ligklædet er ganske enkelt ikke er en falsk, men den egentlige begravelse klud af Jesus og ikke nogle middelalderlige skik korsfæstelsen af ​​hensyn til et svindelnummer. Hvordan kunne en fupmager ved at matche Melkin beskrivelse af noget, der rent faktisk eksisterede, og blev indspillet i en obskur britisk puslespil.For skeptiker, vil ligklædet være en falsk, indtil videnskaben kan bekræfte vores foreslåede metode til fremstilling og derefter utvivlsomt samstemmende kulstof 14 resultater vil følge. Det bevis for, at det er den ægte død sløret for Jesus vil kun komme, når dens hidtil ukendte historie er etableret ved afsløringen af ​​graven.
Hvordan kunne enhver kunstner har fremsyn at kopiere slibemærker på knæet og komprimering mærker på skuldrene falder sammen med at bære korset til kavaleri. Var han virkelig gå ind i sådan 'minutae' til at overvinde det 21. århundrede kontrol, til at overveje at narre enhver efterforsker til at tro, at manden portrætterede havde foretaget en tung vægt efter marterpælen? Fra billedet på ligklædet kan vi se tegn på at slå om i ansigtet, hævelse under øjet og klumper af hans skæg er blevet revet fra Jesus 'ansigt, som viser utrolig sans for detaljer for enhver middelalderlig forfalskeren.I alle middelalderlige fremstillinger af Jesus på korset, går sømmene gennem hænderne, men i det ligklæde, de går igennem håndleddene, der er enig med moderne arkæologiske fund af korsfæstet ofre fra området, i denne romerske periode. Selv om den svigagtige kunstneren havde ikke sin egen korsfæstet offer, ville han endda nødt til at besidde viden, som Jesus 'thumbs nødvendig for at rotere indad, fordi neglen havde passeret gennem medianusnerven og på grund af dette er der, hvad der synes at være en tommelfinger skygge på kappen, der har fået nogle forskere til at tro, at billedet skal formidle nogle x-ray qualities.This viser bare, at der ikke var efterladenskaber i opløsning, hvor tommelfingeren under håndfladen hvilede. Der er for mange detaljer om den påståede kunstneren til at overveje uden at blive afsløret, hvis det var alligevel en svigagtig bestræbelse. Chancen for en kunstner ikke alene at skabe, men matcher en anatomisk korrekt omridset af en mand på et ligklæde uden udækket kunstneriske metode er for usandsynlig i moderne videnskabelig undersøgelse. Den omstændighed, at samme stykke stof siges at have eksisteret ved Melkin i den mørke middelalder med liget af den samme mand, som videnskaben dikterer, at det foregiver at skildre, og var vidne til at være i en grav, som ingen vidste eksisterede, synes mere end en lidt tilfældig. De mange forskere vil enige om, at dette er svøbet, når det organ, der danner billedet afsløres og passer anatomisk, men ikke at have en forsker foreslå, at det blev dannet i en væske forekommer forbløffende for den mest undersøgte artiklen på jorden. Hvordan skulle man ellers kunne man få fibriller dækket med indlagte restprodukt til at give den samlede sepia farve.
Der har været stor spekulation om, at billedet af ligklædet eller anden måde blev malet på grund af spor af jernoxid, der anvendes i mange kunstneriske pigmenter, men der synes at være nogen sammenhæng mellem koncentrationer af jernoxid partikler og de forskellige tætheder af billedet og vil mere sandsynligt forklares ved oxidering af de spydspidsområder eller korsfæstelse negle, der kan være blevet indesluttet under gral Ark, der virkelig negeret pigmentet teori er, at under videnskabelige kemisk analyse blev det opdaget, at i modsætning kunstnerens pigment, som indeholder jernoxid ofte blandet med nikkel, cobalt og mangan, jern-oxid behandles på afskærmningsoverfladen var næsten rent og udbredt over prøverne i modsætning til at være mere koncentreret på billedet. Dette tyder på, det blev spredt, mens i opløsning fra metalgenstande i gral Ark
Igen, hvis det var en falsk, det skulle kunstneren synes at have haft fantastisk palynological viden til at matche plante sporer og mikroskopisk pollen, men at indarbejde ikke kun blomster i kappen, der er kun er hjemmehørende i den region af Det Døde Hav, synes også fuld af fremsyn at være på forkant af videnskabelig analyse. De blomster, der blev placeret i Gralen Arken af ​​dem tættest på Jesus, som har sat deres aftryk på klædet, synes at være et modigt skridt af den kunstneriske fupmager forvilde sig fra den ortodokse manuskript af evangelier.
Zygophyllum dumosum Boiss, en identificeret plante aftryk på kappen vokser kun i Israel, Jordan og Sinai, dens udseende bidrager til endeligt at begrænse ligklæde har hjemsted, som disse blomster ville have været placeret i gral arken før olien og før Ark blev forseglet før sin rejse vestpå. Pollenkorn fra Gundelia tournefortii også findes på ligklædet især findes i de tørre områder i Syrien, Palæstina og Jordan synes endegyldigt at bevis for dets oprindelse, og denne lokalitet var helt sikkert ikke kendt for sin videnskabeligt verificerbar fabrikation af religiøse relikvier.
Svage aftryk af indfødte blomster blev fundet omkring hovedet område på kluden og blev placeret over Jesu legeme af Mary Magdalene og andre, som elskede ham og havde været vidne til hans grusomme mord. Det ligklæde er en fysisk registrering af den mest afskyelige parodi på retfærdighed, og dem, der elskede ham ikke ville at være vidne til yderligere misbrug af denne uskyldige mand og så fjernet kroppen fra Jerusalem.
De Blomster holdt sig inden for olie til sidst forlade deres aftryk og mikroskopiske pollenkorn fundet indlejret i stoffet, blev fra planter endemiske til regioner omkring Det Døde Hav. Mange af de air-fødte pollenkorn ville være blevet deponeret før olien blev tilføjet til Arken Er det usandsynligt, at en falskner ville vide, at alt dette kan videnskabeligt opdaget 700 år efter den formodede hoax. Svøbet indeholder pollenkorn fra 58 arter af planter, 17 indfødte til Europa, hvor artefaktet har været i 7 århundreder siden Geoffrey De Charney fjernet ligklædet fra Vault. De fleste er oprindelige planter til det Hellige Land nogle kun, at det område af Det Døde Hav, herunder Artemisia herba-alba, Onosma syriacum og Nyoscyamus aureus, men når pollen kommer fra de planter, der er hjemmehørende Devon, at vi kan se i figur 40 , 37 og 34, som blomstrer omkring juni, når gral arken blev sandsynligvis leveret, så skeptiker vil få hans bevis for oprindelsen af ​​det ligklæde.Vores kunstneriske geni malet en anatomisk og fotografisk præcise menneskelige billede i fotografisk negativ, og alt dette, århundreder før videnskaben om fotografering blev udviklet, og bare for at komplicere sagen besluttede at skildre begge sider anatomisk perfekt. Han ville have haft til at bruge mikro bakterielle indskud med de korrekte mængder til at skabeskygge på de relevante områder i et medium kombineret med en poly-saccharid karamel til at udtrykke sig.
Det Shroud er begravelsen klud af Jesus og med alle resultater fra moderne tredimensionelle computer analyserer, biokemi, medicin, retsmedicinsk patologi, anatomi og botanik, havde en potentiel fabrikator at kende nok af virkningerne af korsfæstelsen på kroppen for at undgå at blive opdaget af alle de bestræbelser, som den moderne videnskab. Man kan næppe forestille sig i begyndelsen af ​​1300-tallet en kunstner, der ville overveje at vente, indtil fremkomsten af ​​fotografering, før den fulde effekt af hans kunstneriske genialitet ville blive opdaget, da dette ville være beskedenhed i det ekstreme.
Den kunstneriske fabrikator tog også chancer angiveligt maler Jesus som en nøgen. Medieval malerier aldrig viser en nøgen Jesus, da det tegnede helligbrøde, og selv i dag, ville billedet af en helt nøgen Kristus være uacceptabelt for den meget markedet den formodede svindel sigter mod. På den anden side, i overensstemmelse en nøgen Jesu legeme til ægte romerske korsfæstelser, som arkæologiske beviser har vist.
Vores Genius bedrager ville have at vide, at Gundelia tournefortii blomstrer i Israel fra februar til maj omkring Jerusalem til at falde sammen med disse at være til stede i påsken tidspunkt, hvor planterne har befundet sig på ligklædet lige før Jesu gral Arken blev transporteret mod indskibningshavnen i Tyrus og Sidon. Påske, hvor Jesus er optaget er blevet myrdet, er en bevægelig festdag, og datoen for påsken er den første søndag efter fuldmåne dvs Paschal fuldmåne efter den nordlige halvkugles forårsjævndøgn. Dette menes at være den 21. marts selvom jævndøgn indtræffer, astronomisk den 20. marts i de fleste år, og "Full Moon" er ikke nødvendigvis den astronomisk korrekte dato. Så tidspunktet for påsken adskiller sig en hel cyklus mellem 22 marts og 25. april. Derfor ville glans af vores fiktiv kunstner skal være bekendt med de blomstrende datoerne for de 30 arter, han har medtaget at indarbejde ligklædet, i total modstrid med evangeliet forfattere konto, hvor Myrr blev siges at have været anvendt til Jesus.Enhver middelalderlig kunstner ville have placeret de søm mærker på hænder, hvis han var opdigte et billede af den korsfæstede Jesus bare at være enig med populære portræt. Denne placering af søm i håndleddet afbildet på ligklædet går imod middelalderlige kunstnerisk konvention, da de negle blev vist ved hver anden kunstner, som gennemborede hænder. I stedet ligklæde repræsenterer den faktiske praktisk position, hvor neglene skal indsættes for at et organ til at hænge på et kors uden at rippe gennem fingrene. Den ene håndled bærer en stor rund sår fra piercing spike, den anden håndleddet såret er dækket af den øverste hånden, men vi kan antage, at den nederste er identisk. Der er tegn på et sår i overensstemmelse med en opad stikke i siden trænge ind i brysthulen. Denne Medieval forfalskeren evne til at følge evangeliet konto er vedholdende som han også angiveligt efterligner små punkteringer omkring panden og hovedbunden fra tornekronen og snesevis af lineære sår fra en romersk 'flagrum' på torso og ben. Der er også beviset på Ligklædet af hævelse omkring ansigtet fra alvorlige prygl og store stiksår i fødderne, som om gennemboret af en enkelt stor spike. Hvad et offer for bevidst udholde sådanne grusomheder af hensyn til menneskeheden! Jesus vidste den dybere mening af påske lam, som ville sikre jøderne "kommer ud af Ægypten".
Tilsyneladende er det mere fantastisk at tro, at ligklædet kunne være en falsk end at acceptere, at det er den ægte graven kluden fra Jesus krop. Hvis man kommer til denne konklusion, er det interessant at bemærke dog, hvor nøjagtigt de evangelier af begivenheder udholdt på lidenskab Jesu, stemmer overens med sår, der har sat deres aftryk på ligklædet. Man kan virkelig se, hvordan brutal behandling af Jesus var, og alle, fordi han havde forstået loven og foregiver af profeterne mere perfekt end de religiøse ledere i denne tid. Man kan knapt forestille St. Paul forfølge Jesu disciple, og være en del af de samme grusomheder, alle i religionens navn. Sikke en mirakuløs konvertering han havde, men det triste resultat, som var en anden religion på grund af konstruerede eskatologi. Formaliseret religion skal ophøre, men profeterne skal forstås i den rette sammenhæng, før Abrahams religioner ikke længere finde stødende sande Hensigten med den guddommelige plan. I fremtiden vil vidner få lov til at blive behandlet med en sådan brutalitet, som præsten klasse af religiøse lærere tolererer en sådan vold til Jesus? -Ypperstepræsterne og selv-erklærede ledere fra alle de døde religioner, der forhindrer deres klæbende indgang til Himlen, og fra at opfatte sandheden bag den guddommelige plan, som er tydeligt angivet ved profeterne.
Den Torino svøb er "duo fassula 'fra en ægte begravelse kiste, som indeholder cedertræ olie, som indeholdt hundredvis af blomster, for det meste forlader deres indtryk i nærheden af ​​Jesu hoved. Disse skal have forladt deres aftryk, som de hvilede på kappen, som de forsigtigt blev suspenderet i olie gennem århundreder. Det synes sandsynligt, at Brownsk bevægelse kunne have haft en effekt inden olien i at distribuere organiske efterladenskaber, der gør op skygge af billedet. Når ligklæde i kontakt med huden eller håret af Jesus der var mere depositum i det lange tidsrum, som den detritus var begrænset. Billedet på ligklædet varierer omvendt proportionalt med svøb-til-krop-afstand, som det flød i opløsning dvs. billedet tæthed eller 'pixilation' svarer til en matematisk gradient direkte i forhold til afstanden mellem krop og kluden, hvilket understreger, at ligklædet omfattede en selve i den tid af billeddannelse. Jo mørkere billede i den oprindelige, jo tættere denne del af skærmen, var til kroppen, de mørkeste dele faktisk rørende. Lighteren billedet jo længere væk disse dele af kroppen var fra indhylningen og dermed mindre chance for indfangning og opbygge. Dette giver det indtryk, at ligklædet er på en måde, pixeleret ved skygge med et forhold af mørket, jo tættere det er for kroppen. Så vi kan se også, at sagen er stærk for mikro-bakteriel anaerob aktivitet, der spænder frit, suspenderet i opløsning og dermed deponering sig tungere, hvor kluden blev hæmmet af kontakt og fik en større restprodukt opbygget af en kombination af to kræfter i opløsningen, bevægelse Brownske og mikrobiel bevægelse.
Den foreslåede periode på seks hundrede år for formuleringen af ​​billedet er kun en velovervejet gæt baseret på Melkin påstand om svøbet blive foldet blandt andre faktorer, såsom svage ansigtet præg på bagsiden, men henvisningen til foldning (Pleta), kunne bare være en re-iteration eller klarere definition af "fordoblet". Hvis vi fuldt ud har forstået, at Melkin sin mening var, at det var blevet fjernet, og beklædningen blev afsat fra kroppen og foldede før han forlod den grav, dette ville selvfølgelig gøre det muligt for tørring og caramelising af olien, før de fjernes ved Tempelherrerne.
Det ser da, at mikroskopiske rest fra anaerob aktivitet arbejdede sammen med Brownsk bevægelse. Denne proces i kraft deponeret mere materiale i de rum, forstyrres af, at hud og hår af Jesus, hvilket gør en næsten perfekt negativt billede.
Dette blev svagere men fastgjort når fjernet fra boksen under størkning af lak lignende rest som olien langsomt afdampet. Hele ligklæde er en sepia farvet klud med en svag aftryk, som blev bragt til live i løbet af fremkomsten af ​​fotografering, producere den perfekte positivt billede af den mand, der ændrede verden. Den omstændighed, at ligklædet blev smurt ind i olie, at imprægneret hver eneste fiber, i hvert fald forklarer klude aftryk overlevende gennem århundrederne, som under normale omstændigheder hør ville have rådnet over 2000 år periode.Det er ikke svært at sige, at på trods af de tilsyneladende endelige tests gør ud svøbet at være et bedrageri udelukkende på grundlag af dato, status ligklæde i Torino, er det et søle, som før på grund af de fejlagtige videnskabelige resultater. Det er ikke så meget, at resultaterne er forkerte dog, men i betragtning af oplysningerne om de foregående 1300 år, indtil den blev vist, kan kvoter være mulighed for at Kulstof 14 måling og nye udtænkte tests.Den Shroud klud er vævet i en tre-til-en sildeben twill, sammensat af hør fibriller, som i sin tid var en kvalitet stykke stof og kunne have været vævet til længden specifikt til det formål, det blev brugt til. Kluden synes at være et før det 12. århundrede vævning og fremstilling indikerer en Mellemøsten oprindelse. De to kontur synspunkter forsiden og bagsiden er rettet ind langs midterplanet af kroppen og er orienteret i modsatte retninger i overensstemmelse med en dobbelt al i en grav stof og billeddannelse, som vi har foreslået. De forreste og tilbage udsigt over hovedet næsten mødes på midten af ​​dugen og beviser kluden var engang draperet over Jesu legeme som det ses nedenfor.

Eftersom Ligklædet er lavet af materialer, der engang var levende planter, skal kulstof dating være nøjagtige, men af ​​alle de teorier, der anvendes til at forklare den overskydende kulstof 14 i denne gamle levn, tager ingen hensyn til levende mikroorganismer, såsom anaerobe bakterier, som var til stede på skærmen i mindst seks hundrede år under sin uforstyrret tid i løsningen af ​​Cedar olie. Da disse mikroorganismer har levet og ganget efterlader deres efterladenskaber, ville de have indarbejdet nye kul ind i sig selv, og i deres organiske affald, der ville sikkert ændrer nøjagtigheden af ​​Carbon 14 resultater. Man kunne postulere, at i løbet ad søvejen transport, agitation i del var ansvarlig for distribution af billedet, men dette ville ikke give det fejlagtige C14 resultater, vi er vidne til efterladt af deres rester. Den usandsynlige i anaerobe Svampe også findes i opløsning synes at indikere, at disse filamenter gennemsyrede klud efter det blev taget ud af opløsningen og efterlod foldet i graven.De yderste fibre klædet er belagt med et lag af stivelsesfraktioner og forskellige saccharider fra harpiksen olie. Vidt spredt over hele klud, har belægningen forvandlet til en karamel-lignende stof, som danner medium og fastsættelse agent for billedets skygger partikler virker samtidig som en "fixant 'for vedvarende billedet. Såfremt der ikke er nogen indkapslet mørkfarvning, der danner billederne, er der en ellers klar stivelse og polysaccharidovertræk på de fleste af kappen har fibre og lakken lignende film er netop, hvad man ville forvente fra inddampes og tørres harpiksagtigt cedertræ olie. Spectral og kemisk analyse viser, at de 'kromoforer' i den Ligklædet i Torino 's billeder er komplekse konjugerede carbon obligationer, der ikke støtter påstanden om, at de er blevet deponeret af en blanding af fordampet harpiksholdige olie blandet med mikro-bakteriel detritus. Den endelige bekræftelse af, at dannelsen af ​​billedet faktisk blev dannet i opløsningen, er vist ved computeranalyse der opfanger den bølge af svøbet, som det blev suspenderet i væsken.Før 1988 havde ligklædet allerede gennemgået flere retsmedicinske test udført af mange eksperter på området, Hvert fund, understøttet troen på, at dette stof var cirka 2000 år gammel, og at den stammer fra Israel. Det ser ud til, at videnskaben er blevet styret af den kendsgerning, at ligklædet ikke har en dokumenteret historie vises mistænkte. Et helligt relikvie vedrørende en sådan en bestemt begivenhed i den globale historie vist 1300 år efter det første gang blev optaget har fordærvet sin troværdighed udelukkende for manglen på sin kendt herkomst. Vi bør se på Melkin for bekræftelse på, at han så det samme objekt ca 600AD.Habet ENIM secum Ioseph i sarcophago duo fassula alba & argentea, cruore prophète Jhesu & sudore perimpleta: Joseph har med ham i sarkofag en fordoblet hvid svøb klæde dækket med blod og sved af profeten Jesus, der blev foldet omkring ham.Det er svært at få mere præcis end denne beskrivelse af Melkin især fordi han er den mand, der giver højde for, hvordan disse begivenheder udfoldede sig. Dette i sig selv bekræfter, at den »duoen fassula 'ikke er gral populære opfattelse, men nu fokuserer vores opmærksomhed på de andre ting, der Gralen har haft forbundet med det. Den oprindelige Graal var svarende til et "Processionsvej ', hvor det viste sig, medens gral Questor var kød, hvilket var et tegn på en tretrins progression over tid. Karakterer eller grader som navnet antyder, er stadier af åndelig fremgang og angiver et niveau for opnåelse. Det er kun ved omhyggelig forståelse af omfanget af de profeter, som man kan realisere sammenhængen af, hvad der menes med Melkin sin udredning i gral bogen. Endelig en quest, rejse, eller begge dele, er det stempel, eller essensen af ​​Gralen, og på et individuelt grundlag er livet saga af alle dødelige, men for menneskeheden som helhed gral er Guds værk, der kan vidne inden for de parametre af "bibelske Time ', som er opløftende bevidsthed gennem den guddommelige gnist eller Helligånden. Alle disse egenskaber Gralen er blevet indarbejdet i de Romancer, men deres indhold er blevet lidt misforstået. Den Grail Quest er blevet den åndelige søgen i sjælen for guddommelig forening, sat i en kontekst med Ridderdyder sysler af kyskhed, dyd, og bøn, men som vi nu kender gral selv, i skikkelse af Jesus, er blevet gennemført gennem misforståelser til en fysisk genstand, der skal søges efter.

Så vi nu kan fjerne os fra en søgen efter at finde en objektiv konkret gral, til opdagelsen af ​​en mere værdifuld besiddelse, der eksisterer eller kommer til at bære frugt ud af tid og som den virkelige Hensigten med Gralen hentyder, og som er født vidne til ved profeterne. Dette er i realiteten et begreb potentiale til at blive forstået, og det er essensen af ​​Gralen, noget, der aldrig kan opnås ved bevidst vilje, men af ​​Guds Ånd. Noget, der ikke kan findes, men kun opnås gennem øget bevidsthed og forståelse for, at denne bevidsthed bliver hævet inden for rammerne af en guddommelig plan, over en forudbestemt tidsrum, at vi kalder 'Bibelsk Time'.
Da ligklæde blev definitivt fjernet fra Josefs grav er uklar, men hvis vores påstand om, at 'duoen fassula' er klædet, hvorfor skulle Melkin sige, at han forventede, at den kan findes i, hvad der skulle være en 'uforstyrret' grav, hvis han er ansvarlig for at tage det til Frankrig sammen med Bog Gralen. Den eneste grund til at postulere et sådant forslag er, fordi der er et muligt tilfælde, hvor vi hører om klædet før sin første accepterede udseende, men beviserne er ikke stærk. Fra alle de beviser, der fremlægges her, synes Melkin at have fjernet ligklædet, og foldede den overlade det til langsomt tørre i grav kammeret. Ved sin egen konto, som han troede, at afdelingen ikke ville blive åbnet, før den aftalte tid i 'bibelske Time "og ikke kender Templar har skulle deponere deres skat i graven, og tag ligklæde. At have nævnt det i sin profeti indikerer, at han vidste, hvad indvirkning kappen ville have på verden, der fungerer som et bevis på Jesu offer og lidelse, men han har aldrig overvejet det ville blive adskilt fra den gral Arken, der etablerede den som ægte ligklæde er nævnt i evangelierne. Det er meget sandsynligt, at når Melkin så ligklædet billedet (det positive i en negativ formation) var meget klarere, før det tørres.
Nu ved vi, at gralen forfattere har allegorised en samling af viden i deres egne fantasifulde måder, kan det også kaste lys over den mærkelige henvisningen til Josephes og andres krydser kanalen på en skjorte (som er et underligt begreb), og skal forstås som Et andet eksempel på en reference til en fejloversættelse eller sense blive fortolket, og i dette eksempel svøbet eller stof fra originalen bliver en skjorte i Romance. Dette faktisk er indbegrebet af det tilfældige allegorization, der blev begået af Romancers. Dette ville ikke være nogen overraskelse, som vi allerede har været vidne til større mutationer fra den oprindelige form i andre aspekter af Romancer. Men denne oplysning kunne tyde på, at gral Arken blev faktisk transporteret op gennem Frankrig, som nogle konti har det, og derefter 50 (siges at ledsage gral), og derefter gik til øen Sarras, til det endelige hvilested af Graal.Ved inkvisitionen af ​​Tempelridderne, Arnaut Sabbatier, en ung franskmand, der sluttede sig til Templar rækkefølge i 1287, vidnede, at som en del af hans indvielse blev han taget til "et hemmeligt sted, som kun brødre af Templet havde adgang". Der blev han vist "en lang linned klud, som var imponeret over figuren af ​​en mand", og han blev derefter bedt om at ære billedet ved at kysse sine fødder tre gange. Havde Templar belyse, som besad manuskripterne optagelse tidligt britisk historie, havde også i besiddelse af ligklædet fjernes fra Jesu legeme ved død kong Arthur ved hans begravelse i Avalon? Hvis så det sætter et tidligere tidspunkt end 1307 for åbningen af ​​graven og udvinding af ligklædet fra det, men vi vil dække dette kort tid. Tempelridderne var blevet anklaget for at tilbede afguder, bl.a. en "skægget figur", som nogle indberettet som en skægget hovedet, men var det objekt, de havde hemmeligt venerated, at ligklædet hvilket selvfølgelig viser en skægget Jesus.Den gamle tin Hvælvingen først at blive brugt som en grav synes at have fundet sted ved begravelsen af ​​Jesus og derefter af dem, der begravede Joseph. Det er også berettet, at nogle eller alle af Kongernes fra dette tidlige kongelige linje op til Arthur også er begravet der. 'Galahad dør på Sarras, siger Hardyng, men sender Percival med sit hjerte til Arthur, bede kongen at begrave hjertet ved siden af ​​kongen Evalak og hertug Seraphe, som blev begravet ved siden af ​​Joseph (i kapellet i Vor Frue ved Glastonbury) «. Den sidste parentes sætning er en eftertanke at være en bekræftelse og interpolation af en tidligere rekord. Endelig skal Melkin har været vidne til Arthur grav at have berettet, at den »duoen fassula 'blev begravet på det samme sted som Josef. Så det er kun Sabbatier og The Pray Codex (Den ungarske Pray Manuskriptet) en samling af middelalderlige håndskrifter, der tilbyder forudgående kendskab til kappen før 1350 har, så det er ikke klart, hvornår eller om det var De Charney, som fjernede det.
Den Pray Codex er et gammelt håndskrevet ungarske udgave dateres til mellem 1192-1195 viser et lignende billede af hvile til Jesus 'trykt på Torino svøb, men ingen yderligere dokumentation eller billede, undtagen en overdreven kunstnerisk indtryk af twill mønster, som kunne anses slående men langt overdrevet, og enhver lighed helt tilfældigt.

Dette kan naturligvis være lige tilfældigt og ikke på nogen måde bevise en forbindelse med afskærmning, og selvom det gjorde det måske bare indikere, at Tempelherrerne deponerede Pagtens Ark i graven, før 1195AD, som vi hører kun rygter om Arks fjernelse og intet i nogen Templar dokumentation. Den Pray Codex er kun givet en sådan troværdighed som repræsentant for kappen baseret på tre ligheder. Den ro i kroppen er de første, de brændte mærker eller 'Poker huller' i den virkelige afskærmning, der synes at være i et 'L' form og mønster af fire huller er repræsenteret her i en på hovedet 'L' og endelig skulle repræsentation af "sildeben Twill 'klud, der omfatter ligklæde. Det ser ud til, at poker hullerne er bare udsmykning af kunstneren, den samme funktion findes på, hvad der ser ud til at være bælte af Angel og sine vinger, men også fundet over brystet af den kvindelige administration helgen. Den øverste scene er ganske enkelt Josef og Nikodemus forberede kroppen og den anden er de tre kvinder har været vidne til den whit klud tilbage i graven, både som repræsentant for Gopel konti. Der er ingen omtale i Codex af billedet var repræsentanten for skærmen og den formodede mønster for vævningen af ​​stoffet er blevet anset for en mere vigtig funktion af kunstneren, end der repræsenterer billedet af Jesus på klud, der er lidt overflødigt, hvis Billedet blev virkelig portrættere en viden om ligklædet.

Sidste gang Tomb synes at være blevet åbnet, er den 25. december 1307, syv år før død De Charney eller halvtreds år, før ligklædet blev først vises i 1357. Det forekommer usandsynligt, at ligklædet var i det kontinentale Europa, indtil lige før sin første fremvisning, og hvorfor skulle Melkin sige kluden er med Joseph, hvis han havde fjernet det til Frankrig.Det er sikkert ikke tilfældigt, at den samme Templar samfund, der byggede St. Michael kirkerne havde kendskab til Gralen, fysisk bevis for Torino Ligklædet og viden om opholdssted af øen Avalon. Det helt sikkert ville være det perfekte sted at deponere deres skat.Finde en tom grav i Jerusalem i sig selv ikke bevise en opstandelse. Men det faktum, at den grav, som Josef havde lagt Jesus var tom, er afgørende for opstandelsen har sandheden for fundamentalister. Hvis nogen ville have været i stand til at fremstille Jesu legeme, vil enhver opstandelse krav blive annulleret, og kristendommen ikke ville blive baseret på de principper den har i dag. Så her er vi præsenteret for to muligheder, Jesus overlevede prøvelser af korset og gennemførte hans optrædener hvilket ville forklare Thomas at se de to huller i Jesu hænder og Luke have Jesus siger "se mine hænder og fødder, at det er mig selv . Føl på mig og se, for en ånd har ikke kød og knogler, som du ser, jeg har, "Eller, kødets opstandelse regnskabet er unøjagtige, og der var ingen opstandelse og hvis der var et udseende, må det have været en åndelig udseende temmelig end Luke eller Thomas vidne. Denne form for udseende godt bekræftet ved St. Pauls konvertering fra forfølger til advocator og er bevis for Jesus varige som den åndelige leder af Judas arv som den fremgår af profeterne.Hvis man ikke er en fundamentalistisk så Jesu opstandelse, er lige så vigtigt, men det skal forstås på en måde, profeterne taler om det, og i den forstand, at gral Bog fortæller, som Jesus er en del af den "Guddommelige Plan". Jesus var genopstået, at alle mænd, der tror på ham, også kan genopstå, det er en åndelig opstandelse ikke en kropslig en, fordi hans jordiske krop ikke har undergået en Elias ligesom flyvning ind i himlen. Hvis det havde, hvordan kunne det ligklæde er blevet skabt?Det er Jesu legemlige opstandelse, der giver validering af sin inkarnation for det primitive og grundlæggende kristne sind og St. Paul. Hele den kristne tro hviler på den centrale af Jesu opstandelse og håbet om et liv efter døden, som St.Paul bekræfter her: "Hvis blot for dette liv vi har håb i Kristus, vi skal ynkes mere end alle mænd. Men Kristus er faktisk blevet oprejst fra de døde, de første frugter af dem, der er faldet i søvn ". St. Paul, som kan sandsynligvis forklares en af ​​de største mand, der nogensinde har levet, blev sikkert konverteret til en troende på Jesus som Messias , talt ved profeterne. Bortset fra Jesu offer, kristendommens evolvement og bevarelsen skyldes hovedsageligt sin indsats. under noget andet stof, som man kan basere sin opstandelse konti med undtagelse af dem, der anføres af evangeliet forfattere hans eskatologi bliver noget rationaliseret på den antagelse, at Jesu legeme steg op til himlen Opstandelsen sker i dette liv på jorden som anført af Jesus -. i åndelig forstand, mens i kroppen, og denne opfattelse er dokumenteret at hele Profeterne Denne åndelige opstandelse ville ikke ske havde det ikke været. for ofringen af ​​Jesus, og denne opstandelse er en del af den enkeltes liv og den jødiske arv, som extenuates til alle afkom af Abraham, ikoniske som den første mand til at have tro. Ellers hvorfor skulle der være den tryghed, den anden død har ingen beføjelser og er tro alt, hvad mennesket kan etablere. er ikke tro forløberen til sikker viden om Gud? Tro er kun behov for indtil der foreligger bevis kan etableres ved en højere bevidsthed, "credo ut intelligam '. Paulus talte om, hvordan staten af ​​bevidsthed eksisterede i hans 'Times' fra Hebræerbrevet 11:01Nu tro er indholdet af ting håbede på, overbevisning om ting, der ikke ses, eller mere korrekt som Paulus oplevede det,Nu tro er at være sikker på, hvad vi håber på, og sikker på, hvad vi ikke ser. Men på grund af menneskets bevidsthed eksisterende og er formuleret i Time, vi nu finder, at opstandelsen er ikke længere begrænset til at tro, men nu bliver et bevis.
Hvordan kunne Jesus blive korsfæstet i Egypten? Egypten i denne forstand er identificeret som en af ​​de grader af åndelig opnåelse talt ved gral bog og gennem profeterne, som åndelig opnåelse spejler bibelsk historie. Hvis man ikke opnår tro på, at Jesus levede og døde som en del af en guddommelig plan, og var den frelser, der kom for at hjælpe hver enkelt, så er der ingen yderligere åndelig fremgang, hvorfor den første død. Hvis Jesus ikke var kommet, ville dem, der faldt i søvn ikke genopstandne i løbet af deres levetid i kødet, da dette er essensen af ​​hans komme, at livet (et åndeligt vakt sjæl) kan fortsætte efter døden af ​​kødet, for havde han ikke kommer, ville dem, der døde i loven, da han kommer, ikke skal genopstå.
De, der tror, ​​men falder væk, gennemgår de 'urolige tider' talt ved profeterne, som er en periode efter åndelige Jerusalems fald og en syvårig periode med åndelig rensning. Hvis de renses ved overholdelse af loven, de så opnå hvad der svarer til afkastet fra fangenskab i Babylon. Dette kan kun blive klar med en god forståelse af de bibelske profeter som værende gældende åndeligt i dag og en forståelse af bibelsk tid, som vi skal omfatte kort tid. På grund af farisæiske teologi fortolke opstandelsen som en forventet fysisk kropslig fufilment baseret på profetiske metaforisk sprog, kan vi forstå nødvendigheden af ​​oprettelsen af ​​en opstandelse scenario til at gifte sig med misforståede profetiske prognostications som Esajas 26:19 Men din døde vil leve, deres organer vil stige. Du, som bor i støvet, vågner op og råbe af fryd. Din dug er som duggen om morgenen, jorden vil føde til hende død. Og Ezekiel 37:5 "Dette er, hvad Gud Herren siger til disse ben: Jeg vil gøre vejret ind dig, og du vil komme til livet. 6 Jeg vil lægge sener til dig og gøre kød kommer over dig, og dække dig med hud, jeg vil sætte ånde i dig, og du vil komme til livet. Så vil du vide, at jeg er HERREN. "Men i disse sider af henvisninger af profeterne om opstandelsen er for lang en virksomhed til at foretage, men som med hensyn til placering i tid af afsløringen af ​​graven, bør vi forsøge at belyse denne lille del af den guddommelige Plan forstået af profeterne som den vedrører den »højden af ​​menneskehedens bevidsthed '.Teologiske problemer på hylden, det scenario som nævnt ovenfor, at Jesus viste sig i den ånd, at apostlene og Gospel forfattere registreret observationer af en Angelic eller åndelige form af Jesus er, men en forklaring. Mere sandsynligt er, at evangeliet forfattere polemicised sit udseende for at øge tilliden til hans opstandelse forsøge at gifte sig sammen, hvad profeterne havde forudsagt, med hvad Jesus havde også fortalt sine disciple, og deres nuværende syn på, hvad der skal ske for at opfylde disse forventninger. Dette ville naturligvis, er blevet gjort enklere, hvis Jesu legeme var forsvundet op mod himlen og blev ikke set igen.
Da Joseph fjernet Jesus kroppen fra Jerusalem, er det kun den nærmeste af dem, der rejste med ham vidste sandheden, mens opstandelsen konto fyldte tomrum. Denne rationalisering var hovedsagelig forstås af compilere i 'Q' kilden og de evangeliske undskyldninger, og dette blev så efterfølgende uddybet. Takket være Melkin s tilnavn 'Abbadare' som et pseudonym for Jesus, har ingen mistanke om, at liget af Jesus eksisterede i Storbritannien bortset fra belyse fra Tempelridderne, der synes det, lærte af graven opholdssted fra gral bogen. Dette ville naturligvis betyde, at Josef havde fjernet kroppen, som vi har sat, og som den gral bogen fastholder, at forblive i en kiste af olie, som nu ligger på øen Avalon med Joseph.Det mærkelige ting om evangelierne er deres evne til at være så faktuel og at registrere trofast nogle begivenheder, men på andre tidspunkter give helt forvanskede og modstridende konti at rationalisere tomrummet efter en Messias, og ingen krop til ære. Dette er også vidne om forholdet mellem Magdalene og ægteskab spørgsmål sammen med den manglende mand af Jomfru Maria. Det er ikke formålet med denne undersøgelse til at forårsage nogen forbrydelse for de troende, men Jomfru fødsel af profeterne er en realitet, og jomfrufødslen af ​​Jesus ikke var. Derfor har vi samlet forvirring om Josef, Jesu far (som kunne selvfølgelig være Josef af Arimatæa), baseret på Esajas 7:14 Men Herren vil selv give jer et tegn: Se, jomfruen skal blive med barn og føde en søn, og vil kalde ham Immanuel. Hovedsagelig Messias skulle være et produkt af en Jomfru ellers for den grundlæggende forståelse Jesus ikke kunne være Messias, hvis concieved naturligt. Men interessant nok hans geneaology spores gennem Joseph, som er meningsløst uden input. Jomfrufødslen af ​​en søn, kan kun forstås i åndelige vendinger og hvad sprog profeterne refererer er fødslen af ​​ånden i man.The profeter ord kan undertood at gælde for åndelig vækst såvel som at sige sandheden relevante in Time .
Ikke ulig Grail historier i mange henseender, (men så meget mere som de historier om Arthur, der hidrørte fra Glastonbury), er evangelierne ikke at tilsløre sandheden bag polemicism og rationaliseringer. En sådan forvansket og selvmodsigende konto er nedgravning af Jesus i Jerusalem, hvor ingen af ​​de evangeliske forfattere enige, men uddybe »Q«. Er kluden, ligesom den "wattled 'kirke, overvurderes i de modstridende regnskaber Gospel forfattere. De to væsentligste forhold, at Jesus blev begravet af Joseph i en grav, han ejede, og med en hvid klud, synes at indikere en historie bygget på mindre detaljer og derefter afstemmes til at matche den opfattede eskatologi. Kunne denne begravelse oplysninger og det faktum, at det var en hugget grav, som ingen anden person var blevet lagt, blandes med det rygtes ekko, at Jesus var at begravet i en grav hugget ud. Var denne grav talt hugget ud af Dumnonian minearbejdere og er placeret andre steder, men stadig ejet af Joseph? Er den virkelige historie, at nogen tæt på Jesus, så Jesus i ligklædet, hørte han var at blive begravet i en hugget graven ejet af Joseph og derefter blev han aldrig set igen? Nogen tæt på at Jesus vil have lagt blomsterne i Gralen Ark, og dette sandsynligvis, var Maria Magdalene. Hun ville ikke have hans krop til at undergoe yderligere misbrug og måske endda være ansvarlig for en del for det rygte start, at Jesus var i Josefs grav. Det kunne være, at disse oplysninger faktisk aldrig kom til offentlighedens kendskab, fordi alle dem, der var vidne Jesus i motorkappen og var tæt på ham gik til England. Hvis ja så disse små detaljer vil helt sikkert give opgørelsen af ​​'Q' og evangeliet forfattere, få til at strække, pynte og bringe til livet, det eneste oplysninger, der blev vedtaget på dem, dvs kendsgerning oplysninger om en hvid klud og en hugget gravkammer tilhører Joseph. De forskellige forskellige konti, vagter uden for graven osv., kan kun ses som et forsøg på at forklare det uforklarlige med forsøg på øjet øjenvidneberetninger, at alle modsiger hinanden, bruges individuelt som en udtænke hver Gospel forfatter at underbygge sin version af begivenhederne.Om Jesus viste sig efter korsfæstelsen eller ej, har ingen betydning for hans hellighed, da han blev talt ved profeterne, og han opfyldte selve formålet, som han var kommet som han selv vidner. Det var at give liv eller genoplive dem, israelitter, der var kommet ud af Egypten (historisk, men åndeligt symbol), og som var blevet åndeligt døde af deres ignorere eller fornægtelse af overholdelse af loven. Hvis Jesus ikke var kommet hans stemme og budskab ville ikke have ændret verden. Der er absolut ingen tvivl om, at Jesus er Messias, men det er unødvendigt at tage højde for begivenheder, der passer til, hvad Profeterne forudsagde, men snarere at forstå for rammerne af de profeter forudsigelser.
Det grave opdagelse vil i kraft ophæver fundamentalisme af den legemlige opstandelse for kristne og justere Abrahams religioner først til en ny og sammenhængende forståelse af profeterne og senere på en global skala ved inddragelse af de andre tro religioner. I sidste ende er der kun én Gud, og dette vil blive forstået af den rekord efterladt af de profeter, der forudsiger af åndelig højde som Guds værk, især når at posten percieved som en fundamental sandhed og bliver forstået som værende fremgik som en guddommelig plan sat i præ-kognitiv Time.I virkeligheden Jesu mission var at bringe alle israelitterne (et rummeligt sigt) åndeligt 'ud af Egypten ", der er equatable med en individuel første viden om Gud, loven har været ikke så meget ufuldkomne, men primært en forløber, at bringe mennesket til oplysning.
Dette var fordi ingen ikke i loven, men ned til hårdhed mands hjerte som en del af processen mod Gnosis. Jesus skulle være den åndelige menneskehedens Forløser, og han var til at komme frem til en aftalt tid. Man kunne modsige denne måde at forstå og sige, at loven ikke blev modtaget først efter at være kommet ud af Egypten. Men svaret ligger i den foregribelse, der foregår i bibelsk tid og vil blive forstået, når begrebet bibelske Time er almindeligt accepteret. Dette foregribelse, som vi i sidste ende skal se, er en del af præ-kognition i en guddommelig plan, der er blevet sat i tide, så at mennesket kan forstå Guds værk, det mål, der er rettet mod "Gradvist" ophøje menneskeheden til fuld bevidsthed. Dette er beviset på, som St. Paul troede, vi kunne kun kender ved tro, men to tusinde år siden menneskets bevidsthed ikke var parat til at acceptere eller endog forstå sådanne sandheder. Således praksis af religionen har foreviget viden om Gud, indtil Mennesket blev berettiget ved forhøjet bevidsthed til at acceptere, at hans åndelige natur er blevet nutured fra en guddommelig gnist implanteret i Adam 6000 år siden.
Hvordan kan man nå Gnosis eller selv-bevidsthed, når den eneste orientering, han har, er tid, men han har intet begreb om det, undtagen måling. Jesus var at udfordre verdens opfattelse af "uvidenhed" med de to grundlæggende regler, der er indkapslet loven og profeterne, behandler andre, som du håber at blive behandlet af dem, og har viden om og kærlighed til Gud. Indtil omkring 36 e.Kr., havde nogen så rammende defineret punkt og masser af menneskeheden.Da Jerusalem blev leveret fra muhamedanerne har i første omgang, at hovedparten af ​​korsfarerne vendte tilbage til Europa. Under regeringstid Baldwin anden patriark af Jerusalem i 1118, Hugues de Payens og yderligere otte riddere svor at forsvare Jerusalem som et kristent rige, og for at beskytte de ruter ind i Jerusalem taget af pilgrimme. Baldwin var taknemmelig for deres erklærede bistand og gav Knights et sted i sit palads støder op til Al-Aqsa moskeen på Tempelbjerget. Fra da af blev de kendt som "Pauvres Chevaliers du Temple" og fattige de var i de dage, afhængig af almisser barmhjertigt udleveret af pilgrimme på vej til Jerusalem. I sin periode med vækst og udvikling som en organiseret helhed, blev Templar magt og omdømme er uløseligt forbundet til kirken og europæiske imperialisme. Hugues de Payens rejste til Vesten for at indynde sig hos Kirken og for at få rekrutter fra sønner landadelen af ​​Europa. The Templar kjole på dette tidspunkt var det ikke en ensartet først efter at Rådet for Troja i 1128, hvor de vedtog Røde Kors af Cistercienserordenen af ​​St. Benedict, der lige er sket for at være den samme emblem som ved Evalak skjold. Med pavens velsignelse af Templar orden, blev rekrutter fundet fra sønner af adelige i hele Europa sammenlægninger stor del af Europas rigdom i én organisation. I fremtiden vil disse store finansielle ressourcer ville finansiere en lang række arkitektoniske projekter over hele Europa og det Hellige Land.Den Templar Organisationen blev vogter mystisk viden, der direkte links til de store katedral bygherrer i den alder og før det, der trækker viden fra den monastiske tradition, der havde bygget de Klostre siden 500 AD. Til sidst Templars viden, der tilvejebringes for en aflægger, som blev frimurerne, inddrage viden fra pyramiden bygherrer, og bygherrer i Salomons tempel og arkitekter Ley systemet. Fra 1600 har de medtaget Templar symboler og ritualer, der beviser en sammenblanding og konsolideringen af ​​forskellige organisationer som en del af York Rite. Tempelridderne voksede meget hurtigt i hele Europa inden for sit 200 år realiseret, bemyndiget af religiøs fanatisme med drømme om unge adelige forfølger ridderspil bestræbelser, vinder kendt for martial dygtighed.Paven tilføjet til deres kometagtige i statur ved at sikre dem beskyttelse i hele Europa og fritage dem fra alle skatter og kompetence både sekulære og biskoppelige. Man spekulerer på, hvad det var, at de Tempars havde, der kvalificerede dem til en pavelig 'Carte-Blanche', hvis det ikke var et stykke af oplysninger, der ville knuse kirken og det grundlag, som den blev grundlagt.
Tempelridderne var en kraft, der skal regnes med, og det røde kors, de havde, var et symbol på martyrium og forsikrede enhver ung ridder, der kæmpede for organisationen en plads i himlen, at skabe en kult af frygtløshed på slagmarken. Ridderne af det Templar orden blev forbudt at overgive sig, medmindre Templar standarden var faldet. Det Tempelridderne rigdom og den samlede uddannelse af deres klæbende s, ledsaget af deres iver viste dem til at være elitær og gav mulighed for top-kvalitet panser, fremragende heste og eksemplarisk undervisning, hvilket gør dem den største ikke-nationale kraft i Europa skal regne med. Ordren voksede i magt, som ethvert medlem, der sluttede villigt overdraget al deres rigdom og goder, tilhængerne avowing kyskhed, fromhed og lydighed mod den orden og fra en eller flere af de ordrer emner, oplysninger om Tempelbjerget og den britiske Tomb , faldt i hænderne på den Illuminate, der dannede kernen i den rækkefølge.De stiftende Hugues de Payens circa 1118, var officielt deres leder som Grand Master, og den sidste stormester Jacques de Molay, der blev lavet til at tilstå under tortur for kætteri og senere trukket tilbage og døde trodsig over for Notre Dame Cathedral. Da "Chinon Pergament 'blev fundet i Vatikanets arkiver i 2001, haft indgivet på det forkerte sted i det 17. århundrede, og det afslørede registreringer af retssagen mod Tempelridderne og fortalte, at pave Clement frikendt Tempelridderne alle kætterier i 1308 før endelig opløse bekendtgørelse i 1312. Hvorfor, spørger man undrende, efter sådan en heksejagt og ingen domme var konge af Frankrig og paven så opsat på at befri sig af Tempelridderne ordre?I de 200 år, Templar magt dominans, deres rigdom som blev holdt i sine templer i London og Paris, især i de sidste år, hvor organisationen eksisterede blev begærede ved kirken og kongen af ​​Frankrig. Konger og fyrster og privatpersoner bankforbindelser deres rigdom med Templar rækkefølge, mens det i Paris, blev selv den kongelige skatten holdes i templet. Bekendtgørelsen af ​​Hospitallers, en mindre materiale organisationer, etableret på samme tid som Tempelridderne, begyndte at hævde deres autoritet i hele Europa ved at interferere med de templarisk materiale forretning imperium. I sidste ende, eventuelle begge organisationers besejret af korsfarernes Nemesis Saladin i Jerusalem, nedsat meget af deres magt. Til sidst, efter oprunding og opløsning af Tempelridderne i Europa og ved død Grand Master Jack de Molay, blev de resterende ikke opfylder kravene Templars rundt omkring i Europa anholdt og forsøgte under den pavelige undersøgelser eller sat til døden for deres overholdelse og indlæggelser til kætteri. Ingen blev dømt, og de fleste der forblev i live kom derefter andre militære ordrer såsom Knights Hospitalitterridderne, eller blev pensioneret fra.Ved paveligt dekret, blev tydeligt resten af ​​Tempelridderne rigdom overført til bekendtgørelse af Hospitallers, således afslutte den endelige nedlæggelse af Templar rækkefølge af den pavelige Se, hovedsageligt iværksat og styret af kongen af ​​Frankrig. Vatikanet i dag indrømmer, at den endelige forfølgelse af tempelridderne var uberettiget. Det er også indrømmer, at der ikke var noget galt med ordren eller regel. Vatikanet standpunkt i dag i bakspejlet og sig selv syndsforladelse, er, at pave Clemens blev presset ind i idriftsættelse sin heksejagt ved Templar stigende verdslighed og bank tøjlesløshed og bukkede under for den store indflydelsesrige magt udøvet af kong Philip IV over pavelige See.Ingen præcis registrering eksisterer som til Templar medlemskab, men det anslås, at bekendtgørelsen har peak der var mellem 15.000 og 20.000 Templars. Mange af disse har samlet et væld af deres godser, som de var blevet født, som skabte, hvad der formentlig kunne kalde verdens første multinationale konglomerat og sikkert, den ikke var blevet opløst, ville have ført til en eventuel Republikken Europa.Rivaliseringen mellem de militære ordrer havde forstærket deres undergang og pavens løsning var at samle dem alle. Denne konsolidering er blevet foreslået to gange af pave Nicholas IV forsøger at undgå den krise, der i sidste ende fulgte. Aldrig i virkeligheden havde spørgsmålet om korsfarerne blevet mere spændt op end efter deres fald. På Rådet for Vienne i 1312 udsendte paven en bulle, som officielt opløst bekendtgørelsen, og fusionerede det med ridderne Hospitalitterridderne efter kongens håb om at finde et væld af guld sammen med de relikvier udvundet fra Salomons tempel havde ikke blevet realiseret.Dog bør den vigtigste skylden for opløsningen af ​​Templar rækkefølge forbliver hos kong Philip IV, der var dybt i gæld til Tempelridderne, og oprette de inkvisitorer, indtog den holdning, at han havde hørt en række udokumenterede afsløringer om deres kætteri og handlinger sodomi. Han konstruerede til at sende hemmelige ordrer i hele Frankrig til at anholde alle Tempelridderne på den samme dag, som blev udpeget som den 13 Oktober 1307. Kong Philip fremgik det, at de ordrer var kommet fra Vatikanet, for brud på religiøse fromhed og tempelridderne rygter hengivenhed til ikke-kristne idoler, svarende til kætteri. Selvfølgelig. Med sværhedsgraden af ​​den tortur, der eksisterede på det tidspunkt mange af fangede dem adgang til ting, der var bestemt ikke tilfældet for Ordenen De lange taler om sammenlægningen mellem de to kendelser af Tempelridderne og Knights Hospitalitterridderne i kraft havde fundet sted på opløsningen af ​​Tempelridderne, men både kongen og paven gennem deres egne lusket fantasi havde savnet deres præmie. Kongen formåede ikke at stjæle deres rygte skat og paven ikke stoppe resten af ​​Tempelridderne efterladende spor for eftertiden, så de kunne blive ført til det eneste objekt, der kunne fjerne magt fra kirken. Kongen og paven kan have overtaget kontrollen vicariously gennem Knights Hospitalitterridderne og fik kontrol over store dele af erhvervslivet imperium, arver en bank imperium, som holdt remburser fra adelen, men den sande essens, der bemyndiget Templar rækkefølge var undsluppet dem.Tempelridderne havde en stærk tilstedeværelse i La Rochelle fra før det tidspunkt, Eleanor af Aquitaine, der er fritaget dem for afgifter. La Rochelle var en Templar base på Atlanterhavet, og derfra udført deres forretning med Storbritannien. Det er ikke engang sikker på, at Tempelridderne ejede deres egen flåde eller alternativt lejes skibe fra erhvervsdrivende, som de havde brug for dem, men der er en legende, at nogle Tempelridderne brugte havnen i La Rochelle at flygte fra Frankrig med flåden af ​​18 skibe, som havde bragt Jacques de Molay fra Cypern til La Rochelle meget tidligere i år 1307. Dette rygte synes at være kommet fra havnen poster, der rekord Jack de Molays tilbage fra Cypern, men i de mellemliggende måneder er det sandsynligt, at de fleste af de skibe, havde været ansat andre steder. Atten skibe masser af skatte transporteret over hele Frankrig fra Paris til La Rochelle under tvang usandsynligt. Tre skibe muligvis, men atten ville risikere at miste alt for meget, og at mængden af ​​skat er helt sikkert overdrevet, men hvor der er rygter om skat, er der som regel et gran af sandhed. Skibene sigende forlod lastet med skatte lige før spørgsmålet om arrestordre af bekendtgørelsen i oktober 1307,Paa grundlag af kong Philip plan om at anholde alle Tempelridderne fredag ​​oktober 13, havde det meste af Templar rigdom ophobede fra europæiske godser og erobringer, og de valg værdigenstande, der blev gemt i templet i Paris, er blevet samlet i tre skibe, der lå på Frankrigs vestkyst i La Rochelle. Den 12 Oktober 1307 skibe forlod La Rochelle og blev aldrig set igen.

1 comment:

  1. En interessant tekst; http://koti.phnet.fi/petripaavola/shroudofturin.html

    ReplyDelete